SUPERNATURAL: Just two MOL files?

• 31 644
  • 739
  •   1
Отговори
# 480
  • # супернатурална #
Хареса ми. Може би най-добрата от началото на сезона. От тези, които и те разсмиват и почти те разплакват.
Сам беше тооолкова красив  Heart Eyes А за Роуена очаквах да се възползва от Дийн  Mr. Green  Аз бих Лиса щеше  Whistling
Сега чакаме серия, посветена на Сам. Силно се надявам да го видим върху нещо различно от механичен бик  Praynig

# 481
 Mr. Green
И аз мислех, че ще се възползва, и аз бих, всички бихме...... Mr. Green

# 482
  • Вестерос
Естествено , че бихме  Twisted Evil

# 483
# 484
Бихме ,бихме , задружно  само се чудя как ще смогне  Mr. Green

# 485
Ти съмняваш ли се? Whistling

Недей да знаеш много, а сядай да наваксаш, сериала ще приключи, а ти още ще си на 11-ти сезон.

# 486
  • Bulgaria
Хареса ми епизода.Трябва да има повече такива .Липсваха Краули и Кас ,но Дийн беше прекрасен  Hug

# 487
  • # супернатурална #
Леле-леле! Изобщо не стои етична дилема - дали-или.
Сервитьорката му се извини, че се е възползвала, Роуена се смили над него, но ние всички сме с морал на улична котка  Mr. Green

# 488
Особено някои. Визирам знаете кой. Mr. Green

# 489
Кой? Аз ли?  Mr. Green

# 490
Лисунгера, за теб щях да пиша, ако ставаше въпрос за тате и Луци. Mr. Green Там със сигурност ще си първа и няма да можем да се доредим. Crossing Arms

# 491
Ми да, Джефри ще го барам само аз.  Joy

# 492
 Joy Joy
Представям си. Не друго, а как го бараш, как залиташ, как те мята, колко се раздава. Joy

# 493
 Joy Joy Joy

От твоята уста - в неговите уши  Joy

# 494
 Joy Joy

Ще излизаме и мм се готви за клуб, върти само Криско, тъкмо докато пишех звучеше една песен с такъв текст. hahaha

Сега слушам: Тука е така, кара ме да правя лудите неща и си викам баш за нашата тема и днешната дискусия. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт