След GB с Керем Б. и Ханде Д. както и "Kiralık Aşk"Любов под наем -208ღღ

• 33 169
  • 752
  •   1
Отговори
# 30
  • near Sofia, Bulgaria
Ирка  Hug мерси за темата и за превода  bouquet

Изчетох ви и да се включа с малко среднощни разсъждения!  Peace
Първо си мислех, че тия кошмари са нещо моментно, леприкона му е напомнил за определена случка, за която изпитва вина, но чисто физически това състояние ще премине. Обаче с тоя фраг съвсем ни Фърлиха у девета глуха!  ooooh!
На събранието всички увехнали, тея фирми как вървят, като шефовете или не идват, или мислят само за любовните си неволи!  Naughty
Тюркяната кво да я коментирам - само ядене и женитба й у главата, тя така и Йомер превъзнасяше, как па не си взе урок, колко го познава Памир, та вече син й бил...  ooooh!
Цялата серия я изнесе ей тоз благун!  Heart Eyes

"Плачещото" селфи  hahaha

Накрая Дафа -много я бива да крещи на Йомер, да му поставя правила и да му сваля дрехите, ама у маалата замрънкяла, все едно престъпление прави  Crossing Arms

И за надписите почвам да си мисля, че им се привиждат, когато са на някакъв кръстопът и не могат да решат нещо  Thinking Пък и са им с различен почерк!  Peace

Ох, толкова засега, трябва да гледам с превод, че много неща не чух и после ще се изказвам компИтентно!  Laughing Peace
Лека нощ от мен!  bowuu

# 31
Изгледах началото на серията. На Мера сто процента наскоро и е хрумнала тая идея с тайната, щото други интриги няма, та да има нещо, което да поддържи вниманието на зрителите. Ма то става направо страшно, особено на сцената, когато Шукрю влезе и Йомер седеше в стола, като в Писък, тръпки ме побиха  #Crazy Mr. Green hahaha hahaha
Виви Hug със сигурност наскоро и е хрумнала идеята,след като Памир разказа за киралъка няма какво друго да измисли освен нова тайна около която да се развиват действията. Ето и Нера вкараха да работи както в предния сезон Неджмош бей работеше  Mr. Green сега леприкона който отключи спомените за кошмар през който е минал Йо . С тази история Мера може да разтяга поне още около 10 епизода ,но не и повече защото ще омръзне  

# 32
  • near Sofia, Bulgaria
Изгледах началото на серията. На Мера сто процента наскоро и е хрумнала тая идея с тайната, щото други интриги няма, та да има нещо, което да поддържи вниманието на зрителите. Ма то става направо страшно, особено на сцената, когато Шукрю влезе и Йомер седеше в стола, като в Писък, тръпки ме побиха  #Crazy Mr. Green hahaha hahaha
И мен!  Shocked Очаквах минимум да е боядисал някоя картина в черно...  Rolling Eyes 

# 33
  • У Диспансера ...♥♥♥
Аз чакам и еднорози да се появят  hahaha hahaha hahaha

# 34
Е, това не мога да го пропусна, тая Дафа добре ли е smile3515, искала Йомер да си пусне брада като онази от завръщането му. Много била хубава, не могла да я докосне, а желанието си останало в нея ooooh! ooooh! Joy Joy JoyМайкооо, само дано не направят тая грешка  Joy Joy Joy Joy

# 35
  • У Диспансера ...♥♥♥
Е, това не мога да го пропусна, тая Дафа добре ли е smile3515, искала Йомер да си пусне брада като онази от завръщането му. Много била хубава, не могла да я докосне, а желанието си останало в нея ooooh! ooooh! Joy Joy JoyМайкооо, само дано не направят тая грешка  Joy Joy Joy Joy
И аз одеве точно там се ядосах, викам отиде ни желанието да я скъси  ooooh!

# 36
Мани, не ме подсещай  #2gunfire Joy

# 37

Скрит текст:
-Любовь моя, как ты? Со вчерашнего дня переживаю.
-Я в порядке, не переживай, как я и сказал, просто немного голова закружилась.
-Ты уверен? Просто закружилась?Температура и прочее?
-Даже если и была, только что прошла.
-Если б не это, день прошел бы отлично. Да ладно, главное ты будь в порядке. Иди сюда, сядим.
-Да, не стоит.
-Ты всё равно не напрягай себя, закажу кофе, отдохни немного.
-Да подожди ты, подожди. Иди поцелую тебя, вздохну твой запах, наполню себя (запохом твоим). Вечером думаю прийти к вам.
-А?
-Прийду, точнее. Поговорю с тётей Тюркан, решу этот вопрос.
-Нельзя.
-Почему это?
-Не знаю. Я ещё не почувствовала себя готовой к этому. Сначала я поговорю.
-Хорошо, поговори, но чем быстрее, тем лучше. Решим это, хорошо?
-Хорошо.
-Дефне?
-Хорошо.Хорошо, обещаю.
-Вечером, что будем делать? Сделаем что-нибудь. Куда тебя отвезти? Поесть или кино?
-Ой, нет, вечером никак, вечером кына (типо девичника для невесты и жениха).
-И..
-Мне надо пойти.
-А я считаю, ты должна быть рядом со мной.
-Да, конечно..но если я пойду, говорю, так лучше будет, но конечно же не обязательно.
-И хорошо, пусть не будет обязательным, да и мы вдвоём проведём хорошо время, развлечёмся.
-Это однозначно...Скажу тебе кое-что.
-Говори.
-Снова отрости бороду, как по возвращению из Рима было.
-Почему?
-Ну не знаю. Было так хорошо, а я не смогла дотронутся, осталось (желание) внутри.
-Посмотрите-ка, вы меня не сильно загрузили, г-жа Дефне, кто знает, что ещё у вас в голове.
А ты сразу, Омер, что-нибудь безобидное подумай, сделай что-нибудь.
-Ну хорошо, отращу.
-Вечером куда бы нам пойти?
-Ты скажи? Куда хочешь?
-Есть конечно место, куда бы я хотела пойти.
-И где же это (место)?
-Севильский цирюльник (Россини) Я очень хочу посмотреть, но конечно в последнюю минуту так, не знаю есть ли билеты или нет.
-Хорошо, я посмотрю (решу) Не переживай.
-Оой, мы сейчас пойдём на оперу что ли?
-Ну конечно не этого я ждал, но сейчас, пока и это пойдёт, а что делать?!
-Ой, всё, давай иди, а я за работу.
-Ты давай работай, а я тут побуду.
-Как будто это возможно?!
-А что такого? Я ничего не понял (хитрая улыбка).
-Давай, иди, а то я так и буду отвлекаться.
-Отвлекайся, я люблю такое твоё состояние.
-Ты хочешь, чтоб я тут в обморок упала, в самом-то деле? Давай иди уже, а то я действительно не могу работать .

# 38
И белега го няма  Rolling Eyes там където Йомер се преоблича в 26 минута, ясно се вижда, че липсва Rolling Eyes Тука има нещо друго, не вярвам това да е пропуск на екипа, толкова да не изпиват детайлите newsm78

# 39
  • Още у мъглата ...
Е, това не мога да го пропусна, тая Дафа добре ли е smile3515, искала Йомер да си пусне брада като онази от завръщането му. Много била хубава, не могла да я докосне, а желанието си останало в нея ooooh! ooooh! Joy Joy JoyМайкооо, само дано не направят тая грешка  Joy Joy Joy Joy

Ще я направят Whistling И то целенасочено  Naughty Не напразно го вкарват това, както беше с ризата Whistling Явно ще има флашбеци от Рим и трябва да се снимат сцени сега и затова ще му пуснат брадата пак Peace
Уфффф, ще трябва да го изтраем явно, ама после да си я подтриже, както си беше в 1-вия сезон, че вече много талибанин, начи Whistling Whistling

# 40
  • Още у мъглата ...
И белега го няма  Rolling Eyes там където Йомер се преоблича в 26 минута, ясно се вижда, че липсва Rolling Eyes Тука има нещо друго, не вярвам това да е пропуск на екипа, толкова да не изпиват детайлите newsm78

Белегът му беше от другата страна Peace

# 41
И белега го няма  Rolling Eyes там където Йомер се преоблича в 26 минута, ясно се вижда, че липсва Rolling Eyes Тука има нещо друго, не вярвам това да е пропуск на екипа, толкова да не изпиват детайлите newsm78

От ляво е, и там където си слага ризата се вижда ясно лявата страна и го няма белега Peace
Ох, обърках отдясно   ooooh! Laughing

Последна редакция: сб, 03 дек 2016, 00:10 от *Виви*

# 42
  • Още у мъглата ...
И белега го няма  Rolling Eyes там където Йомер се преоблича в 26 минута, ясно се вижда, че липсва Rolling Eyes Тука има нещо друго, не вярвам това да е пропуск на екипа, толкова да не изпиват детайлите newsm78

От ляво е, и там където си слага ризата се вижда ясно лявата страна и го няма белега Peace

Отдясно е белегът, поне аз така го виждам Simple Smile, ето на видеото на 1:12  Peace

# 43
  • Още у мъглата ...

Ох, обърках отдясно   ooooh! Laughing

А, видяла си го Grinning, ама аз чак доказателствен материал пуснах  Joy Joy Joy

# 44

Отдясно е белегът, поне аз така го виждам Simple Smile, ето на видеото на 1:12  Peace

Аз се поправих на горния пост, отдясно е да  Peace но пак го няма

Общи условия

Активация на акаунт