След GB с Керем Б. и Ханде Д. както и "Kiralık Aşk"Любов под наем -208ღღ

• 33 338
  • 752
  •   1
Отговори
# 510
Доре  Hug, сигурно г-н Месут няма други свежи клюки, та продължава да дъвче финала на сериала. Та чак и говори за "спасяване"  Mr. Green Аз не виждам рейтинга да е чак толкоз зле, та да трябва да се спасява  Tired, ама хора разни, доста от тях не могат се смирят с успеха на ГГ  Mr. Green
Пък и ГГ не са само Елка и Боре, който и от другите да излезе, няма се отрази почти никак - както стана и със Синем/Яса. Виж, ако напусне Салих, за него ще съжалявам. Ако въобще някой напуска  Thinking

# 511
  • Perla
Доре  Hug, сигурно г-н Месут няма други свежи клюки, та продължава да дъвче финала на сериала. Та чак и говори за "спасяване"  Mr. Green Аз не виждам рейтинга да е чак толкоз зле, та да трябва да се спасява  Tired, ама хора разни, доста от тях не могат се смирят с успеха на ГГ  Mr. Green
Пък и ГГ не са само Елка и Боре, който и от другите да излезе, няма се отрази почти никак - както стана и със Синем/Яса. Виж, ако напусне Салих, за него ще съжалявам. Ако въобще някой напуска  Thinking

Диде, аз наистина се чудя тия хора от екипа на КА как въобще успяват да работят и да създават продукт, който продължава да вълнува толкова много хора. Ами то от миналата година насам, откогато стана ясно, че Ашка няма да мине и замине като лятна буря, не спряха да се упражняват върху него  Mr. Green Ден през ден някой напуска, някой болен, някой капризен и какво ли не още! Че рейтингът не е вече кой знае какъв или да кажем, че заслужава и повече заради последните серии, но има къде- къде по- лоши резултати и въпреки това сериалите си продължават и никой не говори за приключването им. Дори с рейтинги под 4.
В крайна сметка не знам кой какви сметки си е правил с тая новина за финала, ама резултатът може да е положителен за сериала. Вчера четох мнение на онова момиче- Езги, което прави и хуморите, и елбарските клипове. Тя казва, че три месеца не са малко време и те, т.е. феновете могат да направят много нещо.

# 512
Добър ден!  Hug

Точките на Месут Яр ми приличат на тука има, тука няма - все има някакъв шанс да познае! Mr. Green

Наистина всички се упражняват по реторика около Ашка, и Есин Овет се е включила, и дава съвет на Боре и Елка да мислят за други проекти вече в името на актьорската игра, да не залагат вече само на красотата си, тя не е достатъчна. Защото и сценарият на Ашка буксувал, все едни и същи теми и събития. Публиката им сега била млада, феновете умирали за Боре и Елка, даже искали от тях да станат севгилита. Но светът се върти, променя, след 3-5 години вече няма да са им интересни Боре и Елка, други актьори идвали, затова нашите да представели пред зрителите нови образи, в името на актьорската игра, красотата няма да е достатъчна, приятелски съвет от Есин. Тя тази беше онази, която каза, че по-добре Боре и Гупа да се оженят, че да се успокоим всички. Сега пак тя казва да си търсят нови проекти.

Хубав ден на всички!

# 513
  • Perla
Добър ден!  Hug

Точките на Месут Яр ми приличат на тука има, тука няма - все има някакъв шанс да познае! Mr. Green

Наистина всички се упражняват по реторика около Ашка, и Есин Овет се е включила, и дава съвет на Боре и Елка да мислят за други проекти вече в името на актьорската игра, да не залагат вече само на красотата си, тя не е достатъчна.
Скрит текст:
Защото и сценарият на Ашка буксувал, все едни и същи теми и събития. Публиката им сега била млада, феновете умирали за Боре и Елка, даже искали от тях да станат севгилита. Но светът се върти, променя, след 3-5 години вече няма да са им интересни Боре и Елка, други актьори идвали, затова нашите да представели пред зрителите нови образи, в името на актьорската игра, красотата няма да е достатъчна, приятелски съвет от Есин. Тя тази беше онази, която каза, че по-добре Боре и Гупа да се оженят, че да се успокоим всички. Сега пак тя казва да си търсят нови проекти.

Хубав ден на всички!

По този повод феновете свързват думите на адвокатката на голямата любов с Кюса и нейната ревност. И заради тези мъдрости трябва Елка и Борко да изоставят проекта по средата на сезона, да си търсят нови възможности за изява, където няма да разчитат само на красотата си! Mr. Green Пфу, че не ги е срам да говорят глупости, да му се не види! Сякаш заради красотата им толкова време толкова много хора седят залепени пред екрана всеки петък!

И понеже стана дума за любимката ни, да кажа и още нещо. Вчера Дани беше пуснала някаква статистика за старта на филма ѝ. Не ги разбирам аз тези цифри, но ще споделя едно свое наблюдение- невинаги добрият старт означава и успешен финал. На 100 метра спринтово бягане някои тръгват по- добре от Юсеин Болт, ама на финала той ги оставя с 10 метра зад себе си, при това финиширайки почти ходом. Peace
И една снимка от успеха в Кайзери

Скрит текст:

# 514
  • На юг от тук
Доре,Дани,Диди,Ирка,Гале Hug Hug Hug Hug Hug

Това е от рускините,но не намирам първоизточника на турски.

Скрит текст:
Твитты Раны:

Не думаю,что у кого-то,кроме канала и продюсерской компании,есть окончательные решения о судьбе сериала.Принципиальные есть наверняка..
К тому же,заключение контракта Барыша Ардуча с Star Tv не отразится на судьбе ЛН..
Канал подписал договор,согласно которому Барыш Ардуч примет участие в его проектах , продолжительность и даты,которых неизвестны.Также,как с Кыванчем Татлытугом.
Аргументы,влияющие на судьбу ЛН не душевного плана,а конкретные данные. Рейтинги все еще в пределах 4-5 %
Канал готовит к старту два новых проекта.И опасность,к сожалению,в первую очередь грозит сериалу "Высшее общество"..

# 515
Доре,Дани,Диди,Ирка,Гале Hug Hug Hug Hug Hug

Това е от рускините,но не намирам първоизточника на турски.

Скрит текст:
Твитты Раны:

Не думаю,что у кого-то,кроме канала и продюсерской компании,есть окончательные решения о судьбе сериала.Принципиальные есть наверняка..
К тому же,заключение контракта Барыша Ардуча с Star Tv не отразится на судьбе ЛН..
Канал подписал договор,согласно которому Барыш Ардуч примет участие в его проектах , продолжительность и даты,которых неизвестны.Также,как с Кыванчем Татлытугом.
Аргументы,влияющие на судьбу ЛН не душевного плана,а конкретные данные. Рейтинги все еще в пределах 4-5 %
Канал готовит к старту два новых проекта.И опасность,к сожалению,в первую очередь грозит сериалу "Высшее общество"..
Кати  Hug
Струва ми се, че първоизточникът са този туит и коментарите под него, преведени са само коментарите на ranini, на другите потребители писали отдолу, не  - https://twitter.com/raninimanini/status/806402002502766596

# 516
  • Perla

Ето прогнозите на Габи, породени от упражненията по говорене върху Ашка  Heart Eyes

# 517
  • На юг от тук
63 еп. на български.Има го качен и в датата.

https://www.youtube.com/watch?v=ZI9MtcRIiDc

На преводачките много благодарности. newsm51 newsm51 newsm51

# 518
63 еп. на български.Има го качен и в датата.

https://www.youtube.com/watch?v=ZI9MtcRIiDc

На преводачките много благодарности. newsm51 newsm51 newsm51
И от мен! newsm51 newsm51 newsm51  Вече си го свалих и само чакам да ми остане свободно време!

# 519
Хилооооуууу сладурчета  Hug Hug Hug

Страстите около евентуалното приключване на сериала все още не са утихнали  Whistling

Доколкото разбрах от соц.мрежи Стар тв предвиждат след нова година два нови сериала и ще трябва да им намерят ден в който да ги вмъкнат. Жертва на рейтинга стана ВО, поради това, че го изместиха заради Кивовия сериал, рейтинга му се срина от 4,70-80 на 2,20-30 и от ръководството са решили че след 3епизода му правят финал. А познатия на някой от нас Фатих Аксой отново не си удържа на думата и е решил да продължи сериала Анне, защото имал много висок рейтинг  Grinning и от обявените 11еп.първоначално ще се проточи до незнайно кога  Whistling иначе сериала лично на мен много ми хареса въпреки драмата.

# 520
Мераба къзларки  Hug какви сме смотани всичките, че гледаме двама красиви без грам талант.
Късмет имаме с една хем Убавица  Mr. Green, хем с талант  Sick да радва разбиращите от изкуство.
И да си рипнем регулярно за Ашка форева  newsm18 newsm18 newsm18

# 521
Мераба къзларки  Hug какви сме смотани всичките, че гледаме двама красиви без грам талант.
Късмет имаме с една хем Убавица  Mr. Green, хем с талант  Sick да радва разбиращите от изкуство.

И както сме си смотани, май гледаме и още един сериал! Naughty

Привет , момичета! Hug

# 522
  • На юг от тук
И ашковците се смеят на притесненията ни.

рипаме newsm18 newsm18 newsm18 newsm18

# 523
  • Perla

Да се наредя и аз при смотаните, дето само гледат едни красавци и нищо не разбират от актьорска игра! Обаче пък в статията пише, че ги гледали младите момичета!  Heart Eyes

И сега ще рипна и за ашк форева, ама и затова, че сме млади! Откога не съм се чувствала толкова млада!

newsm18 newsm18 newsm18 newsm18

# 524
  • Perla
Лудите фенове на Ашка пак са пуснали хаштаг за Елка и Борко! Толкоз смотан народ откъде се изнамери, да се чуди човек! Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт