След GB с Керем Б. и Ханде Д. както и "Kiralık Aşk"Любов под наем -208ღღ

• 33 205
  • 752
  •   1
Отговори
# 690
  • Още у мъглата ...
Тез, Айшето и Исо, като в индийските филми, само се гледат и толкова  Joy hahaha
Даже и едно пръстче не си докоснаха, докато му сервираше  Joy

# 691
Тез, Айшето и Исо, като в индийските филми, само се гледат и толкова  Joy hahaha
Даже и едно пръстче не си докоснаха, докато му сервираше  Joy
hahaha

# 692
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
брех на Сердар аби романтик вечеря му приготвиха  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

# 693
  • под най-голямото листо на тиквата
Ей дотичвам и аз  Joy

# 694
с право му се скара Дефа  Naughty тя си умира от притеснение и вика пред вратата като провалена пък той си рисува и после вика спокойно  Whistling Crossing Arms

# 695

А, не бързай, тя Габи го рече - като в индийски филм, докато  се гледат и минава половината  hahaha

# 696

А, не бързай, тя Габи го рече - като в индийски филм, докато  се гледат и минава половината  hahaha

ми така де  Joy Joy Joy Joy ама и Синан голям романтик и кулинар бе  Crazy Crazy Crazy

# 697
оххх много са ми сладки Дефмерите  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
оффф па тая Дефа да не е длъжна нон стоп да й гледа детето  #Cussing out #Cussing out който има деца да си ги гледа пък  Crossing Arms

# 698
Нихан  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

# 699
  • Още у мъглата ...
Тая па Нихан какво е зациклила за Дефне, къде е пък къде е, аааа Whistling

# 700
  • Още у мъглата ...
оххх много са ми сладки Дефмерите  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
оффф па тая Дефа да не е длъжна нон стоп да й гледа детето  #Cussing out #Cussing out който има деца да си ги гледа пък  Crossing Arms

Ма така де  Whistling Whistling

# 701
Тая коза Нихан  smile3512

# 702
  • под най-голямото листо на тиквата
Само за сравнение в сряда Майката онлайн в ютуб я гледаха средно малко над 3 хил., вчера на Къванч и Тубя сериала малко над 5 хил, а ние в момента сме малко над 12 хил.  Heart Eyes

# 703
Само за сравнение в сряда Майката онлайн в ютуб я гледаха средно малко над 3 хил., вчера на Къванч и Тубя сериала малко над 5 хил, а ние в момента сме малко над 12 хил.  Heart Eyes

Party Party Party Ашк форева какво да кажа  Laughing Laughing Laughing 12 769 в момента  Flutter Flutter Flutter за да сме точни  Crazy Crazy Crazy

# 704
ииии стига вече с тия кошмари де  Tired Tired Tired

Общи условия

Активация на акаунт