След GB с Керем Б. и Ханде Д. както и "Kiralık Aşk"Любов под наем -208ღღ

• 33 200
  • 752
  •   1
Отговори
# 720
Значи вече да показват кво е станало, че ми омръзна  Tired

Нера и Кориша не мога да ги търпя в комбинация  Tired

# 721
  • под най-голямото листо на тиквата
И Нера ако не парадира Гупата сега здраве му кажи  Joy

Последна редакция: пт, 09 дек 2016, 21:58 от ddkal

# 722
  • Още у мъглата ...
Пфу, най-после да му изчерпят на Йомко търпението  Mr. Green

пак много ги изтърпя  Crossing Arms аз отдавна да съм им показала изхода  hahaha hahaha hahaha
Цели 2-3 дена ги изтърпя, стига толкова  hahaha hahaha

Ама им даде избор - сами да решат когоот тях  да уволни  Joy  Joy  Joy
Joy Joy Joy Joy Joy

# 723
  • У Диспансера ...♥♥♥
Новата тема

# 724
Значи вече да показват кво е станало, че ми омръзна  Tired

Нера и Кориша не мога да ги търпя в комбинация  Tired
само на теб да ти е омръзнало ще е добре  Mr. Green  утре и рейтинга ще го покаже  Whistling

# 725
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Якшамлар Тюркян тейзе  Crazy Crazy Crazy

# 726
Тая па си мисли, че Дефо не знае за Йо  hahaha hahaha hahaha

# 727
  • Perla
Финалът беше страхотен! Дефне най- после показа силата на любовта си и готовността да се бори за нея!

# 728
Финалът беше страхотен! Дефне най- после показа силата на любовта си и готовността да се бори за нея!
Тюркянката я накара да избира ли  newsm78 нещо не разбрах драмата им  Rolling Eyes Пък Нихан каква е нагла  ooooh! ooooh! ooooh! Гюнайдън вика  ooooh! ooooh!

# 729
  • По света и в нас.
Ама свърши ли?

# 730
  • near Sofia, Bulgaria
Тюркяната я разбирам, тя мисли, че Йомер ей така е зарязал Дефо след сватбата и покрай цялата мъка дето почти е умряла от любов, сега й е трудно да приеме, че веднага е хукнала при него. Плюс това веднага им каза, че го е срещнала. Ама абито и простата му жена на кви се правят, като знаят всичко, та и морал й четат  ooooh!

# 731
  • Perla

Тюркянката я накара да избира ли  newsm78 нещо не разбрах драмата им  Rolling Eyes Пък Нихан каква е нагла  ooooh! ooooh! ooooh! Гюнайдън вика  ooooh! ooooh!

Тюркян ѝ каза да върви, да остави семейството си в това състояние и да върви. И Сердар същият - и той я пита дали наистина ще тръгне. Големи наглеци двамата с Нихан, отврат!

# 732
# 733
  • под най-голямото листо на тиквата
Тюркяната я разбирам, тя мисли, че Йомер ей така е зарязал Дефо след сватбата и покрай цялата мъка дето почти е умряла от любов, сега й е трудно да приеме, че веднага е хукнала при него. Плюс това веднага им каза, че го е срещнала. Ама абито и простата му жена на кви се правят, като знаят всичко, та и морал й четат  ooooh!
Сега започна драмата с фамилията. Къде е Исо ...

# 734
  • near Sofia, Bulgaria
На го сега драскача по дувари   Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт