След GB с Керем Б. и Ханде Д. както и "Kiralık Aşk"Любов под наем -208ღღ

• 33 266
  • 752
  •   1
Отговори
# 630
  • в подножието на планината

Здравейте! Hug

Какво сте се умълчали!!!... Laughing

http://www.startv.com.tr/dizi/kiralik-ask/ekstralar/kiralik-askt … 64-bolum-onizleme

# 631
Върнах се назад- направих справка какъв рейтинг е имал 2015 КА декември.

Сериалите,които се излъчват сега могат само да мечтаят,за това си мисля че много добре се представяме за 64 еп.

Скрит текст:

И като си помисля, че преди година се ядосвахме на рейтинг над 8, щото бил по-нисък от на Карагюла   doh

# 632
  • near Sofia, Bulgaria

# 633
  • near Sofia, Bulgaria

- Хорошо, хорошо, у меня закончилось собрание. Только сейчас я поеду домой, после к тебе приеду. Хорошо?
- Почему ты ко мне хочешь приехать?
- Сделаем что-нибудь. Вместе покушаем. Фильм посмотрим и все такое. Тебя будем любить.

# 634

- Хорошо, хорошо, у меня закончилось собрание. Только сейчас я поеду домой, после к тебе приеду. Хорошо?
- Почему ты ко мне хочешь приехать?
- Сделаем что-нибудь. Вместе покушаем. Фильм посмотрим и все такое. Тебя будем любить.

Брей, много смела Дафинка  Tired Пък фръцльо чак се назлъндисва  Joy  Joy  Joy 

# 635
Върнах се назад- направих справка какъв рейтинг е имал 2015 КА декември.

Сериалите,които се излъчват сега могат само да мечтаят,за това си мисля че много добре се представяме за 64 еп.

Скрит текст:

И като си помисля, че преди година се ядосвахме на рейтинг над 8, щото бил по-нисък от на Карагюла   doh
Кви времена, сега се молим да не паднем под 4  Tired

# 636
  • Perla

Илде  Hug
Благодаря за фрагчето!

Ами то не ни останаха сили и емоции тая седмица и сега вече сме примрели в очакване какво ни е подготвила Мерич.  ooooh! поне аз съм така, де- дори не знам какво искам да видя.

Гале, за етикета  Hug
Диде , за превода  Hug

# 637

Доре, Hug Heart Eyes ще гледаме Дефмерите тази вечер... Grinning друго не ни трябва... Grinning

# 638
Доре  Hug, не  съм аз, Галето го донесе  Laughing

Илде  Hug, квото дадат, това ще гледаме, че май в последно време Дефмер са само във фраговете  ooooh!

# 639
Поздрави от Гупа  Mr. Green
Скрит текст:
Ако някой е разбрал за какво иде реч, да поясни, да не тъна в догадки  Wink

# 640
Диде, Hug Heart Eyes Дефмер ще гледаме, а кога дадат Нера ще жумим... Mr. Green като се замисля, май през повечето време ще жумим... Joy Joy Joy

# 641
  • София
Здравейте! Hug Hug Hug

Петък е! newsm44

Здравейте! Hug Hug Hug

Аз пък се бях настроила за Дефмер до лятото и започва да ми става малко кофти. Rolling Eyes
Каквото такова, Мишенце. Hug Hug Hug  Не е нещо дето не ни се е случвало  Tired

Скрит текст:
Как е  newsm30

Терко Hug, да, не е като да не знаем как е с финализирането на успешен проект.  Crossing Arms

Скрит текст:
newsm30 е добре, ама ние сме перманентно недоспали. Mr. Green И да раждате млади, ей, че трудно се издържа на стари години. Laughing

Последна редакция: пт, 09 дек 2016, 18:29 от missence

# 642
  • Perla
Поздрави от Гупа  Mr. Green
Скрит текст:
Ако някой е разбрал за какво иде реч, да поясни, да не тъна в догадки  Wink

Диде, ето го отговорът на загадката Кюсина- по време на прожекцията на невероятния филм е направено предложение за брак на някаква жена.

https://www.instagram.com/p/BNwn33RjQ7T/?taken-by=gupseo

Не се отнася до нея, ама нищо, де! Нека хората да си мислят това.

# 643
  • София
Йо се е представил явно добре през нощта, след като Дафинка иска пак да ходи у тях. Laughing

Последно има ли вече официално предложение за брак Кюспа, че се хвали?

п.с. Уф, да ѝ имам глупостта аз! ooooh!

# 644
  • Perla
Като гледам нейния коментар към снимката, която пуснах, може и да не съм съвсем права. В смисъл, че тя пита дали им е харесало предложението за брак във филма и те какво предложение искат- нещо такова е.Но понеже не съм гледала шИдьовъра, не знам там има ли предложение за брак, или няма, или по време на прожекцията някъде е направено такова предложение. Ако някой разбере по- точно, да пише.
Във всеки случай- отново в светлината на прожекторите! Да не забравяме- петък е!

А на снимката, която Дидито е пуснала, тя припомня, че на сета едната артистка е получила предложение за брак и май тази вечер щели да пуснат видео. newsm78

Общи условия

Активация на акаунт