Избор на сушилня - 7

• 121 740
  • 788
  •   1
Отговори
# 135
Скрит текст:
Момичета, да ви се оплача. Уцелих шестицата с дефектно AEG за 1400лв.  #Cussing out
Чакам днес техниците да дойдат да я видят.

Какъв е дефекта?  Sad

Пусках я три пъти на три различни програми с малко пране, за да видя как работи. И трите пъти суши дрехите 5-5,5 часа. Накрая дрехите влажни, контейнера за вода празен и капчици конденз около него и копчето за програми, около вратичката също.

Хм,дано да е нещо,което се е извадило при транспорт или нещо такова...При моята никъде няма дори капка конденз и суши за около 2 часа и по-малко.Кажи после какво е станало.

# 136
  • София
Според мен маркуча не е вързан за контейнера за вода - или е изваден по невнимани /при транспорт примерно/ или някой е я пускал използвайки не контейнера за вода, а маркуча за канал. Всички уреди се изпробват преди да се разпратят по магазините. Пепич виж си маркуча отзад влиза ли в контейнера.

# 137
  • Пловдив
Аз например не ползвам изобщо контейнера за вода. Маркуча отзад се вади (може и да е по принцип изваден) и е свързан с мръсния канал. Моята сушилня седи над пералнята.

# 138
Момичета, техника беше в нас.
Каза,че сушилнята изобщо не суши и дефекта е фабричен. Ще я сменят с нова.
AEG били висок клас и дефект имали 1 на 5000. Обаче тази една се падна на мен.  #Crazy

# 139
Нали уж ги тествали....хубавото е,че ще я сменят цялата Simple Smile

# 140
AEG били висок клас и дефект имали 1 на 5000. Обаче тази една се падна на мен.  #Crazy

Не се притеснявай , наистина са висок клас и рядко дават фабрични дефекти / според мен / Съжалявам ,че така се е случило с твоята , но добрата новина е ,че ще ти я сменят с нова . Ще си повече от доволна с новата повярвай. Успех !

# 141
  • София
Скрит текст:
AEG били висок клас и дефект имали 1 на 5000. Обаче тази една се падна на мен.  #Crazy

Не се притеснявай , наистина са висок клас и рядко дават фабрични дефекти / според мен / Съжалявам ,че така се е случило с твоята , но добрата новина е ,че ще ти я сменят с нова . Ще си повече от доволна с новата повярвай. Успех !
Aз съм на същото мнение. Факт е, че е рядкост дефектна АЕГ, но пък явно не са съвсем 0бр., та все на някого /на 1 от 50000 примерно/ се пада дефектна.

# 142
Ох, дано!
Благодаря ви за пожеланията.  bouquet
Много горещо ми я препоръчаха и смело я купих.
Надявам се от тук нататък да нямам проблеми с нея и да си заслужи парите. Чака я голяма експлоатация.   Joy

# 143
  • Бургас
Здравейте момичета, чета ви доста отдавна и научих много от вас. Та днес си взехме сушилня SIEMENS WT46W562 втора ръка ,но няма ръководство за употреба.В нета намирам само на немски и то сканирано  и не мога да го преведа с преводача Embarassed.Мога ли да помоля за помощ ако някои има такава сушилня да ми помогне.До сега не съм ползвала такъв уред и... newsm78.Благодаря предварително.

# 144
Момичета някоя от вас сложила ли си е сушилнята на остъклена тераса ?От магазина ми казват ако ще я слагам там по-добре да не си купувам,а нямам другаде място  Thinking.Твърдят,че ще се повреди,тъй като зимата там температурата пада почти колкото на открито.

# 145
Момичета някоя от вас сложила ли си е сушилнята на остъклена тераса ?От магазина ми казват ако ще я слагам там по-добре да не си купувам,а нямам другаде място  Thinking.Твърдят,че ще се повреди,тъй като зимата там температурата пада почти колкото на открито.

Наистина има изискване за температурата в помещението, където ще се държи. В моята книжка пише, че температурата трябва да е от 5℃ до 35℃.

# 146
Моя приятелка вече 3год си държи сушилнята на остъклена тераса, дори стаята към терасата рядко се отоплява и няма проблем, но попринцип имат изисквания за темп както е споменато и това че тя няма проблем с нейната, не значи че не може да замръзне или да се повреди.

# 147
И аз съм държала сушилня на остъклена тераса преди години и не съм имала проблеми. Между другото още се ползва същата сушилня и продължава да си работи безпроблемно 10 години по късно

# 148
И моята е на остъклена тераса.Нова е, засега е добре.Ако стане много студено, ще отваряме да се позатопли.

# 149
  • София

Наистина има изискване за температурата в помещението, където ще се държи. В моята книжка пише, че температурата трябва да е от 5℃ до 35℃.

И в моята така пише и в магзина ме предупредиха, че навън на ост.тераса би замръзнала или ще и се прецака електрониката.

Общи условия

Активация на акаунт