Парфюмни размисли и страсти - 205

• 106 957
  • 737
  •   1
Отговори
# 405
kovatcheva,
Честита Коледа!
Изчетох 2 пъти произведението ти  Heart Eyes
много се впечатлих  Simple Smile
Честита ти нова любов  Simple Smile
Само истинската любов се слива с теб

# 406
Весела Коледа, момичета! bouquet Hug

Знаете ли какво е да помиришете аромат и да знаете, че светът вече не е същия.  Че парфюмният ви опит вече е различен и по-богат, с този аромат. Че той е от парфюмите, правени сякаш за вас. Да знаете, че въобще не е моментът за нови покупки. И да знаете, че ако не е ваш, винаги ще съжалявате за това, че сте бил разумен. А сега го умножете по три и ще знаете как се чувствах аз пред тези съкровища  Crazy CrazyЗнаете ли какво е да сте щастлив, че имате парфюмно хоби? И че парфюмното ви любопитство ви е довело до това откритие?

Знам, че звучи безумно, но се чувствам наистина страхотно с него.

Браво, Ковачева, и честито!!! bouquet Hug

Знам, знам! Точно тази лудост изпитах с Lyric. Сякаш всички други аромати избледняха пред него. Ако трябва да посоча само един аромат с който да остана за цял живот, това ще е той.  Heart Eyes
Поръчах го вече, и ще го взема другата седмица за да е първия ми аромат за 2017. Дотогава ще ползвам отливка.

И никак не звучиш безумно, дори напротив. Всички тук обичаме това незабравимо усещане, когато от парфюма зазвучи оркестър.

Сдобих се с толкова много нови и прекрасни аромати, че ще ми трябват поне два месеца да ги разносвам.

Аризона, честит ти Хипноз! Hug

# 407
  • Sofia
Честита Коледа парфюмни другарчета! Hug
kovatcheva, това е най-красивото парфюмно описание, което съм чела! Познавам тази любов, с човек!  Heart Eyes

# 408
  • СОФИЯ
Честита Коледа на всички!
Интересна темичка.
Записвам се да я следя, когато имам възможност.
Спокоен ден  Simple Smile

# 409
  • Viena
kovatcheva,Жестоко е Heart Eyes

# 410
  • Варна/Лондон
Честита Коледа и от мен. Hug
Преди 5-6 теми писах тук с въпрос за подарък на мъжът ми и бяхте така любезни да ми препоръчате страхотни парфюми. Възползвах се от предложението на Deetron тогава за Ferre Black и не сбърках. Simple Smile Прди месец пак попаднах на темата и се усетих,че даже и не благодарих.  Embarassed Имам оправдание-дни след това се роди синът ни, по чийто  повод беше и подаракът за мъжът ми.
Лошото е, че продължавам да чета, като си налагам самоконтрол да е поне един път седмично, но не помага особено. Така сладкодумно описвате аромати и усещания покрай тях, че имам чувството, ако не помириша и усетя даден красиво представен парфюм ще загубя много на емоционално ниво. За сега обаче само пари губя, с емоциите всичко ми е наред, задоволени са за момента. Laughing
Във връзка с горното мъжът ми междувременно се сдоби с http://www.fragrantica.com/perfume/Creed/Aventus-9828.html, Tom Ford  Noir и няколко проби, за да си хареса и за престоящият му рожден ден:
Скрит текст:
Acqua di Parma Colonia Oud Eau de Cologne for Men 2 ml Sample, Amouage Jubilation 25 Men Eau de Parfum for Men 2 ml Sample,Amouage Memoir Eau de Parfum for Men 2 ml Sample,Parfums De Marly Herod Royal Essence Eau de Parfum for Men 2 ml Sample,Tom Ford Oud Wood Eau de Parfum unisex 2 ml Sample.
За него парфюм на деня е  Ford Oud Wood.
Стана доста дълго, пък нищо съществено не казвам, затова прескачам моите придобивки но ще се похваля с последната, точно от мъжът ми, и също представен тук от дама, която не помня, но ѝ благодаря от съце:Jo Loves

Това е Парфюмът! Никога не съм усещала по-невероятен аромат от това. Удивително съчетание и аз, която и ''Зелена ябълка'' не мога да опиша, даже и няма да пробва с този. В момента който прочетох в постта на Ковачева:''Този парфюм мирише на скъп клуб, на пари и на власт. Високомерен е, и дистанциращ, но те държи с желязна хватка в прегръдката си, ако си имал смелостта да се доближиш до него. Трайност повече от дванадесет часа и не остава незабелязан.", разбрах че имам минимален шанс да опиша с чужди думи Моят Парфюм за деня.Лошото е, че магазинчето е много близо до работата ми, и усещам, че като се върна на работа, ще давам доста извънредни смени. Laughing
Простете за дългият пост, ще се въздържам от писане занапред, но нямаше как да кажа "Благодаря, че ви има "с две думи. Hug Hug

# 411
Честита Коледа Hug
kovatcheva, направо ме разби #Crazy и аз искам такава парфюмна любов, че и да я опиша така smile3501
Джеронимо, как няма да пишеш - пиши, пиши......
Някой да познава Rasasi La Yukawam Jasmine Wisp - много сладка пирамида има Heart Eyes

# 412
Интересна темичка.

Хубаво, Шуши, но в тази тема не може само "запис", нали се сещаш Wink
Иначе може да решат да ти изтрият мнението като offtopic, както беше направено с това за Дж. Майкъл, мир на праха му.
Сподели нещо, моля! Какви парфюми харесваш, какви брандове те вълнуват Simple Smile

# 413
  • Пловдив
Здравейте! Ама четенето на тази тема води до сериозно пристрастяване... Напълно насляпо поръчах La vie est belle.. Много ме е страх вече да не е сладникав. Някой да сподели впечатления? От доста време съм свикнала на Aqua di Gioia и не знам какво да очаквам..

# 414
  • Стара Загора
Е, как, той е еталон, нарицателно за сладост. Баш сладост очаквай.

# 415
  • СОФИЯ
Интересна темичка.

Хубаво, Шуши, но в тази тема не може само "запис", нали се сещаш Wink
Иначе може да решат да ти изтрият мнението като offtopic, както беше направено с това за Дж. Майкъл, мир на праха му.
Сподели нещо, моля! Какви парфюми харесваш, какви брандове те вълнуват Simple Smile

Това ме учуди, но няма значение. Отдавна не пиша във форума и явно правилата са се променили  Thinking
От много години ползвам Crystal Noir на Versace, Very Irresistible на Givenchy, Aromatics Elixir на Clinique, от скоро DKNY BE DELICIOUS /FRESH/- Donna Karan. Колкото и пъти да съм се опитвала да сменя, съм оставала недоволна.
Преди време издирвах този парфюм /bond n 9 chinatown/ , но никъде в България не го намерих.
И той е стар, но е невероятен - поне за мен  Simple Smile Така и не успях да си го купя.

# 416
Здравейте! Ама четенето на тази тема води до сериозно пристрастяване... Напълно насляпо поръчах La vie est belle.. Много ме е страх вече да не е сладникав. Някой да сподели впечатления? От доста време съм свикнала на Aqua di Gioia и не знам какво да очаквам..
Е, как, той е еталон, нарицателно за сладост. Баш сладост очаквай.
Няма по-сладък от него наистина.

# 417
  • Варна

Здравей,
Ами той си е основно сладникав, много е писано тук в темите за него, ако си следила, но е много харесван. Почти няма негативни мнения, така че трябва да ти хареса. Не знам защо си решила на сляпо, има го на много места за тестване, но сподели после впечатления.
 Peace

Ковачева  smile3501.
Карен, точно си помислих какво ли би било такова изживяване и с човек, а ти вече си го преживяла, поздравления!

# 418

La vie est belle е хубав парфюм - женствен, чувствен, този сезон е точно за него  Simple Smile

# 419
  • Пловдив
Защото нямах време да тествам...а като Ви чета и полудявам и искам нов парфюм...  Crazy
Догодина го чакам...

Общи условия

Активация на акаунт