Парфюмни размисли и страсти - 205

• 106 851
  • 737
  •   1
Отговори
# 570
Зозина, много добре разбрах какво е заданието по въпроса с розите и държа на това което съм написала. Всяко мнение е ценно тук или не е така? Peace bouquet

Къде в София има на живо Амуаж? От нещата които съм тествала съм разбрала , че не са моя марка но бих искала да тествам на място някои неща информативно.

Дезидерата, честит ти  Lyric.  bouquet

# 571
  • София
Адашче, аз не съм виждала Амуаж в София. Тествала съм преди време някои неща на марката в чужбина, но и аз не си паднах изключително по нещо тяхно... (Харесах Диа, но без уау ефект). Но признавам, че и на мен са ми интересни ароматите, за които пише в последно време Денси и бих искала да ги тествам.  Heart Eyes

# 572
  • София
Много благодаря на всички момичета, които ми отговориха  Hug
С още едно питане към познавачите на оригинални парфюми: искам да си взема малко количество от Jour D'Hermes Absolu, в ebay намерих разфасовка от 12.5 ml, което ме устройва идеално - http://www.ebay.co.uk/itm/Hermes-Jour-DHermes-Absolu-EDP-12-5ml- … :s40AAOSwyQtVw~xg
Дали е оригинален?
 bouquet

Дали конкретно предлаганият е оригинален едва ли някой ще може да ти каже със сигурност. Но има такава разфасовка, това са минитата, които подаряват понякога с покупка - шишенцето е абсолютно същото като голямото, вкл. е със спрей. За разлика от големите шишета на Жур обаче (на тези нежни аромати кой измисли тези топузи за шишета  Laughing) минито е изключително сладурско и дори и тежкото дъно си седи на място  Blush

# 573
С още едно питане към познавачите на оригинални парфюми: искам да си взема малко количество от Jour D'Hermes Absolu, в ebay намерих разфасовка от 12.5 ml, което ме устройва идеално - http://www.ebay.co.uk/itm/Hermes-Jour-DHermes-Absolu-EDP-12-5ml- … :s40AAOSwyQtVw~xg
Дали е оригинален?
 bouquet

Дали конкретно предлаганият е оригинален едва ли някой ще може да ти каже със сигурност. Но има такава разфасовка, това са минитата, които подаряват понякога с покупка - шишенцето е абсолютно същото като голямото, вкл. е със спрей. За разлика от големите шишета на Жур обаче (на тези нежни аромати кой измисли тези топузи за шишета  Laughing) минито е изключително сладурско и дори и тежкото дъно си седи на място  Blush
Благодаря ти Elitsa_z, по-скоро ме интересуваше дали има такава разфасовка...Има ли все пак някакъв начин да се познае дали е оригинален и да питам продавача - някакъв бар код или и аз не знам newsm78

# 574
Зозина, много добре разбрах какво е заданието по въпроса с розите и държа на това което съм написала. Всяко мнение е ценно тук или не е така? Peace bouquet

Къде в София има на живо Амуаж? От нещата които съм тествала съм разбрала , че не са моя марка но бих искала да тествам на място някои неща информативно.

Дезидерата, честит ти  Lyric.  bouquet

В Пловдив има Амуаж в парфюмерии Le Fleur, на ул. Гладстон и на Римския стадион. Но няма как да се тестват, а и преобладават мъжките аромати.

# 575
  • София
Дали е оригинален?
 bouquet

Благодаря ти Elitsa_z, по-скоро ме интересуваше дали има такава разфасовка...Има ли все пак някакъв начин да се познае дали е оригинален и да питам продавача - някакъв бар код или и аз не знам newsm78

Не съм обръщала внимание моите как са - кодове и т.н. Предвид че са от бутик на Ермес, не съм имала и грам съмнения в оригиналността им. Доколкото мога да преценя от снимката, това изглежда по същия начин като моя Жур абсолю  Peace

# 576
  • До сърцето...

Продавача е снимал долната част на кутията, където има код (4BBAT) и той показва, че е произведен февруари 2014г.
Но дали е оригинален, по снимка няма кой да ти гарантира  Grinning

# 577
  • някъде под слънцето...
По принцип минита в самостоятелна опаковка се подаряват на клиентите.В комплекти няколко минита на определен брандове  се продават.
Минитата в по голяма част от случаите са сплаш и съдържанието може да бъде смени. Важното е , че в случая е спрей.
Не мисля, че някой ще си играе да ментосва минита.По принцип интерес към тях имат колекционерите.А те в повечето случаи добре познават парфюма, който купуват.

# 578
  • Хасково
Мацкиии в Пловдив някъде срещали ли сте This is Her Zadig , много се чудя дали да не го поръчам насляпо ама..... не ми се рискува май... а в Douglas го нямаме Sad  Hug

# 579
Във Farenah се предлагат Амуаж в София. Има всички вк. и млечно лилавият, но са изключително нелюбезни и тестването за мен лично е трудно. Амуажите не могат да се тестват повече от два наведнъж, защото са страшно силни и плътни /поне аз не мога/ и поради тази причина все отлагам запознаването с мъжките. За тях чета, че са божествени, но ще почакат.

Аз днес съм с Memoir. Някъде прочетох, че е като опушен Коко ЕДП и това е самата истина. Коко е най-любимият ми парфюм завинаги и този също много ме радва. Heart Eyes

# 580
Благодаря Ви, момичета Hug
И още едно последно питане - кой е по-хубав според вас - Jour D'Hermes или Jour D'Hermes Absolu?
Мирисах ги и двата, има разлика /за мен едва доловима/ но не мога да преценя кой ми харесва повече Rolling Eyes

# 581
И двата са много хубави. Heart Eyes Лично аз нося и харесвам повече Jour D'Hermes, но и другият е просто страхотен аромат.

# 582
  • СОФИЯ
Във Farenah се предлагат Амуаж в София. Има всички вк. и млечно лилавият, но са изключително нелюбезни и тестването за мен лично е трудно. Амуажите не могат да се тестват повече от два наведнъж, защото са страшно силни и плътни /поне аз не мога/ и поради тази причина все отлагам запознаването с мъжките. За тях чета, че са божествени, но ще почакат.

Аз днес съм с Memoir. Някъде прочетох, че е като опушен Коко ЕДП и това е самата истина. Коко е най-любимият ми парфюм завинаги и този също много ме радва. Heart Eyes

Може ли да дадеш линк  за Коко?
Мерси  Simple Smile

# 583
ScorpionKing - много хубаво мнение  Simple Smile

gambino - ако ти е твърде странно или нетипично усещането от парфюмното масло, може да го разредиш в празно шише с пулверизатор/Рефан продават такива/, в пропорция 1 към 2 в спирт. Или иначе казано, към твоите 15мл добавяш 30мл спирт или хубава водка, няколко дни го разклащай хубаво Mr. Green, после изчакай поне две-три седмици и виж какво ще се получи. Това разреждане ще направи аромата по-лек, шлейфов и кой знае - току виж ти хареса  Simple Smile
По тази схема превърнах атара Al Haramain Black Oudh  в спрей вариант и честно - получи ми се доста добре  Sunglasses Така разредения резултат има някакви общи нюнаси с Айгнер ууд 1, но без розата и с много засилено усещане за вкусна шоколадова  дървесина, подозирам, идваща от комбинацията амбър, пачули и кедър. Наистина му се кефя  Mr. Green Имал съм случаи, напръскан с него, да тествам разни неща в мол и по-късно да си усещам творението по-силно от прясно напръсканите неща.
Така че, експериментирай, забавно е, а може пък и да ти се се получи нещо интересно и уникално в крайна сметка  Simple Smile
Харесва ми маслото в началото е силно , но след 2 часа омеква аромата . Иначе само на кожа ли се слага или може и по дрехите .

# 584

Общи условия

Активация на акаунт