Боя за коса - Вlond 41 - Клуб на блондинките

• 94 304
  • 757
  •   1
Отговори
# 600
Какво ще кажете за новата изсветляваща боя за коса в златна рибка
Някой ще си е купува ли ?
https://www.zlatnaribka.com/boya-za-kosa/bezamonyachni-boi-za-ko … el-marocco-100-ml

# 601
Блондор и черен корен?
О, не, кошмар е!
Ето го нагледно
Скрит текст:
Снимката е публична от страницата на заведение.
Мисля, че доста добре илюстрира колко лоша идея е това да си с блондор и да си оставиш корените черни.

# 602
  • София
Кика, би ли споделила, моля, с коя марка боя се боядисваш с чиста 8ца?

# 603
С лореал екселенс, но както вече казах имам и по- светли и по- тъмни кичури, така че това също променя цвета. Отделно че моята коса няма червен пигмент и не ставам рижава, освен ако боята не е рижава.

# 604
  • София
С лореал екселенс, но както вече казах имам и по- светли и по- тъмни кичури, така че това също променя цвета. Отделно че моята коса няма червен пигмент и не ставам рижава, освен ако боята не е рижава.
Много благодаря! bouquet Идентични са ни косите, за това питам (твоята е по-плътна, моята е гъста, но тънка). И аз имам естествено получили се кичури, но и много вече бяла коса. Естествената ми е бежово руса на ниво 8ца, но я боядисвам от години (да ме пита човек защо, но ... )На мен също като теб ми става по-руса косата от желаното и боядисвам с 8 ца и оксидант 6, слагала съм и 7ца, но толкова бързо се  измива, че няма смисъл да правя такъв контраст с бялата коса.

# 605
Имах предвид, че допълнително слагам кичури Wink. Веднъж на 4-5 месеца ...

# 606
Здравейте момичета, чета редовно темата, но имам нужда от помощ. От както се помня косата си правя руса в различни нюанси (познато) реших, че ще пускам естествен цвят и пълен шок-количеството бяла коса е огромно, но не достатъчно, защото на русата коса черния корен избива, а на тъмна белите коси на баба в изобилия. Реших, че кичури ще правя, но не се задоволих с тях и отидох на фризьор-резултата беше рижава с уж някакъв мат и кичурите от преди това спасиха положението. С 15 годишния ми опит с русото попринцип аз си го правя най-добре с блондор и боя. Косата ми е тъмно кафява. Тук идва въпроса ми, може ли да ми препоръчате боя, която може да изсветли повече корена. Последно ме боядисваха с маржирел 10. Нямам сили да се боядисвам със сто бои, а поне като ще се боядисвам заради бялата коса да е русо,че тъмното не го търпя.

# 607
Имах предвид, че допълнително слагам кичури Wink. Веднъж на 4-5 месеца ...
А кичурите с кой номер боя ги правят?

# 608
Нямам представа Simple Smile. Просто сядам на стола и ме правят Simple Smile. Фризьора ми е от 10 години и смея да твърда, че косата ми изглежда добре едва след като го срещнах.

# 609
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Вчера и аз се изкуших да се боядисам с Лореал екселенс 8.12.Определено ми допадна много цвета на Кикимора, но реално на каталога изглеждаше доста по-тъмен. За първи път ползвам тази боя,косата по време на измиване беше много мекичка.Явно се дължи и на коремчето, което се нанася преди боядисване. Добро впечатление ми направи и че се справи много добре със изсветляването на корена. Мисля, че основата ми е 5 или 4,определено е доста тъмна. На пръв поглед съм доволна. Незнам  как би се справила при боядисване със 9,но засега смятам да остана на този цвят. Благодаря на Кикимора за споделянето на снимката си и боята.  bouquet bouquet bouquet

# 610
  • BG-DE
 iv.elina, ако не е проблем би ли пуснала снимка  Praynig

# 611
Mомичета, ползвали ли сте тези тонери на Вела:

Не мога да намеря отзиви за тях, в БГ няма ли доставка, никой явно не ги е ползвал... newsm78
Защото гледах един клип как едно момиче с останали рижави кичури, ги покри и станаха като естествените й кестеняви корени... newsm78

# 612
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
iv.elina, ако не е проблем би ли пуснала снимка  Praynig
Разбира се, по-късно, да се събуди фотографката. 😁😁😁😁

# 613
  • BG-DE
Благодаря, чакам  Simple Smile Hug

# 614
Здравейте русокоски!  Hug През годините съм сменила много цветове, но все си ме влече към светлото. Изцяло руса никога не съм била, но доста години правих кичури. Сега след години тъмна коса постигнах ето този цвят: Не знам какъв се води, боядисвам се в салон с боя по преценка на фризьорката ми  Laughing Даже до скоро и марката на боята не си знаех, питах я онзи ден - Jungle Fever била. Харесва ми, но искам нещо по-светличко. Тя ме съветва сега лятото да не го правя ама като си навия нещо на пръста и край!  Twisted Evil
Естественият ми цвят е такъв: Не знам дали се вижда добре, но е нещо средно между тъмно кестеняво и пепелно, има един сивкав отенък.
Искам да постигна нещо подобно

Моля ви, дайте съвети  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт