Боя за коса - Вlond 41 - Клуб на блондинките

• 94 318
  • 757
  •   1
Отговори
# 555
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Сивия тонер е страхотен ,от новите не съм ползвала, но старите бяха върхът.Аз също го ползвам на суха и своя по час и половина

# 556
Здравейте, момичета! Някоя от Вас ползвала ли е тази боя за коса - Loreal excellence ash blonde 8.1 върху много светло руса /боядисана/ коса? Какъв резултат се получава - много тъмно ли е пепелното или по-умерено? http://www.parikmaher-online.ru/sites/default/files/image_446.jpg
Не искам да се получава много тъмно и се чудя кой е по-добрият вариант между 8.1 и 9.1 /светло пепелно рус/ https://images-na.ssl-images-amazon.com/images/I/71pAzXhpVAL._SL1000_.jpg от същата серия. Благодаря!

# 557
  • BG-DE
Ако сложиш върху много силно изсветлена коса пепелен нюанс (на каквито си се спряла) има голям риск да стане зелено или кално сиво, защото в косата почти няма пигменти. По-добре помисли за натурален оттенък  Peace

# 558
По- добре се боядисай с чиста осмица, или девятка! Вече са ти казали, че от 8.1 или 9.1 косата ти може да придобие зеленикав оттенък,

# 559
  • Варна
 Днес по принуда се наложи да боядисам отрочето  Laughing.

Имаме си доста изгорена с преса коса,но като цяло се получи добре.  Боядисвах само корен разбира се и няма разлика с дължината,което е повече от добре. Алфапарф 10.1 с 1см. сив коректор на Лакме,че и тя е със същия червен пигмент като мен  #Cussing out.
Скрит текст:

# 560
Какъв оксидант?

# 561
  • Варна
 12%,но основата и е някъде 5 да не кажа 4. Много малко бои могат да постигнат тоя цвят без предварително изсветляване.

# 562
12%,но основата и е някъде 5 да не кажа 4. Много малко бои могат да постигнат тоя цвят без предварително изсветляване.
Моята основа е същата.Само с обезцветяване става цветът.Сега последният път ме боядисаха с Алфапарф 1121,коренът жълтее,даже е леко меден.Съвети за възможно най-светъл цвят без блондори?

# 563
  • BG-DE
Вела Колестон 12.81 с 12% оксидант, ако и това не става, значи без блондор няма да се постигне желания цвят  Peace

# 564
Вела Колестон 12.81 с 12% оксидант, ако и това не става, значи без блондор няма да се постигне желания цвят  Peace
За корен и то толкова тъмен достатъчен ли е 12 % оксидант?

# 565
Добре де, на ясно ли сте че на всеки 4 седмици трябва да подлагате косите си на същото мъчение?

# 566
12 % е най силния оксидант

# 567
Моята фризьорка ме направи с блондора на Wella Profesional . Много хубав цвят стана . И косата си ми е хубава. От февруари месец съм руса . Косата не ми жълтее въобще .

# 568
Моята фризьорка ме направи с блондора на Wella Profesional . Много хубав цвят стана . И косата си ми е хубава. От февруари месец съм руса . Косата не ми жълтее въобще .
Снимки ако качвате е по-убедително,  и полезно като инфо.

# 569
Добре де, на ясно ли сте че на всеки 4 седмици трябва да подлагате косите си на същото мъчение?
Ти руса ли си?

Общи условия

Активация на акаунт