Боя за коса - Вlond 41 - Клуб на блондинките

• 94 293
  • 757
  •   1
Отговори
# 615
  • Варна
 Цветът ти е очарователен,а косата прекрасна. Лятото така или иначе ще изсветлее от слънцето тъй,че искаш не искаш ще докараш ефекта на първата снимка  Laughing Втората определено не ми харесва. Някак си са ми тъжни тия сиво лилавеещи коси......

# 616
Цветът ти е очарователен,а косата прекрасна. Лятото така или иначе ще изсветлее от слънцето тъй,че искаш не искаш ще докараш ефекта на първата снимка  Laughing Втората определено не ми харесва. Някак си са ми тъжни тия сиво лилавеещи коси......
Тя боята пада, косата изсветлява обаче и проклетите корени израстват и пак трябва да се боядисам  #Cussing out
И пак съм на стартова позиция  Laughing

# 617
  • Варна
 Факт ама цвета ти наистина е хубав и косата здрава. Ако искаш по-светла пусни малко тънички кичури и ще получиш ефекта,а корени така или иначе ще боядисваш всеки месец каквато и да е направиш.

# 618
Факт ама цвета ти наистина е хубав и косата здрава. Ако искаш по-светла пусни малко тънички кичури и ще получиш ефекта,а корени така или иначе ще боядисваш всеки месец каквато и да е направиш.
prinzesata Благодаря!  bouquet
Абе сега друго се сещам, няма ли някакви добавки за такива розови нюанси, направо в боята да се слага? Или пък после нещо тип обливка както тонират кичурите?  newsm78

# 619
  • Варна
 Има тонери слагат се направо в боята има и тия на леганза оцветяващите балсами.

# 620
Bobinaaa, много хубав цвят и коса  Heart Eyes
Тази боя, с която те боядисват, също има коректори, които се добавят в боята. Има и розов  Peace
https://shik.bg/product/503/profesionalna-boya-za-kosa-jungle-fever

# 621
Bobinaaa, много хубав цвят и коса  Heart Eyes
Тази боя, с която те боядисват, също има коректори, които се добавят в боята. Има и розов  Peace
https://shik.bg/product/503/profesionalna-boya-za-kosa-jungle-fever

Много благодаря, още утре ще си купя оцветяващата им маска и ще опитам, а на боядисването ще искам коректор  Peace

# 622
Да не си прецакаш цвета само с тази оцветяваща маска   Thinking

# 623
Има ли такъв вариант? Аз изобщо не съм на ясно, не съм ползвала такова нещо  Laughing
Няма ли да се отмие? newsm78

# 624
  • Варна
 Споко балсам е не е траен оцветител тъй,че и да не ти хареса след две три измивания ще се е махнал.

# 625
Има ли такъв вариант? Аз изобщо не съм на ясно, не съм ползвала такова нещо  Laughing
Няма ли да се отмие? newsm78
Ами сигурно се отмива.
Но гледам, че маските са само три цвята.
По-добре си вземи коректор за боята  Peace

# 626

Така... Аз трябваше да се отчитам в една а от темите
Скрит текст:
За протокола.- исках да се подстрижа и постигна светло пепелно рус цвят. Обаче в темата за блондинките, а и фризьоркате ме посъветваха да не се боядисвам, тъй като естествения ми цвят е хубав, а и косата ми е тънка и рядка. Та си взех оцветяващ балсам на леганза94
Резултатът не е каквото очаквах, но и аз не стоях кой знае колко. Взе пак нямам толкова жълтееши отенъци.
Това е преди

Това след първото и след второто "боядисване"

Утре пак ще сложа остатъка

# 627
Иванита, добре е станало, стига и ти да се харесваш.

# 628
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
http://ivelina2.snimka.bg/other/drugi.565981.38118677
Момичета, бях обещала да кача снимка.Извинявам се за забавянето. Това е с Лореал Екселенс 8.12.Много доволна.

Последна редакция: вт, 04 юли 2017, 23:19 от iv.elina

# 629
Иска потребителско име и парола...

Общи условия

Активация на акаунт