Боя за коса - Вlond 41 - Клуб на блондинките

• 94 272
  • 757
  •   1
Отговори
# 675
Принцеса, на кантар съм, но така ми се иска промяна. Все се разубеждавам само като си помисля какво ще и причиня, а толкова грижи положих за да се съвземе.... Иначе цвета не е лош, но нали знаеш... Винаги искаме това което нямаме  Mr. Green  Hug

# 676
  • София
Аз точно с преминаване от червено към русо си видях сметката на косата.
Иначе е напълно възможно, ето
Скрит текст:
За 3-4 часа.
Melisandra, на мен също много ми допада сегашния ти цвят Peace

Последна редакция: пн, 10 юли 2017, 10:52 от ~Étoile~

# 677
Цвета ти много ми харесва ,аз това се опитвам да постигна с бои ,но без успех Grinning
Аз не бих слагала бои върху този цвят ,дори и тези краища са интересни   Heart Eyes
Най-много някои светли кичурчета ,тук там ,направени от някой който разбира Peace
ейй ще ме разубедите!  Mr. Green благодаря!  bouquet

# 678
Étoil, как точно ти махнаха червеното? В салон предполагам? newsm78

# 679
  • София
Étoil, как точно ти махнаха червеното? В салон предполагам? newsm78
Да  Peace
Две мазания с ремувър и  после блондор.
Отново казвам ужасно ми се отрази на косата Confused

# 680
Здравейте , някой да е ползвал тази боя Kyndra by phyto ?

# 681
Здравейте, момичета! Simple Smile Вчера ме боядисаха с осмица на Алфапарф, но според мен се получи доста по-тъмно от ниво 8. Краищата на косата ми си бяха изсветлени още от преди, там почти няма промяна. Какъв цвят се води според вас полученият резултат ? Rolling Eyes

# 682
Цвета в корена повече ми прилича на 7-7.3
Странно защо дължините са останали толкова светли, трябва да си били мнооого руси или боята просто не е ок?

П.п. Аз друго да питам. Скоро се боядисаха с 7.3 на Олиосета и цвета много ми хареса. Сега на следващото боядисване как мога да избегна потъмняването на дължините. Първо да мажа корена, стоя около 20 Мин и после още 10 по дължините. Обаче дали да не разредя малко боята с вода? Фризьорката ми така правеше. Много мразя да имам разлики в цвета, а при домашно боядисване винаги ми са ставали. То и това беше причината да преустановя хоум мейс боядисването ама пустото ми любопитство ще ме погуби.

# 683
  • Варна
Цветът си е баш 7-ца,за нюанс не мога да коментирам. Чак ми е странно,че ударна боя като Алфапарф не се е справила с изсветляването. С какъв оксидант е правено това-/най-вероятно с 6%/? Вземи по-силен оксидант следващия път. 6-цата е за тон върху тон.

Бобина това с водата се прави,за да се вкара цвят на дължините. И аз го практикувам просто 10мин. преди да измия разреждам боята и нанасям по дължините.

# 684
Цветът си е баш 7-ца,за нюанс не мога да коментирам. Чак ми е странно,че ударна боя като Алфапарф не се е справила с изсветляването. С какъв оксидант е правено това-/най-вероятно с 6%/? Вземи по-силен оксидант следващия път. 6-цата е за тон върху тон.

Да, оксидантът е 6% и стана един тон по-светло от моята естествена коса. Последно се боядисвах преди година и оттогава имам остатъци от по-тъмна боя, които изобщо не се промениха след боядисването Забелязват се централно на косата и ме дразнят. Unamused Ще пробвам с оксидант 9%.

# 685
Вчера правих един момък сребърен и то с подръчни материали. След като обезцветихме до бяло боядисахме със "светъл графит" на mm beauty. Тоя графит стана екстремно синьо-лилав и по-тъмен от естествената му коса.
Естествена, обезцветена, графитена:
Скрит текст:

# 686
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Аз не мога да видя снимките.

# 687
Естествена, обезцветена, графитена:
Скрит текст:

# 688
Включвам се при вас, момичета. По принцип съм с тъмно руса коса, но първо я изрусявах допълнително 7 години, после реших да съм червена, а сега червеното ми писна (много трудно се поддържа тоя цвят!) и в момента след морето съм доста изрусяла към рижаво. Ще ми се нещо ягодово русо, да не е много светло, по-скоро тъмно русо, но се колебая. Честно казано искам да я цвят, който не "пада" на второто миене и да изглежда относително естествено. Всъщност ми се иска някак да си върна естествения цвят може би с някакви хайлайти само. Признавам си нищо не правя за косата си, не съм по честата поддръжка. Има ли надежда за мен Simple Smile

# 689
  • В полите на Пирин планина
Щом косата ти е вече светла и рижавееща, то според мен точно топло русо ще се получи. Корен имаш ли за изсветляване?
Аз съм решила да пробвам ето тази боя: https://www.aroma.bg/catalog/brand/kolora-zero-57/

Ще смеся цвят Шампанско със Сребриста пепел, защото аз предпочитам по-натурални нюанси. Обаче боята е тон върху тон. Моята естествена коса е също светла и реших да пробвам боята от любопитство. Не знам дали поне малко ще поизсветли корена - ще видим. Ако не стане ще си взема друга боя.

Общи условия

Активация на акаунт