Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кои са най-ефективните продукти за предотвратяване на косопад?
Какви са потенциалните странични ефекти на продуктите за борба с косопада?
Какви са препоръчителните добавки за косопад?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кои са най-ефективните продукти за предотвратяване на косопад?
Форумът предлага няколко продукта, които се считат за ефективни в борбата с косопада. Някои от тях включват Regain 5%, гел против косопад на Давинс, ампули против косопад на Алфапарф, Orthomoл Natal, Maxi Hair и шампоани и балсами от супермаркети. Важно е да се отбележи, че ефективността на продуктите може да варира в зависимост от индивидуалните нужди и реакции на организма.
-
Какви са потенциалните странични ефекти на продуктите за борба с косопада?
-
Какви са препоръчителните добавки за косопад?
-
Какви изследвания се препоръчват при косопад?
-
Какви са някои начини за повишаване на нивата на феритин?
. Зареди се с още малко търпение и ще чакам да се похвалиш окончателно!
А най-обичам хубави новини! Ще чакам твоите,
Пих каквото се сетите, мазах всякакви ампули, шампоани, нищо не се подобряваше.
Уж е андрогенна алопеция, но не мисля че е само това. Особено ако се предава през поколение.
по тази причина и до ден днешен не обичам да я пипам много, много докато е мокра след измиване. Мн рядко се престрашавам да прокарам пръсти, за да разнеса по-добре маските например
Не знам какво да правя, очевидно е, че маски, шампоани, лекарства не ми помагат (поне изпробваните досега). Не знам и къде да търся причината, защото това с хормоните, както казах, си е доста отдавна, а едва сега започна този ужас. Мисля, че проблемът се крие другаде, но просто не знам къде и тези незаинтересовани лекари не желаят и да ми помогнат