Косопад - 10 тема

• 196 222
  • 776
  •   1
Отговори
# 525
Аз диатомичната пръст съм я пила няколко месеца. Истината е, че имам косопад, но имам и много нова поникнала коса. Освен пръст пия селен и биотин, та не знам на какво се дължат новите косъмчета. От както пия тези добавки имам много здрави нокти и венците не ми кървят, но пак не знам на коя добавка се дължи Sad Сигурно и аз ще прибегна до Регаин Sad
. И аз, ама още ме е шобе. Чудясе 2 или 5 процента и откъде да го поръчам не знам

# 526
От 3-4 години не ме беше налягал такъв косопад, макар че още е рано за есенния.  Преди години се спасих с едни ампули на Дюкре, но сега не ги намирам. В няколко аптеки ми похвалиха ето този тоник https://apteka.framar.bg/30044557/%D0%BF%D0%B0%D1%80%D1%83%D1%81 … -200-%D0%BC%D0%BB  Имате ли наблюдения върши ли работа. Пия и витамини са коса и MSM
Тоя тоник на Парусан ,никаква работа не върши  Peace

# 527
Някой ползвал ли е този крем против косопад?
http://bilko.bg/product/1089/himalaya-krem-pri-kosopad.html
И Хималаята съм ползвала- не и не ,файда няма  Naughty

# 528
Здравейте момичета. Имам свободна кутия Пантогар. Ако някой има нужда и проявява интерес да ми пиши на лични.

# 529
Каква беше разликата от това косъма да пада с крушката(одебелената основа на косъма) и без нея?

# 530
Записвам се и аз в темата:)
Позлвала съм Davines  още преди 5 години, тогава ми го препоръча една дерматоложка - лосион и шампоан. Сега лосиона нещо не го намирам. Спомням си, че тогава определено ми се повлия косопада, но някак постепенно за 3-4 месеца.
Преди 2 години имах пак невероятен косопад и по същия начин процедирах, отново премина и ето сега - от почти 2 месеца е нещо ужасно.. целия апартамент е в косми, когато се къпя събирам цели топки коса, спрях да я вързвам, не я изправям, трудно я сресвам и се заплита.Обеснявам си го с това, че съм спряла противозачатъчните ми и хормоните са ми полудели ( с ПКЯ съм). Сега си усещам скалпа някак си болезнен и при движение на косата също. Много време ходех на пристегната опашка.
Отделно бях решила още преди месец, че ще си даря косата на една фондация Дара Хелп за  перуки за онкоболни. Искат поне 25 см и ще ги дам, за това я пусках толкова, но ме е яд, защото исках да им дам малко повече коса.. Нямам търпение да я отрежа. От всичко прочетено съм се спряла на Ducray и евентуално ще пробвам и този гел на Davines.

# 531
Здравейте! От известно време забелязвам, че косата ми оредява и окапва в областта на челото, линияна на косата е по назад отколкото от другите страни... Какви маски да правя за да се въстанови... Купила съм си мерц да пия

# 532
На мен от домашните маски ми капеше двойно повече косата , не знам при теб как ще е , но те съветвам да не правиш такива домашни маски , мога да ти препоръчам една маска , от която лично аз съм доволна , стига да имаш възможност да си я позволиш защото е 30 лв , ето тази  https://www.zlatnaribka.com/vazstanovyavashta-maska-eprouvage-reparative-227-g , друго което мога да ти препоръчам , са ампули на Виши за косопад  или ампули денсифик керастас , въпреки че са с различна насоченост , помагат и при косопад и при сгъстяване . Аз това мисля че ще ти помогне , нека другите момичета споделят др отзиви Simple Smile .

# 533
  • Бургас
Някой има ли лични отзиви и впечатления от този продукт:
Биорга Цистифан - лосион против косопад
?

# 534
Някой има ли лични отзиви и впечатления от този продукт:
Биорга Цистифан - лосион против косопад
?
Не забелязах да прави нещо за моята коса, но аз не съм много редовна при апликациите, така че не съм критерий за ефикасност. Лично на мен не ми хареса миризмата му и не бих си го купила повече. Сигурно има и по-добри продукти на пазара.

# 535
Здравейте, прекрасни дами! Извинете ме, ако не съм на правилната тема...първо да кажа, че редовно ви чета, но не чрез регистрация...И аз както останалите съм притеснена за косата си...понеже претърпя не малко катаклизми през годините. Като започна от боядисване в различни цветове през тийнейджърските години и стигна до добре отглеждано седемгодишно хранително разстройство...което може да се каже че почти съм преборила. Сега при вида на косъмчета по раницата ми/ дрехите изтръпвам и вида й не ми харесва. Аз по ген имам по-тъничка косано все пак..мога да приложа снимка на състоянието й в момента...Болна тема ми е, а и съм краен хипохондрик... Интересува ме този продукт на Макси Хеър за косопд. Прегледах темите и имаше редица добри отзиви за него. Имам следната молба, възможно ли е да се включа към някои които правят поръчка чрез АЙ Хърб ( надявам се това беше името на фирмата) само да ми кажете реда на плащане, ще си платя всичко доставки продукти тн. тн.  и ще чакам най-търпеливо да пристигне. Ако е необходимо ще дам имена и адрес...не съм на ясно. Ще очаквам отговор. Благодаря ви много за отделеното време

# 536
  • Бургас
Лично на мен не ми хареса миризмата му и не бих си го купила повече.
Moят днес дойде, няма миризма никаква, странно. Мнооого леко на нещо като спирт лъха и то само по време на пръскането, остатъчна миризма няма.
Ако не забравя и някой го интересува, след време, ще споделя дали съм видяла и усетила осезаема полза. Макар че пия и добавки разни и реално няма да знам кое точно е помогнало най-много.

# 537
Здравейте, прекрасни дами! Извинете ме, ако не съм на правилната тема...първо да кажа, че редовно ви чета, но не чрез регистрация...И аз както останалите съм притеснена за косата си...понеже претърпя не малко катаклизми през годините. Като започна от боядисване в различни цветове през тийнейджърските години и стигна до добре отглеждано седемгодишно хранително разстройство...което може да се каже че почти съм преборила. Сега при вида на косъмчета по раницата ми/ дрехите изтръпвам и вида й не ми харесва. Аз по ген имам по-тъничка косано все пак..мога да приложа снимка на състоянието й в момента...Болна тема ми е, а и съм краен хипохондрик... Интересува ме този продукт на Макси Хеър за косопд. Прегледах темите и имаше редица добри отзиви за него. Имам следната молба, възможно ли е да се включа към някои които правят поръчка чрез АЙ Хърб ( надявам се това беше името на фирмата) само да ми кажете реда на плащане, ще си платя всичко доставки продукти тн. тн.  и ще чакам най-търпеливо да пристигне. Ако е необходимо ще дам имена и адрес...не съм на ясно. Ще очаквам отговор. Благодаря ви много за отделеното време
Ако те устройва цена от 36 лв за опаковка, ще ти дам профила на мацката от София, която продава.

# 538
При мен непомогна изобщо Макси хеър, за жалост

# 539
При мен непомогна изобщо Макси хеър, за жалост
Рая Sad , а колко време го пи? В/у ноктите поне не усети ли някаква промяна?

Общи условия

Активация на акаунт