Косопад - 10 тема

• 196 232
  • 776
  •   1
Отговори
# 510
Аз го взех от ДМ (люлински я),мисля че е нов продукт,не съм го виждала преди. Около 12 лв. струва.

# 511
  • Бургас/Пз
Момичета, къде може да се намери крема на Хималая против косопад??

# 512
Момичета,искам да споделя с вас за 2 продукта (за животни,подобно на тривитаминола),за които ми каза  една жена в една от фб групите. Тя каза,че е мн доволна и едва ли не вършели чудеса,само че аз нещо още не мога да се престраша да ги пробвам.
Става въпрос за Virbac на megaderm -втривате в корените и стоите 4 часа- маска!През седмица!
И DErmOSCENT; след изминане по скалпа втривате- не повече от 5 последователни измивания!Подчертавам това са продукти от ветеринарна аптека;Първо пробвате на ръката си , да видите за чувствителност и тогава!Животните ги пият за хубава козина, човек ги маже!

За съжаление няма мн информация в нета за тяхното действие,вие какво мислите,бихте ли пробвали нещо подобно?
Аз тривитаминола го ползвам,но сега лятото ми идва доста мазен и не ми се занимава,а и падат доста повече косми след тази маска и някак си не мога да си го причиня.

# 513
  • София
......
Става въпрос за Virbac на megaderm -втривате в корените и стоите 4 часа- маска!През седмица!
И DErmOSCENT; след изминане по скалпа втривате- не повече от 5 последователни измивания!Подчертавам това са продукти от ветеринарна аптека;Първо пробвате на ръката си , да видите за чувствителност и тогава!Животните ги пият за хубава козина, човек ги маже!

За съжаление няма мн информация в нета за тяхното действие,вие какво мислите,бихте ли пробвали нещо подобно?
Аз тривитаминола го ползвам,но сега лятото ми идва доста мазен и не ми се занимава,а и падат доста повече косми след тази маска и някак си не мога да си го причиня.

Не съм ги ползвала, но колкото и да съм отчаяна от косопада, не бих ги пробвала ...

Виж, тривитаминол съм ползвала, но той ми звучи малко по-безобиден .... Сега си взех витамин Е да си слагам в маските, пък ще видим ... не че очаквам чудеса ...

И при мен пада доста повече коса, вчера първо си ексфлирах скалпа, после измих, нанесох масла, мих, после маска в корените и резултата ...250 паднали косми. Аз пък съм обратно на теб, реша, реша, докато има какво да пада .....

# 514
Ампулите на Наши и шампоана на Ревита намират ли се по аптеките?

# 515
  • Deutschland
При мен има ефект от Алпецин С1 шампоан, дано да не е само докато изразходя опаковката. Леко ми изсушава косата обаче Sad

# 516
Някой да е пил диатомична пръст? Пише че силицият бил много полезен за косата.

# 517
  • София

Аз, но осезаем ефект не видях.

# 518
От 3-4 години не ме беше налягал такъв косопад, макар че още е рано за есенния.  Преди години се спасих с едни ампули на Дюкре, но сега не ги намирам. В няколко аптеки ми похвалиха ето този тоник https://apteka.framar.bg/30044557/%D0%BF%D0%B0%D1%80%D1%83%D1%81 … -200-%D0%BC%D0%BB  Имате ли наблюдения върши ли работа. Пия и витамини са коса и MSM

# 519

Аз, но осезаем ефект не видях.

А колко време я пихте?

# 520
  • София
............
А колко време я пихте?

Ами не си спомням точно, но беше повече от месец, може би два. Започнах с една чаена лъжица, след което увеличих постепенно до 1 супена с връх ... Нищо особено не се случи с коса, кожа, нокти ...., виж за чревните бацили не мога да преценя ...Yum Аз я пих с цел детокс. Пих ето тази:
https://shop.zdravnitza.com/bg/drugi/629-diatomichna-prast-diatomit-250-gr.html
След това, видях, че има и български вариант на много по-ниска цена.

# 521
Аз пих диатомична пръст два пъти за по 5-6 месеца / с около месец прекъсване/, но никаква положителна полза не усетих, за съжаление Sad, защото наистина доста хвалби има за нея.

# 522
Аз диатомичната пръст съм я пила няколко месеца. Истината е, че имам косопад, но имам и много нова поникнала коса. Освен пръст пия селен и биотин, та не знам на какво се дължат новите косъмчета. От както пия тези добавки имам много здрави нокти и венците не ми кървят, но пак не знам на коя добавка се дължи Sad Сигурно и аз ще прибегна до Регаин Sad

# 523
Здравейте! Имам питане-молба относно доста обсъжданите добавки MAXI HAIR. Осен от Iherb, видях, че се предлагат в Olx, но добре ли е да се поръчват от там?
Четох, че някой е поръчвал от момиче в България. Моля за координатите й!

Последна редакция: сб, 19 авг 2017, 13:51 от Ema.

# 524
Някой ползвал ли е този крем против косопад?
http://bilko.bg/product/1089/himalaya-krem-pri-kosopad.html

Общи условия

Активация на акаунт