Косопад - 10 тема

• 199 825
  • 776
  •   1
Отговори
# 495
А аз пак започнах Regain, след две  години пауза.
Аз се пръсках 1 месец /за сефте/ и сега правя 1-2 седмици пауза. Абе много косми падат докато се пръсках с него. Пише по упътване, че "Временно увеличение на косопада може да се случи в рамките на първите 2-6 седмици от лечението."
Аз направих 4 седмици и не спря това засилване, затова и го спрях за 2 седмици, после пак ще пробвам.
Ондин, да те питам нещо - прочетох, че се нанася само на сух скалп. Тъй като не знаех, съм го слагала и на мокра коса като се къпя. Знаеш ли защо е само на суха коса?

# 496
  • Street of Dreams
Предполагам, за да не се разрежда от водата. Не трябва да правиш пауза, а три месеца нонстоп, за да видиш резултат. Падането си го обяснявам, че косъм утре вече е отслужил и така или иначе е щял да падне, а растящият отдолу косъм от Ригейн го избутва. Преди две години имах адски много нови растежи, даже бях сложила снимка тук.
Ти продължавай с мазснето, никакви паузи. И си мий ръцете след това. Аз имам навика ръцете ми все да са в косата и нали се сещаш...  Joy
Мятам сега фото еполатора, да предотвратя каквото мога по тялото.

# 497
Какъв фотоепилатор имаш? Моя е на ремингтън.

# 498
Знам, че не трябва да правя пауза, но наистина се изплаших от това увеличено падане и исках да видя като го спра за 2 седмици, дали ще намалее.
Довечера пак ще го почвам тогава.
И моите ръце са все в косата. Иначе след употреба ги мия по 2 пъти дори за всеки случай.

# 499
  • Street of Dreams
То и аз след употреба, но после пак в косата, без да се усетя.
Шайни, моят е на Браун. Върши отлична работа, когато не ме мързи. В комбинация с regain не съм го пробвала още. Ще сме отзиви по-нататък. Expressionless

# 500
Момичета,извинете за нахлуването,но бихте ли споделили от къде поръчвате/купувате въпросния regain спрей? Това ми е последната надежда. Не исках да стигам до там,но май ще се наложи. Иначе в момента използвам и пия какво ли не,но ефект за момента 0.
Благодаря предварително!

# 501
Не се извинявай, няма за какво, съжалявам, че и ти си в тази тема  Hug
Аз го купих от едно момче от ОЛХ, което го взима от Гърция. Поне знам, че е истински, защото преди това бях поръчала от БГ сайт нещо, наречено миноксидил, ама то беше направено в час по трудово в 1-ви клас. Изобщо не се и напръсках с него/ само дето дадох 45 лв/
Ако решиш, ще ти дам координати на момчето.
Ондин мисля, че живее в чужбина, ако не се лъжа, и най вероятно го взима от там.

# 502
  • Street of Dreams
Да, правилно мислиш. Поръчах си тройка за 53 Евро, което е супер изгодно и ми изпратиха сума ти подаръци към него - тройка СС кремове на Юсерин минита, олио за лице, проба шампоан и няколко пакетчета желирсни бонбони. Joy

# 503
  • Пловдив
Привет! Peace
И аз при вас...напоследък мнооого ми капе косата. Confused Преди го отдавах на високия Пролактин,но сега ми е в норма...наскоро пък ми откриха дефицит на вит Д и В 12.

# 504
Благодаря ти Sharpy,да бих помолила за координати! За колко време ти стига този флакон?А относно страничните реакции,колко е страшно положението и на какви места да очаквам,освен на главата разбурасе?

# 505
  • Street of Dreams
Благодаря ти Sharpy,да бих помолила за координати! За колко време ти стига този флакон?А относно страничните реакции,колко е страшно положението и на какви места да очаквам,освен на главата разбурасе?

Зависи. Аз дето съм светла и руса, бяха започнали да ми излизат дори по бедрата, където никога съм нямала косми. Ръце, мъх по лицето - при мен надолу по бакембардите, но за там не съм сигурна дали не е потекъл от лосиона. Сега имам повече опит и ще внимавам повече. Peace

# 506
Благодаря ти Sharpy,да бих помолила за координати! За колко време ти стига този флакон?
Флакона е 60мл и стига точно за един месец. Струва 60лв. Координатите ще ти ги пратя утре, че съм през телефона, отгоре на всичко нов телефон и ми е малко тъмна Индия.

# 507
Cosmic, писах ти на ЛС координатите на момчето с Регаина  Hug

# 508
Благодаря сърдечно ! Оф аз каквато съм космата направо не знам къде ще ми излезат нови косми,ужас. Аз вчера взех споменатия в темата лосион на garnier пък да видим дали ще има резултат докато почна regain-а

# 509
  • София
Благодаря сърдечно ! Оф аз каквато съм космата направо не знам къде ще ми излезат нови косми,ужас. Аз вчера взех споменатия в темата лосион на garnier пък да видим дали ще има резултат докато почна regain-а

Аз този лосион на Garnier не успях да го намеря. В Лили на Ломско шосе на са и чували за него. Ти от кое Лили го купи? Smile

Общи условия

Активация на акаунт