Юлски бебета 2016 - тема 3

• 31 587
  • 739
  •   1
Отговори
# 525
Весела Коледа и от наас!  Heart Eyes

# 526
Весела Коледа на всички!:)

# 527
Момичета да ви споделя нещо което открих докато се ровех из фейса и се преспивах ме с бебката. Най-новата придобивка за бебчета като нашите  Grinning https://www.facebook.com/babymoments.bg/videos/1624173231220021/?hc_ref=NEWSFEED

# 528
  • София
Мами искам да споделя, че на гръбначния стълб на малкия някъде по средата на гръбчето има едно доста изпъкнало хълмче. При вашите бебета има ли такова нещо? Не зная дали го обясних както трябва, но кост е.

# 529
Мами искам да споделя, че на гръбначния стълб на малкия някъде по средата на гръбчето има едно доста изпъкнало хълмче. При вашите бебета има ли такова нещо? Не зная дали го обясних както трябва, но кост е.
При моето бебче не напипвам нищо.

# 530
Весела Коледа на всички малки и големи! Simple Smile С появата на нашите мъници вярвам , че гледната ни точка на всички в групата е съвсем различна! Нека винаги съумяваме да оценяваме важното и истинското в живота ни!
Ние за първи път прекарваме Коледа в София... Ама каквото такова...  Simple Smile

# 531
Привет и от мен Simple Smile
Ние пътувахме от София за Варна на 24, на 25 сутринта бяхме в спешното с каката с висока температура и кашлица, снощи малката се разкашля и тя много лошо. Нищо празнично не усетих с две болни деца и 1000 навъртяни километра. Но предполагам, че грешката си е моя като се навих да пътуваме, а не си останахме в София ... утре ще сме на лекар да видим какво ще изпише на бебето, макар че то такова малко какво ли може да пие ... Бъдете здрави!

# 532
Ох момичета, днес реших, че в последния ден с хубаво време ще ида до лабораторията за кръв и урина, успях, държейки колекторчето след ядене за 10мин от първия път да взема урина. Сега чета изследванията и хич не ми харесват - завишени са левкоцити, лимфоцити, моноцити и тромбоцити - най-отгоре пише Лекоизразена хипохромия. Не знам да се шашкам ли, както го дават утре сняг не знам дали ще успея да ида до доки, че съм и с каката вкъщи, а пък час за нефролога май за догодина направо ще запиша, не знам сега какво да правя

# 533
Крисчана, референтните стойности за бебе ли са или за възрастни хора? Има ли посочени възрасти? Ако се притесняваш много винаги можеш да повториш изследването, което е моят съвет. На последното изследванв на бебето за кръв не бяха го взели коректно, имаше замърсяване, имай предвид, че и такива неща стават, те не са перфектни.

# 534
Елена, така като каза погледнах - не пише възраст и проверих в интернет и остана само тромбоцитите да ме притесняват, останалите неща наистина при деца са в норма, но тромбоцитите са 696 при ст-сти до 600. Пише наистина, че кръв от пръстчето не е много точна, а и да не се стиска пръста дълго време, а нашия доста го стиска докато събере нещо. Ще видим докторката какво ще каже и наистина ако трябва ще повторим. Аз мислих, че урината може да съм замърсила, че това колекторче хиляда пъти го отлепях, разлепях и отварях да мушна пилето, пък то урината си е идеална  Praynig

# 535
Elena2016 и при нас беше кашлица и температура, сега племенницата е със същото. Ужасно е! Бързо оздравяване.

# 536
Здравейте момичета аз пак се чудя къде греша. Тъкмо установихме една поза за заспиване и Анди се гушкаше спокоен и заспиваше, сега покрай празниците, многото хора, често заспиваше в колата сега не иска никак да заспива.

# 537
Весели празници юлски мами Simple Smile бъдете здрави и вие и вашите бебчета.

Аз съм от августовската тема, но си ви чета редовно, защото детенце се роди на 29 юли (26 дни по-рано). Утре става на 5 месеца и е около 6,3кг и 67см (ние сме май най-дребни).... макарон дълъг и тънък или по-скоро тънък, роди се 2700гр, изписаха го 2590гр. На мен си ми изглежда добре, ще ми се да наддава повечко, но явно толкова може, на изключително кърмене е. След 15-20 дни мисля да го почвам с пюренцата. Док препоръча да вкарам едно цяло хранене на АМ, но не мога да го накарам да го яде...

# 538
Весели празници, майчета!
Ние от скоро вече заместваме хранене. Интересно ми е по колко зеленчуково пюре горе долу трябва да изяжда малкия. Тегля на везната в къщи излиза около 150-180гр и му стига сякаш. Смесвам го с 30гр АМ и ако ми се вижда рядко слагам още малко от чая му. И не знам защо, но нащо бебе не се кефи на плодовите пюрета. Не мпга да го накарам да изяде кой знае колко. Зеленчуковите си ги хапва с удоволствие. Чудя се дали да не го смесвам с АМ и да го слагам в шишето да си го цока.  Thinking

# 539
Весели празници юлски мами Simple Smile бъдете здрави и вие и вашите бебчета.

Аз съм от августовската тема, но си ви чета редовно, защото детенце се роди на 29 юли (26 дни по-рано). Утре става на 5 месеца и е около 6,3кг и 67см (ние сме май най-дребни).... макарон дълъг и тънък или по-скоро тънък, роди се 2700гр, изписаха го 2590гр. На мен си ми изглежда добре, ще ми се да наддава повечко, но явно толкова може, на изключително кърмене е. След 15-20 дни мисля да го почвам с пюренцата. Док препоръча да вкарам едно цяло хранене на АМ, но не мога да го накарам да го яде...
Нашата бебка на 4 месеца и 3 седмици беше 6кг, 63см, та явно ние сме най-финни Mr. Green
Също сме на изключително кърмене, преминало през много трудности.
Ще ходим при педиатъра догодина, когато бебка ще е на около 5,5месеца. Каза, че тогава ще говорим за захранването. Аз мисля, живот и здраве, да започнем около седмица след това.
Защо ти е препоръчано да даваш АМ? Теглото ви е удвоено дори преди да навършите 5 месеца Wink

Общи условия

Активация на акаунт