Искам да кажа ... (99)_05.12-11.12.

• 52 590
  • 742
  •   1
Отговори
# 315
  • тук-там
Да...решението за чорапите е да са еднакви! Аз понеже съм от талантливите мързели съм купила по две торбички за всеки - от тези на дупки, които са. За щерката и за ММ, моите са само от тънките - тип чорапогащник.  Закачвам ги от вътрешната страна на кошовете за пране. Вътре си събират чорапите, заедно с торбичките се пускат в пералня, после сушилня и накрая торбичката каца в шкафа.  Другата вече се пълни и...така. Ест. чорапите са еднакви - бъркат вадят два и винаги уцелват!  Joy

# 316
Стейси купи за ръст 86-92см, или за година и половина. 
Така няма опасност да са му малки.

# 317
  • Euskal Herria
Никитка, жива и здрава да ви е рожденичката!
Вече съм на коледна вълна. Приключих с правенето на картичките. Като прибера всички хартии, щанци и лепила, минавам към украса на къщата. Че съм обещала и коледни сладки... само ми вадят душата "кога, кога". Ми, кога - когато ми дойде музата  Mr. Green

# 318
Стейси, аз мисля, че може да заложиш на някакви леееко по-тънки дрешки. Ако има много гости, ще съберат много зимни дрешки, няма време кога да ги обличат.

Аз пък не разбирам как някои родители решават, че точно Коледа е времето да възпитават децата. През цялата година задоволяват всеки каприз и точно на Коледа започват с песента "ти си имаш всичко, а не го заслужаваш". Убиват целия празник. Лично за мен Коледа и рождения ден трябва да се чакат с нетърпение от всяко дете.

# 319
Янтро, ти си голема работа, хвала, докато ти сумирам чорапите само се изморих:)
За мъжът ми купувам само черни без картинки, че преди все с различни си ходеше:)
Аз и Мария имаме десет чифта, Жаки и тя десет и това е.
Трябва да подредя шкафовете спешно. За идния понеделник съм планувала.
Никита, да ти е здраво детето и много щастливо детство да има!

Изгорих зеления фасул, ама яко. Просто занравих, че готвя, за пръв път се случва Crazy
И тенджерата за нищо не става...Кукувица съм.

# 320
Това с торбичките е много идейно, ще го приложа... Защото и у дома има драма с чорапите... Има за работа, за ритане по-къси, за ритане калци, за ежедневие, като има бели, като е спортно облечен и тъмни като не е. И къси и дълги в зависимост от сезона. Бактън, имам чувството, че половината ми живот минава в сортиране на чорапи... Че и избирането на чорапи е драма, защото за футбола му трябвали нам какви, пък за работа му били удобни нам какви (че работят с работни обувки, явно наистина му е важно), ама аз се изприщвам. И ми отне години, да го науча, че аз скъсани чорапи не шия, жертвите, паднали в боя отиват в коша  Mr. Green

# 321
  • Пловдив
Изгорих зеления фасул, ама яко. Просто занравих, че готвя, за пръв път се случва Crazy
И тенджерата за нищо не става...Кукувица съм.
Интересно, все едно досега не си виждала форум. Тоз форум колко манджи ми е загорил.... чет нямат.

Народа яде зеле - https://scontent-mxp1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/15338777_102112678 … 8&oe=58B605A1 Малкия с чорапи спайдърмен, големите са с еднакви чорапи (тия са им летните).

Последна редакция: чт, 08 дек 2016, 19:20 от Янтра

# 322
Мъжките чорапи в къщи са тези http://bg.sportsdirect.com/everlast-3-pack-crew-socks-413037?colcode=41303703
Страхотни са. Бях купила миналата година 20 тройки. На половината с лак за нокти от вътрешната страна имат по една точка, за да си ги различават. 
Пристигнаха ми 3 пакетчета с имитации на Лего от Китай, много са хубави. Сега ще поръчвам някой голям комплект за рождения ден.

# 323
  • Пловдив
А, добре, чорапи. Кажи ми тия  чорапи 12+  за мъжките размери какво значи? 47 номер копита дали ще събират?

# 324
Аз купувам 7-11, моите са с 45 номер и са им добре.

# 325
Да добавя, че и аз следвах логиката, че всичкото чорапи на ММ трябва да се едни и същи и да ми е по- лесно. Една жена ме светна, че логиката ми не е съвсем точна, защото понякога има и заблудени чорапи, които отиват в пералната с бели дрехи, или с пране на други градуси, което променя цвета и материята. И ако имат някакви малки отличителни знаци ще е по- лесно да се сортират и шкартото да се отдели. Демек чифта, в който единия чорап плаче за бракуване.
Иначе аз за у дома ползвам точно такива чорапи.
За подарък на едногодишно бих заложила на играчка за тази възраст- кола за сядане и бутане с краката, колело без педали, играчка палатка....

Янтра, ти профилактично и децата си ги емнала със зелето, а? Нема лошо. Утре им дай карфиол за разнообразие.

Последна редакция: чт, 08 дек 2016, 19:46 от mariat

# 326
  • Пловдив
Не съм съгласна с тази жена, ако на някой чорап му се случи нещо той си заминава и при случка на един чорап не се налага да изхвърлям два (другия от чифта). Така изхвърлям само повредения, а другия все има с кого да се чифтоса.

Те и карфиол и броколи ядат сурови, днес се уцели зеле. И големия пожела да ги снимам и пусна снимката във ФБ.

# 327
  • София
Не им сортирам аз чорапите, че да ми е драма. Драмата ми е в това, че са мърлячи и не ми уважават труда. Абе като ти кажа, че анцузите не седят при ризите - ми не ги прибирай там, бе, толкова ли е трудно?! После в един момент си викам - голям праз, поне си ги прибират децата, че има такива, дето майките им им оправят прането, докато се оженят, и ми минава Mr. Green

# 328
Янтра, аз писах, че такива чорапи с по един развален ги използвам аз за домашни. Хвърлянето е след като и от мен си тръгнат и отидат при щерката за парцалки за изрязване. Празно нема.
Едно момиче скоро дойде на гости на щерката. Моята й се похвали с новата детска стая и инстинктивно отвори и гардероба си. В същото време бях в стаята и чух момичето да пита с възхищение "Ама твоя гардероб винаги ли е толкова подреден?" отг- Да, защото мама го подрежда.

# 329
Киселото ми зеле върви мноу добре, Има изгледи да стане, ма съм съм си майсторче, де. Чорапи си купувам винаги по два чифта.

Общи условия

Активация на акаунт