Искам да кажа ... (99)_05.12-11.12.

• 52 568
  • 742
  •   1
Отговори
# 345
  • София
Сетих се, че и моят син имаше малка фурна, тигани, гевгир, посуда всякаква Joy Мънички, метални, съвсем като истински! Що манджи съм изяла Joy

# 346
  • В Космоса
Нашата кухня в най-скоро време ще я метна в казана. Бе, готвила е, но не толкова, че да си избие прахосъбирането.

# 347
Нашата кухня в най-скоро време ще я метна в казана. Бе, готвила е, но не толкова, че да си избие прахосъбирането.
Хохохо, newsm10

# 348
Честита рожденичка на Никита! Да е здрава!
Забравила съм си пин кода на дебитната карта. Имам някакви подозрения какъв беше, но... Вярно ли е, че след 3 неуспешни опитакартата се блокира? Защото сме пробвали повече от 3, а днес съпругът ми е пазарувал за под 30 лева. Безконтактна е. Има ли шанс да се оправя без да занимавам друг? Опит имате ли?

# 349
Гена, и в класа на щерката- 5 клас лимитът е 5 лева. Падна се да подарява на момиче. Купихме балсам за устни- на "Хармония". Наподобяват еоs, но от долната страна са плоски- 2 кинта. Другото ще е нещо малко коледно- играчка, диадема, шапка(от магазините по левче) и за останалите пари шоколад. Моята дъщеря държи да спазим условието и да изхарчим всичките 5 лева, нито стотинка по- малко.
За подарък за доведена внучка бих попитала какви играчки има, какви си е поръчала на Дядо Коледа и от там ще взема идея какво има, какво няма и на какво ще се зарадва. На  прима виста- ролери, тротинетка.

# 350
  • София
Това за блокирането след 3 грешни пин-а е вярно, поне за моите карти, от опит казвам Laughing Любимо ми е да се опитвам да плащам с едната, а да вкарвам пина на другата, и така няколко пъти Blush

# 351
Рабит, виж Вълшебния Джин, който отгатва животни, Жаки вече месец и нещо заспива с него. Интересно и е, а и научава нови животни всеки ден. Днес играхме с язовец, ленивец и къртица. Първо ги търсим на снимка в нета, да ги види, че да може да отговря на въпросите. Около 40 лева е той. За 60 има едно мече с телефон на коремчето, разказвало 40 приказки уж, но още не съм го подарила и нямам идея дали ще го хареса, колкото Джина.

# 352
. Чета за Елзи и...т.н ще разпитам дали са на дневен ред. Peace

Кръщелницата ми е малко по-голяма.Миналата година купих от Хиполенд един комплект за правене на герданчета и др. бижута, разни неща за нанизване, но всичко в стил "Елза"- не съм гледала филма, но кутията отвън и указанието беше точно тематично "Елза и другите"

# 353
  • В Космоса
. Чета за Елзи и...т.н ще разпитам дали са на дневен ред. Peace

Кръщелницата ми е малко по-голяма.Миналата година купих от Хиполенд един комплект за правене на герданчета и др. бижута, разни неща за нанизване, но всичко в стил "Елза"- не съм гледала филма, но кутията отвън и указанието беше точно тематично "Елза и другите"

Значи, колко ги гледах тези и такъв яд ме хваща. Ще вляза в една кинкалерия и ще комплектовам такъв сет от връвчици, мъниста и висулки на тези цени, дето предлагат Елза и сие, че свят ще им се извие!

# 354
  • София
Днес бях откачила за сладко. Започнах се следобед с няколко овесени бисквити, като се върнах от работа изядох последното парче от Червеното кадифе, след вечеря ядох марципан с нуга и сега затапих със сметанов пудинг Embarassed Какво беше това чудо, не знам. Толкова сладко изяждам за седмица. Кой знае с каква красота на лицето ще се събудя утре Crazy

# 355
Поръчах някакъв костюм на нинджа и утре трябва да го взема от пощата. Смятах уж, че няма да надхвърли необмитяваната сума ама беше малко ''на кантар'' та да видим. Хич не ми се доплаща....

# 356
Гардероби (детски) подреждам 2 пъти годишно - пролет и есен, когато трябва да сменя местата на зимните с летните дрехи, да видя какво има за купуване, какво е малко и т.н. През останалото време си поддържат сами някакъв поносим порядък, ако забележа прекален  хаос вадя всичко на земята и карам собственика на хаоса да си го оправи. И си го оправя. Сортирането и подреждането на дрехи по скринове и гардероби след сушене е задължение на децата, никакъв проблем не им е.
Мъжки гардероби не оправям, пълнолетните обитатели у нас са без зачислена лична прислуга. За улеснение мъжките чорапи са абсолютно еднакви, гледам да попълвам запасите редовно. От мен толкоз.

И още нещо искам да кажа - простащината ме докарва до бяс, затова ми е по-лесно да я игнорирам. Виртуално тоже.

# 357
Гардеробът на мъжът ми е, като аптека, всичко е на закачалки, няма сгънати неща, затова вероятно винаги е подредено. А моят....абе моят не е, като неговия:) Все оправям, все махам ненужни неща и пак не е както трябва. Откакто купих органайзери за бельо и чорапи се родих, сгъвам пъхам по отделенията и си седят по местата и за сутиени има, от Джъмбо ги взех. Поне в шкафовте с бельо е подредено. На Мария още има случаи да изважда всичко на земята, че да се сети да си подреди, рядко се налага вече.

# 358
Тъкмо се прибрах от правене на медени къщички. Само като се прибере детето да не реши, че трябва да го яде  newsm78, толкоз захар не съм виждала през живота си.
Имам и имейл от класната му.......отново проблеми с яденето...и покемон картите.
Аз му проверявам раницата всяка сутрин, и вадя ако има нещо...но др родители не го правят.
Как да му обясня, че правилата са за всички , и не се носят/разменят карти в училище.

# 359
  • Sofia
МарияТ,обнадежди ме с предложенията за петлевов подарък Hug.,ще се окаже,че има какво да скалъпя.Мислех и аз за някакъв балсам/глос...щом има за по 2-3 лева, чудесна работа ще стане  Peace.Мерси за идеите. Ясно е,че няма да впечатляваме девойката, хем че моят не я й харесва. Аз пък я харесвам,ама майката-хич. Голяма фръцня е..по-голяма и от мен  hahaha.

Общи условия

Активация на акаунт