Искам да кажа ... (99)_05.12-11.12.

• 52 552
  • 742
  •   1
Отговори
# 435
Утре заминаваме за Търново, там ще ни е банкетчето тази година. Трябва да събирам багаж, но съм ужасно изморена. Само ще извадя сака и повечето неща ще ги отложа за утре преди тръгване, че направо заспивам.
За един банкет, толкоз път да биеш #Crazy

# 436
Утре заминаваме за Търново, там ще ни е банкетчето тази година. Трябва да събирам багаж, но съм ужасно изморена. Само ще извадя сака и повечето неща ще ги отложа за утре преди тръгване, че направо заспивам.
За един банкет, толкоз път да биеш #Crazy

120-130 км. Колко да е далече това Търново  Thinking

# 437
  • Ямбол
При нас това си е традиция, коледният банкет си го правим в друг град. По-често сме били по морето. Миналата година бяхме в Хисаря, тази - в Търново. Много е приятно така. Хем си правим разходката, сменяме обстановката, вечерта банкетче и на другия ден пак разходка в близост. За неделя сме планували Арбанаси.
Винаги е весло, приятно и зареждащо.
Даже и Царевец утре ще има звук и светлина, та и там ще позяпаме.

И да, не е далече, през прохода, Предела и сме там.

# 438
 Захир, честита ти рожденичка!Да е здрава и винаги да сте си скъпи и мили!

Имах тежка седмица. Дете с 38, 5 Т, за щастие,поне засега се възстановява по-бързо от обичайното.
Имах и много работа, както и служебни разочарования.

Леко завиждам на всички, които са украсили елхите и правят сладки, на мен ми иде да легна и да проспа Коледа. Чувствам се уморена, апатична, нямам сили за нищо.

# 439
Лиляна, нали все се оплакват учителите че им малки заплатите.

Един такъв банкет стъпва.минимум.на 100лв и то преди празниците...

# 440
  • Ямбол
Икономисвали сме през годината и шефката ни е управлявала добре финансите, та има възможност за изнесен обмен на добри практики.
Да, малки са заплатите за работата, която вършим, иначе не се оплакваме, много.

# 441
  • София
далече било, скъпо било...
Лили, забавлявай се Grinning

belinda, ще си повторя въпроса. коя е книгата за подрастващи момчета? намирам няколко. мерси Simple Smile

# 442
  • София
Извинявай, не съм видяла, че пита някой за конкретното заглавие. Казва се "Секретна книга за момчета".

Идеята за коледно парти, изнесено извън града, е страхотна. Кеф со пари се гаси, както казват братята сърби Grinning

# 443
  • Варна
Приятно изкарване на банкета, Лиляна!
От мен се очаква да съм на линия в планината, за новогодишния фирмен банкет. Мисля го още, а не бива така.
Младежът се обади от Англия. Долетял е благополучно и е посрещнат там според уговорката.

# 444
Белинда, хем и аз се смях, хем не съвсем, защото от болките в ухото ми се разбичка вестибуларния апарат и точно така изглеждах вчера на ескалаторите  Laughing.

Сандо, не се излагай, аз на 120 км ходя кафе да пия. Лиляна, да се обадиш на Алечка!

Днес е жега и ще плувам. Утре ще чистя, защото щяло да вали.

# 445
  • Варна
Даун, при теб кое време е в момента?

# 446
Даун, при теб кое време е в момента?

Стейси, 6 часа ни е разликата. В момента е 11:26 сутринта  Simple Smile

# 447
Лиляна, весело! Времето го дават чудно днес и утре за разходки!

Даун, черна завист ме обзема като те чета, ще знаеш  Hug

Захир, стиснат палец днес за кормуването!

Ще скокна до село да бодна една мащерка и да поразчистя малко след майсторите на покрива. Някой да си отглежда босилек? Май в саксия се гледаше, а не в градината  newsm78

# 448
  • Варна
У-м-о-р-е-н-а съм!

Добро ви утро...
Иде ми да хвана гората. Тежка седмица едва
я изтиках честно. Проблем до проблема,
мила моя майно льо...

Down Under, вземи ме на топло, белким малко
се ококорча. Grinning

Алечка, босилек сях в градината пролетта. Добре
се държа, ако не се лъжа е едногодишно. Каквото
остана замразих във фризера.
Днес ще сея чесън , истински, български.

# 449
  • До морето
Добро утро! В 7:25 се събудиха и двете джуджета, пък нека е събота....Чакам ММ да стане и ще ходим да мием колите ( на моята мнооооого рядко и се случва) и после ще пътешестваме до Добрич. Ще видим баба и ще се поразходим малко, че го дават 15 градуса.

Общи условия

Активация на акаунт