Искам да кажа ... (99)_05.12-11.12.

• 52 551
  • 742
  •   1
Отговори
# 450
Добро утро.

Моят човек нарами борда да кара, дано има сняг, но ме събуди в 8.  Tired Трябва да се оправям за кормуването. Вътрешен изпит е и ми е малко спек..
Алечка, босилек съм садила и на двора от коренчета (бях сътворила цяла плантация), и в саксия. И аз във фризера го ръчкам после.

Довечера ни е Коледния купон ама много здраве от мен Crossing Arms Аз съм на концерт на Любе, пък и желание нямам за фирмен купон.

# 451
Благодаря, значи ще си харесам едно местенце и ще си бода разни подправки, а каквото излезе Simple Smile

# 452
Учителите са толкова натоварени и толкоа мнохо работа вършат през годината, че си заслужават и на по-голяма екскурзия дори да ги заведат.  Ако им направят и заплатите адекватни, би било чудесно.

Захир, успех на изпита. Номерът е да не мислиш, че си на изпит. Ще се справиш!(Моят инструктор ми каза, че съм била на вътрешен изпит, едва след като той приключи)Grinning

# 453
Хайде и от мен добрутро!
Майка на моя ученичка ми звъня в 7.39 часа да ми сподели нещо Tired
Отивам аз на последните 2 семинарни дни от обучение едно и честно да кажа се чувствам удовлетворена.

Лиляна, да релакснеш хубаво Grinning И при нас има такава традиция, но за 1.11.се организираме и три дни сме извън Бургас  задължително в хотел със спа.Но и ние колектива си се събираме редовно, за 8.12.бяхме на боулинг.Нашето коледно парти е идния петък вечер.Програмата е почти готова Grinning

# 454
Добро да е утрото!

Имах супер вечер по женски, спах като бебе, получих кафе в леглото.

Уикендът ще е спортно-концертен. Ще снимам на воля. Деца, разбира се, какво друго.

# 455
Захир, успех  Peace

Какъв е този вътрешен изпит. На времето си беше листовки, кормуване и ако ги издържиш - честито книжка  Laughing

# 456
  • някъде ... тук ...
Добро утро!
И аз изкарах чудесно на страхотен купон Simple Smile
Въпреки много натоварената седмица, това, че съм на работа днес и крайния срок за предаване на проекта.
Времето изглежда много хубаво Simple Smile

# 457
  • Бургас
И ние днес сме на банкет във Велинград. Фирмата на мъжа ми го организира. Водят се и половинките, а някои си водят и децата. Ние ще си ги спестим  Whistling

# 458
Руми, в нашата школа правят вътрешни изпити, за да са сигурни, че няма да се издъним на редовния. И на листовките беше така - ако правиш повече от 0-1 грешки не те пускат пред ДАИ и вземаш още часове за каране или решаваш още листовки. И има логика де, хем те не си рушат реномето, хем ти не си губиш времето. Че май и повторното явяване се плаща, не знам. И при Захир сигурно е така.

# 459
У-м-о-р-е-н-а съм!

Добро ви утро...
Иде ми да хвана гората. Тежка седмица едва
я изтиках честно. Проблем до проблема,
мила моя майно льо...

Down Under, вземи ме на топло, белким малко
се ококорча. Grinning
...

И мене!
Тази седмица скова студ и пак сме на -33 Sad  За утре го дават -35, а в неделя -37-прелест. Коледно е.

Лек уикенд! Отивам да пия чай с мед и да се сгрея, че май поизмръзнах с малкото разходка от колата до магазина и обратно без шапка и да лягам най-накрая. В петък вечер не ми се ляга за да не свършва бързо..

# 460
Добро утро! Направих мързеливките на Сбъдваща. Много успешни станаха. Благодаря!
Захир, успех от мен!

# 461
Добро утро!

Обещанията за хубаво време, засега не се сбъдват много. Отвратителен вятър духа.
Аз подхванах домашната работа още от 9ч., след като си изпих кафето.

Голямо пестене ще е паднало в това училище, щом може да се платят разходите на поне 50човека персонал.

Работа, работа...не е като да не съм виждала колко работа има.
И общ работник да попиташ, пак ще ти каже, че парите му са малко.

# 462
Алечка, за мен е глупаво. Това, че си се справил на вътрешния не е никаква гаранция, че ще успееш на редовния и обратното  Laughing
Успех и дано скоро подкарате желаната кола  Wink

Оставих малката на състезание по математика. Определено съм на мнение, че на родителите трябва да им забранят да влизат в училищата, освен за родителски срещи.
То не бе бутане, опитват се да влязат в стаите, където ще се провежда състезанието, до степен че самите участници не могат да влезнат вътре, дават наставления и се опитват да разберат задачите преди това  Laughing
И любимото ми - майка, татко, баба, дядо и кучето. Цялата рода там.
Може ли пък толкова изтрещели майки да има  Crazy

# 463
Изтрещяването е не само сред родителите.
Може ли учител, да даде 11стр. със задачи в четвъртък и да ги иска решени за петък.
Като децата са И на училище и трябва да се подготвят по други предмети.

# 464
Да бе, и защо е дала такова домашно  Shocked

Общи условия

Активация на акаунт