Искам да кажа ... (99)_05.12-11.12.

• 51 986
  • 742
  •   1
Отговори
# 570
Добро утро! Днес и по-скоро от днес, ме чака доста натоварен период. Вече 35 минути само си прехвърлям графика на телефона и разменям часове като че ли така денонощието ще стане 26 часа  Tired Иде ми да си тръгна и да направя тия дни хоум офис. Даже май току-що ми се роди в главата, че това ми е шансът и без това нещо не ми е добре. Вчера обикаляхме на чист въздух и ме боли дясното сърце ( Mr. Green) и главата, и кръстът, така си легнах, така си и станах. Успех си желая  Whistling

Аз бременна не бих карала, просто защото шансът да падна или да минат през мен е много голям, още повече с изместения център. Дори и най-големите професионалисти падат, а паданията със ски не са от най-леките.

Мариат, Алечка - стискам палци!

# 571
Вчера беше страхотно времето при нас - слънчево и топло.
Ох, да свършва вече гадната зима   Laughing

Жаки, къде си. Ела разкажи за Тайланд, стягате ли багажа, че тука с тия ски, дето говорят за тях - направо ми замръзна монитора  Mr. Green

Алечка, стискам палци. На Мари също.
Вчера правих мусака - ама нищо не стана  Crossing Arms
Каймата ли беше гадна или е знак, че много често съм започнала да готвя.
Трябва да намаля темпото  Twisted Evil

Последна редакция: пн, 12 дек 2016, 13:29 от rummi_pl

# 572
Алечка, Мария, стискам палци. Къде изчезна Зузи? Не съм карала ски от 100 години, а това е единственото хубаво на зимата.

Да ви попитам могат ли да се плащат данък сгради по банков път и как мога да разбера сумата, която дължа? Предполагам, че е различно в различните общини, За Пазарджик става дума.

# 573
  • София
Аз плащам всичко по ел. път, но банката ми просто предлага тази услуга, за твоята не знам. Имам в ел. банкиране раздел "услуги" и там по аб. номер, ЕГН или други индивидуализиращи белези може да получаваш съобщения ежемесечно за дължимите суми за комунални услуги, данъци и такси, както и глоби на КАТ и да нареждаш плащания. Но предполагам зависи от договорките между конкретната община и банките, може би да провериш на сайта на община Пазарджик newsm78

# 574
Благодаря, момичета, взех си изпита с една грешка. Сега почва веселото  Mr. Green

Мари, стиснати палци!

# 575
Аз плащам всичко по ел. път, но банката ми просто предлага тази услуга, за твоята не знам. Имам в ел. банкиране раздел "услуги" и там по аб. номер, ЕГН или други индивидуализиращи белези може да получаваш съобщения ежемесечно за дължимите суми за комунални услуги, данъци и такси, както и глоби на КАТ и да нареждаш плащания. Но предполагам зависи от договорките между конкретната община и банките, може би да провериш на сайта на община Пазарджик newsm78

Мерси Белинда. Аз първо там проверих, но нямах успех Simple Smile. В крайна сметка им намерих телефона и може да платя по банков път, но ще го направя през Март, защото сега имам някакви 70 лв, то превода ще е почти толкова, та не си заслужава. Добре че попаднах на симпатична жена.

Браво Алечка  Hug. Няма страшно и за кормуването.

# 576
АЛечка, браво на теб. Simple Smile

Моля за съвет, имам тази къщичка и съм решила да я продам. Дъщеря ми от 2г. вече не я ползва и стои прибрана, заедно с обзавеждането.
Не знам обаче каква цена да и искам.
Къщичката е в отлично състояние, няма драскотини и др. повреди по нея.
Нова е 250лв

https://www.toy.store.bg/p73735/dyrvena-kyshta-za-kukli-obzavedena-s-mebeli.html

Последна редакция: пн, 12 дек 2016, 13:29 от Sesylle

# 577
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!

Белинда, абсолютно подкрепям поста ти за училищните дейности. Ние три фамилии се занимаваме, за да успеем с извънкласните занимания на едно дете.

Мари, стискам ти палци, но за здравите нерви - трябва сама да си ги отгледаш.

Руми, това много ми хареса:
"Жаки, къде си. Ела разкажи за Тайланд, стягате ли багажа, че тука с тия ски, дето говорят за тях - направо ми замръзна монитора  Mr. GreenЖаки, къде си. Ела разкажи за Тайланд, стягате ли багажа, че тука с тия ски, дето говорят за тях - направо ми замръзна монитора."

Моля ви се, дайте идея за подарък за 6-годишно момченце, преситено откъм лего, трансформърси и коли. До 50 лв.

# 578
  • Пловдив
Стискам палци на Алечка и завиждам благородно на Сбъдваща за хубавите активности в училище. Според мен това много липсва в нашето - нямат никакви активности, в които децата да се изявяват, ей така - за кеф. Ако детето ти проявява интерес, си вързан да го организираш и водиш на пеене, свирене, спорт - в училище няма нищо. Дори отбори нямат, щото нямало къде да тренират - има един салон и той все зает. А децата имат нужда от изява, виждам го! Не става дума за някакви професионални постижения, нали, а ей така - за разнообразие, за обща култура, за здраве. Намирам това за голям минус.
В училището на дъщерята, също няма абсолютно нищо. Трета година вече и едно тържество не са направили.
Толкова пък да ги мързи тези учители, няма накъде повече.
И програми от министерството има и не знам какво още...ама каква полза, то и желание трябва да има от страна на ръководство и учители.
При нас има, и аз си мислех, е навсякъде е така. Има безплатни неща. Единия син ходи на руски език, другия на някакво приложни изкуства и на информационни технологии.

Съвсем отделно пак в училище има платени други неща, на ниски цени, единия ходи на футбол, два пъти седмично, 20лв на месец, другия ходи на .... волейбол или баскетбол за 25.

Училището има към него собствен танцов състав, мажоретен, вокална група. Това е безплатно, обаче моите не проявяват никакво желание за такива изяви.

# 579
  • До морето
Момичета, има ли някой от Благоевград в темата? Трябва ми една играчка от Лидъл и тук от Лидълската тема ми казаха, че я има само в новооткрития магазин в Благоевград. На националният телефон на Лидъл се държаха изключително нагло и не само че отказаха да ми съдействат, но и явно операторката ми е блокирала телефона защото сега въобще не мога да се свържа с линията им, което абсолютно недопустимо.

Има ли някой от Благоевград, който да ми вземе тази играчка, ще изпратя парите предварително?

# 580
  • Пловдив
Вижте какво ми показа ФБ, от 2009, аз съм го пуснала.

Моето писмо до Дядо Коледа: Мили Дядо Коледа, много слушках тази година, искам един подарък - направи така, че ВСИЧКИ у нас да спят ПО ЦЯЛА НОЩ до 8 часа сутринта. Ако не може до 8 и на 7 бих била доволна. Абе на всичко след 6:30. Много ти се моля, обещавам да слушам и тази година! Обърни внимание на ключовите думи - всички, по цяла нощ, до минимум 6:30, иначе няма да е така желаният от мен подарък!

# 581
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Много трогателно писмо, Янтра. Ако бях един Дядо Коледа, други желания я изпълнил, а не, но това - със сигурност. А той кво? Изпълни ли?

# 582
Янтра  Joy. На колко са били тогава, че нещо ми се губи сметката. На 6, 4 и  2?

Глупости говоря,  дребния трябва да е бил бебе съвсем. Горката Simple Smile.

# 583
  • Пловдив
 Laughing Laughing Laughing Laughing Едва ли, в този момент втория ми син е на година и 6 месеца, големия на 3 и половина. Simple SmileSimple SmileSimple Smile Аз не помня, че съм го пускала това нещо. Смятайте колко ми се е спяло Simple SmileSimple SmileSimple SmileSimple Smile Ама не е било толкова страшно, просто аз не издържам на никакво недоспиване Simple SmileSimple SmileSimple Smile

# 584
О, за недоспиването те разбирам. Аз мразя да не мога да спя, а и никога, никой не будя, освен ако няма супер драма. Тук ми се чудят, защо оставям пубера да спи до колкото иска. Ами оставям го, все някога ще го налегне старческото будуване.

Вчера не спах добре и днес съм неадекватна, но и зла.

Общи условия

Активация на акаунт