Ясновидци/врачки - тема 32

• 252 744
  • 777
  •   1
Отговори
# 105
Lan 7 ,коя е тая баба в Балчик и може ли да ми дадеш тточни координати ?

# 106
При тази жена ме заведоха преди около 2 години. Живееше до някакво училище или читалище. Тази година ходихме пролетта но къщата и я няма ( съборена ), както и сградата до която живееше и се строи нещо ново там. Поразпитахме обаче никой не знае къде е тази жена. Уви, нямам нито име нито телефон. За съжаление при всички при които ми се е отдало да отида и наистина са познавали сме се срещали по 1-2 пъти и после все нещо е ставало. Като се замисля, пропуснах да кажа,че съм ходил и при Добрина в Игнатиево, но повече нямам намерение да стъпя там ! Дано през 2017 намеря точния човек и най-сетне да спра с тези пътешествия, че вече и на мен започна да ми омръзва. 

# 107
Здравейте,търся мнение за Марина от Ямбол,която живее в циганската махала. bouquet

# 108
Никъде в тази тема не виждам името на Евелина Лютова - http://evelinalutova.com. Мисля, че се подвизаваше и в някоя от телевизиите. Някой допитвал ли се е до нея?

# 109
Никъде в тази тема не виждам името на Евелина Лютова - http://evelinalutova.com. Мисля, че се подвизаваше и в някоя от телевизиите. Някой допитвал ли се е до нея?

"Ако се съберете, може пак да се разделите" - това е нейн отговор. "Ако" - не се знае дали. "Може" - може и да стане, може и да не стане.

Това всеки си го знае и без да се допитва до подобни личности.
И още с отговора започва да ти предлага да ти направи някое и друго ритуалче, защото имаш негативна енергия.

# 110
Здравейте, търся една гледачка от Пловдив, приемаше в Кичук Париж. Ако не се лъжа се казваше Венета, гледа на кафе и по дата на раждане. Преди години е работила в Либия. Това само си спомням за нея. Ходих при нея преди около 10 години, тогава нещата които ми каза ми се струваха повече от пълни глупости и не запазих никакви координати. Но уви през годините всичко се случи точно така, както тя ми предрече. Сега се опитвам да я открия отново, но неуспешно. Ако някой е ходил и се сети по това което си спомням за нея, моля за координати.

Последна редакция: чт, 29 дек 2016, 20:53 от meg7894

# 111

"Ако се съберете, може пак да се разделите" - това е нейн отговор. "Ако" - не се знае дали. "Може" - може и да стане, може и да не стане.

И още с отговора започва да ти предлага да ти направи някое и друго ритуалче, защото имаш негативна енергия.
По-напред в темата хората са писали, че няма врачка, която отгатва 100%, че хубаво е да отгатва поне 50 на 50! И аз съм писала, че това съвсем не е хубаво! Гадателка или знае, или не знае. Няма такова нещо на един да познае, а на друг да не познава, или 50 на 50 да познава! Та това дето ти пишеш за Ивелина е „познаването“ 50 на 50! Тоест може да се случи, а може и да не се случи...Питала съм Ивелина години преди дали ще се съберем с приятеля ми и тя казва, че ако не намери друга, ще се върне! Отговор ли е това? И аз съм я попитала дали ще срещне друга или не. А тя казва, че зависи от обстоятелствата!  newsm78

# 112

Като при мен от един друг сайт - "Рано е да се каже" Simple Smile - и за това 2.40лв. Ама то аз съм си виновна...

# 113
50/50 да гадая и аз мога.  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Трябва да си пусна и аз една обява, че предлагам подобни услуги.

По-добре да ти кажат - Да, ще се случи или НЕ!
Поне ще изглеждат по-уверени в това, което казват и ще те заблудят, че МОЖЕ и да познават.  Mr. Green
Започнат ли това увъртане - ако, може, времето ще покаже, рано е да се каже, картата ти е на 1/2 затворена (не мога да видя)....... направо ти идва да станеш и да си тръгнеш.

# 114
Здравейте,някои да е ползвал услугите на николета йорданова от ясновидци ,гледам че иска за  5 въпроса да ти отговори  30 лв. ?

# 115
  • София
Здравейте,някои да е ползвал услугите на николета йорданова от ясновидци ,гледам че иска за  5 въпроса да ти отговори  30 лв. ?

Много, много хора са ползвали услугите на Н. Й. Ни на живо, ни на дигитално на някого е познавала.
Съжалявам. Peace

# 116
Четейки тук, почвам да си задавам да се питам: Това което ни предскаже дадена човек, повлиява ли на съдбата ни  и как? Примерно след 1 година ще смениш работата си и вече доверявайки се на това, спираме да търсим поле за изява.Или След 6 месеца в живота до теб ще се появи нов човек ( мъж/жена ) еми какво - този който в момента е до нас да го зарежем ли ??? Другото което малко ме съмнява е отиваш и ти казват : Имаш магия, трябва да се развали. Добре разваляш я, но какво следва ? Нито си защитен ( универсална зашита няма ), нито застрахован че всичко е изчистено и повече няма да ти се случи.А много често нещо се обърква тотално след ходене да ти развалят магия. В този ред на мисли се чудя как ходенето при ясновидци променя съдбата ни. При мен ходенето ми се отрази зле ... и за това все още търся моя човек ....

# 117
Аз мисля, че това зависи от човека и до колко е повярвал на това, което са му казали.
И да, мисля, че по-голямата част от хората се влияят от казаното и това променя съдбата им.

# 118
  • София
Lan_7, повлиява ни ...и още как. Wink
Още от безсмислената психология е видно, че всичко което някой казва ни повлиява. Няма как на някого да не му се е случвало. В тази връзка ако трябва АЗ hahaha да ти отговоря на въпросите:
1 Да, ще смениш работата си и то за добро. Thinking
/ ама хич няма обективни предпоставки за това/ Wink
1.1 От теб зависи... Joy Joy Joy
Спирам до тук. Peace

2.1. В какво се изразява магията? Нещо конкретно да ти е казано? Явно-няма.

Естествено, че ходенето напред-назад в повечето случай не ще се отрази  добре.
Хвърлени на вятър надежди, очаквания, мечти.
Търси себе си, не "твоя" човек. bouquet

# 119
Ми мен започва да ме съмняват и ритуалите по изчистването .... Няма как да ти е премахнато негативното, а в същото време неприятностите да идват по много и живота ти да е обънат с краката нагоре. Май вместо изчистване се прави нещо отгоре на това,което е направено и така само се натрупва ли натрупва и се върти човек в омъгьосан кръг. От друга страна гледането. Отиваш при няколко човека различни които ти казват едно и също и че имаш някакъв негатив направен от някого си. Всеки предлага да го изчисти - на кой да се довериш ? Доверяваш се на човека А и след време като отидеш при човека Б , се оказва, че пак имаш нещо. Човека А ли не си е свършил работата или има нещо друго направено ? Също така ходенето при хора от други религии, които не са християни. Почвам да се съмнявам. Все пак аз съм християнин, от време на време ходя на църква... какво става ако внесеш в църквата муска дадена ти от ходжа да те пази и в същото време се молиш за Бог да те предпази ? Аз преди години ходих при ходжа, даде ми обаче едни листчета (муски), които уж да ме пазят,но тази година,като видях как нищо не върви ми прекипя и всичко замина в реката. Започвам да се чудя кое е истинското ? Определено вярвам в дарбата на такива хора, въпреки че съм релист и гледам действителността. Къде ли е истината и наистина при какъв човек трябва да се отиде за да може да се получи помощ и да има реален ефект?  Едни такива мисли в дни на равносметка ме спохождат ...

MayyaI, права си обаче някой неща колкото и да ги иска човек просто не се случват ! Има много неща които науката и медицината не могат да ги обяснят - виждал съм как човек повръща кръв, лекарите го гледат на ренген и казват здрав е, обаче човека при който отиде му каза има направено това и това, махни го и всичко ще спре. Така се и получи! Повярвай ми, ходил съм и са ми казвали това и това си се опитал да направиш обаче не се е получило - и аз втрещен. От къде на къде човека срещу мен знае какво съм правил и че не е станало ? Виждал съм последствия от влияния - празен поглед, лудост .... направо не искам да мисля до какво може да се стигне, при това на здрави хора ! Да при мен ми казаха конкретно в какво е и лично се убедих че е така. Аз себе си отдавна съм намерил, ако не се бях намерил до сега нямаше да съм жив Simple Smile Въпросът е да имаш волята и желанието да се пребориш.

Последна редакция: чт, 29 дек 2016, 18:32 от Lan_7

Общи условия

Активация на акаунт