Ясновидци/врачки - тема 32

• 252 746
  • 777
  •   1
Отговори
# 120
  • София
 Lan_7, съчувствам ти за всичко. Ако можеш спри да ходиш където и да било и вземи съдбата си в твои ръце. Hug
Може би тази тема или подобни ще ти помогнат:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=937929.msg34283876&u … Mails#msg34283876
Късмет! Hug

# 121
 Здравейте,
аз съм нова и искам  да споделя и своя опит , последните няколко седмици ходих при няколко врачки:
1. Беатрис - гледа ми на кафе и Таро, нещата които за настоящето позна за в бъдеще каза хубави неща дано се сбъднат. Много приятен човек .
2. Не съм срещала във форума има една жена Симка тя гледа в един медицински център, позна ми някои неща, каза че нямам магия.
3. Кристина Сунгарска ми направи хороскоп, нарече ме дарт Вейдър и т.н. каза неща за приятеля ми, които аз лично не съм съгласна, дори с описанието  му, каза че това не е моят човек., била 100 % сигурна
4. Ходих при Станка от Костинброд, тя ми ги наговори едни, че имам направена магия от жена да не ми върви и срещу сумата от 200лв. да ми я развали.
5. Последната, при която бях е Ангелина от Люлин 2, при нея бях преди 4 години, каза ми и сега, че има направена магия на баща ми за имот, той почина преди 3 години, после ми каза, че и аз имам направена магия от жена, даде ми листче с едни неща, които да направя и всичко щяло да се оправи.

Честно казано вече стана каша в главата ми, има ли я тази магия или няма, моля Ви ако някой е ходил при Ангелина от Люлин да ми каже дали да правя този ритуал , объркаха ме тези хора много.

# 122
Lan_7, не мога да не изкоментирам поста ти, в който ти пишеш, че уж изчистват негатива, а май че правят друго, че нещата не вървят и негатив уж е изчистен, а всъщност негативите се натрупват един върху друг! Ами, кой ги изчиства тези негативи? Вече всеки трети в България е станал магьосник - чисти магии, негативи.....Аз нещо не съм усетила ефекта от подобни ритуали! И направила съм извод, че хората са намерили лесен доход! Моля да споделите с конкретни имена, при кого някакъв ритуал ви е помогнал! При кого след развалянето на магия, нещо действително се е променило  в по-добра посока във вашия  живот! Благодаря ви предварително!

# 123
По молба на моя приятелка искам да запитам някой знае ли нещо за маг Жужи..май така ми каза че се е казвала..писала и е навремето на мейл..и е впечатлена от резултата..който тогава не и се е вярвало че е така..

# 124
Ми мен започва да ме съмняват и ритуалите по изчистването .... Няма как да ти е премахнато негативното, а в същото време неприятностите да идват по много и живота ти да е обънат с краката нагоре. Май вместо изчистване се прави нещо отгоре на това,което е направено и така само се натрупва ли натрупва и се върти човек в омъгьосан кръг.   
Абе, казах ви го аз още миналата година по същото време. След двойното изчистване от страна на Елвира, като тръгна една серия - катастрофа, пребих се, болести......Обяснението - можело да е още по-лошо, но тя го предотвратила. Ай, сиктир, бе /без извинение/.

# 125
Никаква Елвира не съществува! Все още не съм прочела тук, че някой се е срещал с нея лично! Аз съм я молила да се видим, но тя отказва и казва, че това не е професията й да гадае! Но защо гадае щом не е професия? Елвира е псевдоним на някоя група мошеници, които се крият в нета!

# 126
Никаква Елвира не съществува! Все още не съм прочела тук, че някой се е срещал с нея лично! Аз съм я молила да се видим, но тя отказва и казва, че това не е професията й да гадае! Но защо гадае щом не е професия? Елвира е псевдоним на някоя група мошеници, които се крият в нета!

Мислех да не пиша,но това тук ми дойде в повече.

Irina37,много хора гадаят и без да им е професия.И ние с моя приятелка си гадаем,без да ни е професия.Правим го за удоволствие и за да си дадем някакви насоки.

Иначе относно магиите да отбележа нещо-обиколила съм знайни и незнайни.Давали са ми какво ли не-билки,муски,икони,листчета с написани разните му там нещица,натални карти,гривни...каквото се сетите-ами,нещата ставаха от зле по-зле.докато един ден не се ядосах.Събрах и изхвърлих всичко.Започнах да използвам разни техники на подсъзнателно ниво,засега само методът Силва ми помага.Само че изисква много концентрация и енергия,а пък мен ме мързи.

# 127
Здравейте,някои да е ползвал услугите на николета йорданова от ясновидци ,гледам че иска за  5 въпроса да ти отговори  30 лв. ?

Много, много хора са ползвали услугите на Н. Й. Ни на живо, ни на дигитално на някого е познавала.
Съжалявам. Peace
Питам понеже нали е известна ясновидка ?

# 128
Здравейте,някои да е ползвал услугите на николета йорданова от ясновидци ,гледам че иска за  5 въпроса да ти отговори  30 лв. ?

Много, много хора са ползвали услугите на Н. Й. Ни на живо, ни на дигитално на някого е познавала.
Съжалявам. Peace
Питам понеже нали е известна ясновидка ?
Да, известна е, защото телевизията я е направила известна! Може би е имала връзки и са я уредили да лъже хората!

# 129
Irina37, ще ти кажа как разбрах,че нещата не са наред.Може да звучи налудничаво обаче човек сам си решава. Една стара баба преди години ми каза - закачаш чеснова глава над входа на входната врата и гледаш. Ако се развали много бързо значи има нещо. Е нищо не ми струваше да пробвам - купих килограм български чесън на глави за експеримента и едната глава отиде закачена над входната врата. След 2 седмици беше станала черна, започнала да загнива и миришеше ужасно. Понеже си беше експеримент от моя страна, на останалия чесън в панерчето където го бях оставил ( като проба за сравнение, защото съм Тома неверни) му нямаше абсолютно нищо нито на вид,нито на вкус! И понеже няколко пъти си играх да го правя това, се убедих,че има направено нещо. После като ходих при ходжата той каза, че нещо ми е било направено пред входната вода било ръсено с нещо си.Той изобщо си нямаше идея за чесъна. Та, който иска да вярва, който иска да се смее.  При мен проработи. Simple Smile

Мамарамбо, съгласен съм с теб ! И аз изхвърлих всичко, отидох на църква и се помолих. Когато изхвърлих всичко имаше едни болки в тялото, даже ми се зави и свят ама се оправих. Надявам се през Новата 2017 всичко да се оправи и да си дойде на мястото ! Simple Smile 

# 130
Ми мен започва да ме съмняват и ритуалите по изчистването .... Няма как да ти е премахнато негативното, а в същото време неприятностите да идват по много и живота ти да е обънат с краката нагоре. Май вместо изчистване се прави нещо отгоре на това,което е направено и така само се натрупва ли натрупва и се върти човек в омъгьосан кръг.   
Абе, казах ви го аз още миналата година по същото време. След двойното изчистване от страна на Елвира, като тръгна една серия - катастрофа, пребих се, болести......Обяснението - можело да е още по-лошо, но тя го предотвратила. Ай, сиктир, бе /без извинение/.
Без да защитавам никого..но наистина ако е качественно развалено се получава това..било ви е кодирано да го изживеете просто сега е минало в по лек вариант..оделен е въпроса че когато негатива е стар не трява да се разваля наведнъж..тялото е свикнало да живее и да отделя енергия за негатива и рязкото му премахване води до излишък от нея

# 131
Не съм съгласен ! Ако е изчистен негатива няма как да изживяваш нещо, което вече го няма. Напротив, трябва да чувстваш спокойствие. Ефекта горе-долу може да се опише като след леена на куршум - до вечерта ти е още едно тегаво, но събудиш ли се на другия ден усещаш една лекота и свобода. Няма как да се опише точно чувството. Първия път като ходих уж го беше изчистил ама ....  трябваше след няколко месеца да ходя пак защото положението стана зле и той сам си каза, че първия път не е изчистено. Така де не успя и от втория път въпреки, че ми даде друга муска тогава. После приятелка ме заведе при една циганка - тя като хвърли картите и веднага каза - ходил си при ходжа да та чисти, ама не те е изчистил, направил е нещо  отгоре и ти е дал еди си какво.Каза и някой други неща. Та развали ли се негатив трябва да чувстваш прилив на енергия, а не да се луташ като през крив макарон.   

# 132
Не съм съгласен ! Ако е изчистен негатива няма как да изживяваш нещо, което вече го няма. Напротив, трябва да чувстваш спокойствие. Ефекта горе-долу може да се опише като след леена на куршум - до вечерта ти е още едно тегаво, но събудиш ли се на другия ден усещаш една лекота и свобода. Няма как да се опише точно чувството. Първия път като ходих уж го беше изчистил ама ....  трябваше след няколко месеца да ходя пак защото положението стана зле и той сам си каза, че първия път не е изчистено. Така де не успя и от втория път въпреки, че ми даде друга муска тогава. После приятелка ме заведе при една циганка - тя като хвърли картите и веднага каза - ходил си при ходжа да та чисти, ама не те е изчистил, направил е нещо  отгоре и ти е дал еди си какво.Каза и някой други неща. Та развали ли се негатив трябва да чувстваш прилив на енергия, а не да се луташ като през крив макарон.   

Доколкото знам след разваляне , трябва  да се направи защита която през определен период се подновява.
Примерно на всеки 3 или 6 месеца от развалянето .
Lan_7  тази циганка при която си ходил изестна ли е , понеже и мен са ме спирали две преди време и ми казаха едни и също неща -ето така на улицата .

# 133
Аз съм склонна да подкрепя мнението на archar, намирам връзка. Въпросът е колко време след самото разваляне и изчистване от отрицателната енергия в организма започват да ти се подреждат нещата иначе лошите събития след развалянето геройски ги изтърпявам Simple Smile и сякаш още нещо се изчиства

# 134
Хораааа, преди години, когато Себа не се беше повредила, ми разваля магия.
Отидох при нея заради една операция, която не исках да си правя, а трябваше. Каза, че операция няма да има. Но трябвало да ида след не знам колко си дни пак, някакви води да нося....итн. Не обели дума за магия. Просто трябвало да ида. Отидох. Започна да прави някакви неща със свещите. По странен начин загаснаха. Тя плувна в пот. Накрая вика, че е успяла.
Имала съм кармична магия. Гледах я недоверчиво и иронично кимах с глава в знак на уж съгласие. Продължи един диалог - "че кой ми я е направил - една жена", "че коя ли е тази жена - една с буквата М", "то Марии под път и над път"- продължавах аз да я репликирам. Тогава тя ме погледна строго и каза - "бащина ти сестра". Онемях! Въпросната сестра се казваше Милка.
Та, отплеснах се. Какво почувствах от това разваляне - през нощта смених три нощници. Пот, пот, пот.
Обадих и се да я питам дали е нормално. Тя ме била предупредила даже, но аз вероятно не съм го отразила. Това беше "лошото", което ми се случи.

Общи условия

Активация на акаунт