Ясновидци/врачки - тема 32

• 252 833
  • 777
  •   1
Отговори
# 240
Здравейте мили дами.
Не бях влизала от две години близо...нали си излекувах любовната мъка та продължих напред...Тая година обаче си в бях в България на почивка да се видя и със семейството та обиколих малко гледачки...И споделям опит разбира се!!!
Започвам с най-лошия, разбира се:
Ани от Васил Априлов - хора не си губете времето...!!! Аз бях с моя приятелка и с въпросната гледачка не отидохме в друга стая, гледа ми в хоризонтално положение(легнала на диванчето)...ушите ме заболяха от глупостите и се изнервих нечовешки...Освен това през цялото време си гледаше Фейсбука, което мен страшно ме нервира...Не съм за 10-те лева ама не става за нищо!
Втората която посетих беше оная баба в Тънково...не хвана ситуацията както аз очаквах...С подпитване разбра,че идвам от далеч (Да, все пак живея в Германия), работа, ново жилище и гадже(което щяло да ме носи на ръце,че и чужденец) все още няма, незнам дали и ще има...За работата...2017 почна, а на мен не ми е весело, защото не получавам това което искам. Интересуват ме гледачки, които гледат по скайп или по телефона. Може и на е-майл. Имах тука някакъв телефон на някаква жена от Долно...само това съм запомнила...бях я записала на картонче от шоколад,звънях дълго докато се свържа с нея...работеше нещо на смени и много трудно човек се свързваше с нея...сигурно ще ми попадне картончето(ако не съм го изхвърлила).
А и Януари 2015 като си бях пак в България да видя Баща ми и Майка ми бях ходила при една циганка в махалата в Асеновград...За нищо не става не си губете времето. Меши от Български, минава през цигански и накрая забие 2-3 лафа на турски...Ама инак къщата нова...Опита се да ме лъже ама не и стана номера...Всички ми познават,че имам страх от обвързване и то си е така...Обаче тая разби като намеси един колега италианец дето го изхвърлих от нас като бълхлива котка, как сме имали недовършени неща и сме щяли пак да се събираме...Викам си: Ей ся...и филма стана късометражен...Иначе ми се иска да опитам нещо ново ама като чета...явно и вие сте още в търсене. Също така имаше жена - Мария до колкото си спомням от Ямбол...нейния номер ме вълнува...Знам,че не гледа по телефона, питам за познат от оня край...Та така чета ви с интерес...Хубави преживявания и до скоро!

# 241
моля ви за мнения за Сирма от гр.Средец.  Не ми е възможно да изчета всичко по темата. Някой правил ли е ритуалите й и дали е доволен. Има ли ефект?

# 242
моля ви за мнения за Сирма от гр.Средец.  Не ми е възможно да изчета всичко по темата. Някой правил ли е ритуалите й и дали е доволен. Има ли ефект?

Не познава и от ритуалите няма ефект. Пари на вятъра.

# 243
Някой дали има мнение за Стоянка Митева от Димитровград?

Да.... преди 10-тина години ме докара до психиатър. Тогава съм била на 18 -19 години. Родителите ми се бяха видяли в чудо! Каза ми, че майка ми ще почине и аз ще се грижа за баща ми. Към днешна дата , майка ми, Бог да ми я пази, си е жива и здрава. А татко преди 7 години почина от инфаркт. Уточнявам, че не съм я питала кой кога ще умира. Тя на своя глава ми ги наговори тези неща. И още куп щуротии. Така ми повлия, че дни наред след нея не спях, не се хранех и т.н.

Искам да кажа за Еми от Пиротска, че тази жена е ангел  Hug Помага и познава много, много си я обичам. Буквално познава огромни подробности. От 10 години ходя при нея. Има неща, които не ми са се стрували много логични, но във времето се е доказвало, че е права.

Последна редакция: пт, 20 яну 2017, 12:37 от Silver Light

# 244
Милена, има го телефона назад в темата. На много лесно място е на Пиротска срещу магазина за злато Принцес.

# 245
  • София
Милена, има го телефона назад в темата. На много лесно място е на Пиротска срещу магазина за злато Принцес.

Не мога да се ориентирам за кординати на Емилия... може ли малко помощ

# 246

Не искам аз да й давам координатите, защото излиза, че й правя реклама... Има й телефона в темата няколко страници по-назад.

# 247
Silver Light много благодаря  bouquet за информацията за гледачката от Димитровград.

# 248
Silver Light много благодаря  bouquet за информацията за гледачката от Димитровград.

Моля  bouquet

# 249
Сирма не познава! Нищо не се е сбъднало дето ми е предсказвала!

# 250

Не искам аз да й давам координатите, защото излиза, че й правя реклама... Има й телефона в темата няколко страници по-назад.

Телефонът на Емилия от Пиротска го има в анкетата, просто там не е спомената улицата - 0889 46 16 35. Освен това е хубаво да се добави, че по телефона може да я търсим от 17 до 20 часа. Мен вече ме овика.

# 251

Телефонът на Емилия от Пиротска го има в анкетата, просто там не е спомената улицата. Освен това е хубаво да се добави, че по телефона може да я търсим от 17 до 20 часа. Мен вече ме овика.

Да, защото преди това има хора при нея. По -назад беше написано, че не ви е приятно, че жените ви приемат пък си говорят по телефона пред вас... Освен това тя е фина, интелигентна жена. Не е като останалите, при които се ходи масово, изтрещели лелички и  бабички.

Последна редакция: сб, 21 яну 2017, 12:19 от Silver Light

# 252

Телефонът на Емилия от Пиротска го има в анкетата, просто там не е спомената улицата. Освен това е хубаво да се добави, че по телефона може да я търсим от 17 до 20 часа. Мен вече ме овика.

Да, защото преди това има хора при нея. По -назад беше написано, че не ви е приятно, че жените ви приемат пък си говорят по телефона пред вас... Освен това тя е фина, интелигентна жена. Не е като останалите, при които се ходи масово, изтрещели лелички и  бабички.

Да бе, затова казвам, че тази информация трябва да се добави при координатите й. На мен първо ми стана неприятно, но в крайна сметка жената е права.
Ти явно имаш опит с Емилия. Сподели впечатления от прогнозите й.

# 253

Да бе, затова казвам, че тази информация трябва да се добави при координатите й. На мен първо ми стана неприятно, но в крайна сметка жената е права.
Ти явно имаш опит с Емилия. Сподели впечатления от прогнозите й.

Да, аз вече ги споделих.

# 254
Гледам за тази баба Юлия от село Крибул,дето е лечителка
някой случайно да е бил при нея?

Общи условия

Активация на акаунт