Ясновидци/врачки - тема 32

• 254 153
  • 777
  •   1
Отговори
# 705
Вие тука половината не знаете , какво пишете.... Бъркате едната Емилия с другата и става кажа и се пишат лъжи и долни, ама много долни инсинуации.!!!!

Ясно стана, че има 2 Емилии - разграничавайте двете жени и като пише , уточнявайте, за коя от двете пишете. В противен случай излиза, че лъжете.

Емилия от Пиротска НЕ е русата жена от снимката!

Сега последно тази Емилия от Пиротска познава ли?

# 706
Силвър Лайт, ти по какво съдиш, че бъркат двете Емилии? Защото за тези, които следят темата, е ясно, че в последните страници се коментира Емилия от Люлин. Тази от Пиротска вече не е на мода, знае се за нея от много време и който иска, я е посетил, че и по няколко пъти. Търсеше се информация за Емилия от Люлин колко познава. Трябва да има и още момичета, които са я посетили тези дни, нека споделят!

# 707
Силвър Лайт, ти по какво съдиш, че бъркат двете Емилии? Защото за тези, които следят темата, е ясно, че в последните страници се коментира Емилия от Люлин. Тази от Пиротска вече не е на мода, знае се за нея от много време и който иска, я е посетил, че и по няколко пъти. Търсеше се информация за Емилия от Люлин колко познава. Трябва да има и още момичета, които са я посетили тези дни, нека споделят!

Съдя, че се бъркат по това, че разлика правят смо тези, които ви следят темата. Ако някой влиза и прочита няма как да е наясно, че това са отделни жени. След като има такова съвпадение на имената, и след като се говорят лоши неща, някои от които подсъдни според законодателството, и след като има жени, които не се жалят да пишат дълги постове, за да бълват змии и гущери, могат да се прежалят и да напишат за коя от двете жени имат предвид.

# 708
Силвър Лайт, ти винаги реагираш много емоционално, когато има вероятност да е засегната Емилия от Пиротска. Едва ли е нужно. Ясно, че ти си безкрайно доволна, но има и безкрайно недоволни от нея. Нормално. Що се отнася до подсъдност, всяка една и всеки един, от коментираните тук, попадат в тази графа, защото развиват дейност, от която взимат пари безотчетно. Включително и Емилия от Пиротска - не съм получила касова бележка нито първия, нито втория път. Но това да са й греховете, на фона на другите майстори, не е за сравнение. С нашата правосъдна система, не се плаши - нито за нея, нито за другите. Имаше случаи, по тв ги изобличават, те се връщат след няколко месеца и пак същото си правят. Като има кой да плаща.

# 709
Силвър Лайт, ти винаги реагираш много емоционално, когато има вероятност да е засегната Емилия от Пиротска. Едва ли е нужно. Ясно, че ти си безкрайно доволна, но има и безкрайно недоволни от нея. Нормално. Що се отнася до подсъдност, всяка една и всеки един, от коментираните тук, попадат в тази графа, защото развиват дейност, от която взимат пари безотчетно. Включително и Емилия от Пиротска - не съм получила касова бележка нито първия, нито втория път. Но това да са й греховете, на фона на другите майстори, не е за сравнение. С нашата правосъдна система, не се плаши - нито за нея, нито за другите. Имаше случаи, по тв ги изобличават, те се връщат след няколко месеца и пак същото си правят. Като има кой да плаща.

Аз реагирам емоционално не само в тази тема, а навсякъде, където има явна несправедливост. Освен това има и друга жена, от която съм също доволна , писала съм и за нея, не е лично.
Все тая.... Който няма хигиена на общуване, да се замисли, дали в изказа си е точен и коректен, няма да се поучи, колкото и да се пише и изписва..

# 710
Понеже явно много хора залитат по любовната магия ще ви разкажа накратко един случай..та да видим доколко е ''бяла''..Един от най силните магове на страната Х харесал една жена за негово съжаление тя принадлежала на друг Без изобщо да се замисля че това не му принадлежи и е във висша степен неморално забъркал любовната магия и спечелил жената..но понеже е Майстор знаел че това е нещо временно и трябва да се премахне основната пречка..другия мъж И се затърколили един от друг опити за физическо му отстраняване ..с катастрофи..с тумори..с ''нещастни случки''с родителите му..и в един момент  на Y му писнало и въпреки че проповядвал ненасилие и смирение решил да се защити..оказало се че в родовата му памет се пазят някои окултни познания..и сега накратко силния някога маг загуби политическото си влияние до 0..жената заради която беше всичко ..децата си..и здравето си..може да ви звучи като приказка..но за жалост е бруталната действителност Така че добре си помислете когато поискате или направите ''бяла ''магия..такова животно няма

# 711
Здравейте! Тук бях чел на 1-2 места за жена с прозвището Вива,тя ми трябва!!! Както и за Али Ходжа!!! Моят случай е любовен,влюбен съм в една жена,тя мен също обича и то много! Но поради един друг фактор не може да останем заедно (поне за сега) .. Ще ви кажа директно,че съм готов дори на "черна" магия за да съм с нея! Въпреки,че когато става въпрос за обич,то в името на любовта,колко да е черна! Предварително да кажа,че знам всички опасности които крие черната магия в случай,че се откажа от нея после или се разделим! Аз такива намерения нямам и няма и да имам! Знам,че и при такава магия,нещата се случват до 40 дни! Ако някой има координати за въпросната жена Вива или някой друг,който прави "черна" магия и е сигурна работата,нека ми пише на ЛИЧНО! Ще платя добре и на този който само ме напъти към сигурен човек за тази цел!
А ти момче  мило, даваш ли си сметка, че дори и да се ожените, утре може да ви се роди дете с генетични увреждания, в резултат от тази магия. Знаеш ли в какъв филм ще се вкарате. Пиша това, не защото искам да те плаша, а от горчив опит и като потърпевша от такава чужда намеса върху човек от семейството ми.
Разбирам всичко,както казах,чел съм и съм запознат добре! Ако някой знае някой достатъчно силен МАГ или "врачка" които могат да събират хора които се обичат,нека каже също,нямам против! Ако знаете такива,споделете ги  с мен Simple Smile Но искам да помоля да получавам отговори само с резултати по търесенията от мен.. без странични коментар! Благодаря за всичко предварително. Simple Smile

Да разбираме ли, че ни питаш къде да намериш хора, които да навредят на трети човек? Нямаш нужда от магия, а от повече морал.

Аз нямам против и ако познавате и ме упътите при някой,който събира двама души,които наистина се обичат,но просто има един фактор,който пречи на този етап да бъдем заедно и за постоянно! Няма против да ме напътите към МАГ или Ходжа или Ясновидка,които работят с "бяла" магия или иначе казано могат и събират хората които се обичат! Сега надявам се съм вече максимално ясен! Simple Smile Или ме "цитирайте" ако знаете точен човек за тази цел или си спестете чата и приказките! Не ме разбирайте погрешно,но говорим за чувства,за любов,т.е. за хубаво! И както казах ще си платя на този който ми назове точен човек за тази цел. Wink

# 712
Момче, виж какво, НЯМА такъв фактор, заради който да не сте заедно, ако И ДВАМАТА го желаете. Ето ти един пример: френският президент и съпругата му - първо, била му е учителка; второ, женена; трето, 3 деца; четвърто, 24 години по-възрастна от него; пето, той иска да е публична личност, не да се завре в някое село и да правят каквото знаят. Все фактори против, много сериозни. Обаче са заедно от години, без черни и бели магии. А ти явно искаш да омагьосваш някой, който дори и да те обича, не е готов да плати цената, за да е с теб, така че явно не обича достатъчно или нещо друго й липсва. Приеми го! Не си първият, няма и да си последният, съдба!

# 713
Някой ще ми даде ли на лично,номера на жената от Люлин? Благодаря предварително!  Simple Smile

# 714
  • софия-napoli
Някой ще ми даде ли на лично,номера на жената от Люлин? Благодаря предварително!  Simple Smile

После ще споделиш ли как е минало???

# 715

После ще споделиш ли как е минало???

Разбира се Simple Smile

# 716
Здравейте  някой може ли да ми препоръча добър маг ? Доста теми изчетох тук но не можах да се ориентирам, може на лично.

# 717
За мое голямо учудване днес видях, че коментара ми за "БЕРКАНТ-ходжа" е бил изтрит от администратор или модератор. Без никакво обяснение и без да съм нарушила правилата на форума по никакъв начин!
Имаше още две мнение с въпроси за "БЕРКАНТ" от други потребители тук и те също са изтрити! Питам, Защо?
И понеже имам определени подозрения, защо се получава така, аз ще напиша отново това, което знам за тези измамници, които стоят зад измисления продукт "БЕРКАНТ"

Преди време се свързах с преводачите му и поисках лична среща с "ходжата".  От там ми отговориха с имейл, че ходжата бил много зает и нямал свободни часове за година и половина напред. Казаха ми, че той отговарял само на имейли и ако имам въпрос или искам да използвам услугите му, трябва да изпратя снимана личната си карта (Като доказателство, че съм сериозна) и такса от 50лв. След като направих това, получих един дълъг имейл уж от ходжата в който той ми обяснява как имам един куп магии, родови проклятия и какво ли още не. Имала съм 40 дни да разваля всичко това, иначе съм щяла да умра. Поискаха ми 2000лв. Малко след това, моя приятелка писа на същите хора и схемата беше абсолютно еднаква. Поискаха и личната карта, такса и след това получи абсолютно същия имейл като моя. Единствената разлика, беше, че имената бяха сменени. А цялото дълго писмо- copy paste с моето.
Разбира се аз не се вързах на тази глупост, но съм сигурна, че има много хора, които в отчаянието си са готови да го направят! За това и реших да отговоря на жената, която питаше тук за въпросния "ходжа".
P.S Пазя цялата си кореспонденция с хората, които стоят зад името "БЕРКАНТ". Разписката от банката за платената такса и мога да докажа думите си на който пожелае.
АКО и този мой пост бъде изтрит, това означава само и единствено, че някой от модераторите умишлено се опитва да скрие истината за "БЕРКАНТ" и някой от тук е замесен в цялата тази очевидна измама.

# 718
Здравейте, днес почиствах и намерих странни предмети сложени в ъгъла над кухненския ни шкаф...който е почти до тавана и никой не е чистил над него с години. Това което намерих бяха две великденски червени яйца...едното спукано и част от черупката му беше доста далеч от него, морка звезда и два камъка и нещо като грутка от растение. Моля ако някой разбира да ми каже какво символизират тези неща и защо са сложени там.....

# 719
Някой ще ми препоръча ли добра врачка/ясновидка в град Пловдив ?

Общи условия

Активация на акаунт