Изпитани сайтове за парфюми - 10

• 207 907
  • 737
  •   1
Отговори
# 360
  • Sofia
   veka,
Скрит текст:
малко и аз да се включа извън парфюмната тематика, но понеже съм чела стотици подобни на твоята истории, вече проверявам всичко, ама абсолютно всичко, до последния детайл. Точно защото пълна вяра на български търговец никога не трябва да имаш! Моят пръстен с диамант, непосредствено след покупката, ходихме да го тестваме в 2 други златарски ателиета, за да сме сигурни, че сме получили това, за което сме заплатили. А в случая говорим за бижута... При парфюмите, където доказването на автентичност е на практика невъзможна задачка, мога само да си представя за какви ментосвания иде реч. Crazy

# 361
  • София

Бихте ли ме насочили към хубав мъжки парфюм, да не е тежък или спортен (силен/остър), да трае поне 8-10ч. (ако е възможно)
Общо взето качествените парфюми (тоалетни води) - кога са най-приятни и доловими от събеседника например?

Досега съм с този Mexx Black Man - EDT, за който са ми споделяли, че е хубав (жени). Но преди да ми свърши, искам да взема друг - нещо от по-горен клас.  Hug
Не знам чие описание е по-точното:
http://www.enzo.bg/mexx/black-man-toaletna-voda-za-mzhe/?gclid=C … od3akE2A#variants
 инфо, Parfum.bg:
Скрит текст:
Връхни нотки: водни нотки, пипер, мандарина
Средни нотки: водна лилия, вирджински кедър
Основни нотки: сандалово дърво, пачули, кехлибар
Лансиран през: март 2009 година
Подходящ за всекидневна употреба
снимка
Скрит текст:

Бюджет: 50-100лв

Също, в кои парфюмерии мога да ги разгледам като аромати, пробвах два от Ензо да видя в Сефора, но ги нямаха.

ПП: За пътуване извън града, май открих решението - мостра Simple Smile

# 362
  • София

Бихте ли ме насочили към хубав мъжки парфюм, да не е тежък или спортен (силен/остър), да трае поне 8-10ч. (ако е възможно)
Общо взето качествените парфюми (тоалетни води) - кога са най-приятни и доловими от събеседника например?

Досега съм с този Mexx Black Man - EDT, за който са ми споделяли, че е хубав (жени). Но преди да ми свърши, искам да взема друг - нещо от по-горен клас.  Hug
Не знам чие описание е по-точното:
http://www.enzo.bg/mexx/black-man-toaletna-voda-za-mzhe/?gclid=C … od3akE2A#variants
 инфо, Parfum.bg:
Скрит текст:
Връхни нотки: водни нотки, пипер, мандарина
Средни нотки: водна лилия, вирджински кедър
Основни нотки: сандалово дърво, пачули, кехлибар
Лансиран през: март 2009 година
Подходящ за всекидневна употреба
снимка
Скрит текст:

Бюджет: 50-100лв

Също, в кои парфюмерии мога да ги разгледам като аромати, пробвах два от Ензо да видя в Сефора, но ги нямаха.

ПП: За пътуване извън града, май открих решението - мостра Simple Smile

По качествата, които очакваш от парфюма, и в тази ценова класа моята гореща препорька е да отидеш в магазин Zara и да тестваш Vibrant Leather Peace
Страхотен е и трае с дни, особено вьрху дрехите Simple Smile

# 363
  • София
Чак с дни - не държа. Но примерно да не ми се налага вечер след работа да се пръскам пак, ако ще ходя някъде... но да кажем, че може да си взема една мостра за екстрени случаи. Peace

# 364
  • София
Чак с дни - не държа. Но примерно да не ми се налага вечер след работа да се пръскам пак, ако ще ходя някъде... но да кажем, че може да си взема една мостра за екстрени случаи. Peace
Ти си решаваш, аз препорьчвам от гледната точка на жена, която би се завирала нослето вьв врата на мьж, който носи този парфюм Flutter Wink

# 365

Давам ти и аз мнение, не съвет, че не съм някакъв мъдрец, а тук всичко е относително и индивидуално:

Права е Симпати, обаче - дегустираш 20-30 парфюма от най-тачените, харесваш си за себе си първо ТИ какво би носил и те кефи, въпреки че тук има един момент, че ако ще привличаме противоположния пол, трябва да се носи само каквото харесват, но аз съм намерил баланса.

Ето ти 10-на заглавия, пробвай ги по молове, прити шопи, сефори. Мекс не съм пробвал. Много са ми синтетични, изкуствени и не ми харесват, също не са трайни дрогерийните марки. Разбира се всичко е пари. Ето ти варианти във всякакъв ценови диапазон:

1. Бос Bottled Intense
2.Пако Рабан Инвиктъс Акква
3. YSL L'Homme и La Nuit de l'homme
4. D&G The One
5. Dior Sauvage
6.Ferragamo F bLACK
7.Versace Eros
8.Chanel ALLURE цялата линия
8.Chanel Bleu
9. Chanel Platinum Egoist

На прима виста набързо, няма поредност, тествай.

После няма да искаш да се върнеш към Мекс и други марки...от дрогерийния клас.

Последна редакция: нд, 23 апр 2017, 20:16 от FragranceFanatic

# 366
Те повечето от изредените, са извън бюджета за 100-ца. Но този от Зара, и аз ще тествам, че и в другата тема го хвалят. Да попитам, имате ли впечатления за 30 и 50 мл разфасовки, дали сте попадали на ментета, или само 100-ци пълнят от чешмата newsm78

# 367
  • Sofia
   Ментосват се всички възможни разфасовки, че даже и комплектите.

# 368
  • София
Заровия не го видях в бг както и цената?

Само този на Диор - Сауваеж съм го чувал и мирисал, готин е , но 130лв... Rolling Eyes

Иначе в енцо кликнах на прима виста и тези ми се сториха добри на описание и коментари и все френски Heart Eyes
http://www.enzo.bg/mont-blanc/individuel-toaletna-voda-za-mzhe/
http://www.enzo.bg/lanvin/eclat-darpege-pour-homme-toaletna-voda-za-mzhe/

Какви разфасовки да гледам? Да. Ще се пообиколи. Sunglasses
Бел Ами, само шанелите и Диора излиза от бюджета, но може и да не е непремено от 100мл Peace

Предполагам, значи съм на прав път. Peace

пп. На тестерите да им обръщам ли внимание? Има и над 10%  разлика

Последна редакция: нд, 23 апр 2017, 20:51 от Starrydream

# 369
  • София
Заровия не го видях в бг както и цената?

Само този на Диор - Сауваеж съм го чувал и мирисал, готин е , но 130лв... Rolling Eyes

Иначе в енцо кликнах на прима виста и тези ми се сториха добри на описание и коментари и все френски Heart Eyes
http://www.enzo.bg/mont-blanc/individuel-toaletna-voda-za-mzhe/
http://www.enzo.bg/lanvin/eclat-darpege-pour-homme-toaletna-voda-za-mzhe/

Какви разфасовки да гледам? Да. Ще се пообиколи. Sunglasses

Предполагам, значи съм на прав път. Peace
Гледай, гледай😁 Заровския го има по малове в магазините им и цената е 40 лв за 100 мл😉

# 370
  • Бургас
От мен глас за Chanel Bleu,уникат е просто. Heart Eyes

# 371
От мен глас за Chanel Bleu,уникат е просто. Heart Eyes
Има кофти бръснарска нотка.

# 372
  • Бургас
Мен ме радва и хората около мен също. Heart Eyes Нека момчето се запознае с него и сам да реши. Crazy

# 373
Някой поръчвал ли е Un jardin sur le Nil от ензо и съответно съмнява ли се в оригиналността?

# 374
Мон Блан Индивидуел забравих да,  качествен е, траен е много, но не го ползвам. Достъпен е. Задължително го тествай.
Друго предложение за 45лв за 50мл - Karl Lagerfeld Private Klub. Сладко пикантно мъжкарски.
Bulgari Aqua Amara също...ама е плодово-цитрусов, може и да не ти хареса, но пробвайм кой знае.
Versace Dylan Blue...

Последна редакция: нд, 23 апр 2017, 21:05 от FragranceFanatic

Общи условия

Активация на акаунт