Изпитани сайтове за парфюми - 10

• 207 878
  • 737
  •   1
Отговори
# 390
Напоследък пак виждам, че зачестяват мненията за "ментета" и "нетрайност".
Бих посъветвал при подобни съмнения да прочетете няколко мнения за дадения парфюм в някой чужд сайт. За мен един от най-надеждните източници на подобна информация е fragrantica.com (аз чета английската версия). Там пишат хора от цял свят и не вярвам всички да са си купили ментета. Случвало ми се е да се усъмня в автентичността на даден парфюм, понеже траеше едва около час, но след като прочетох няколко мнения, установих, че при всички е така.

# 391
  • София
Бих посъветвал при подобни съмнения да прочетете няколко мнения за дадения парфюм в някой чужд сайт. За мен един от най-надеждните източници на подобна информация е fragrantica.com (аз чета английската версия). Там пишат хора от цял свят и не вярвам всички да са си купили ментета. Случвало ми се е да се усъмня в автентичността на даден парфюм, понеже траеше едва около час, но след като прочетох няколко мнения, установих, че при всички е така.
+ 1  smile3521

# 392
  • София
Поръчката си съм направила, СЛЕД като съм чела фрагрантика, както правя от години, както и руски форуми.
Твърдя, че ароматите, които получих, са изключително лоши копия, ще ги изпратя лично на желаещи. Не говорим за трайност от час, а секунди до минути.

# 393
  • Sofia
   Предполагам, че дамите, които се оплакват от нетрайност на закупения аромат и допускат неавтентичност на продукта, са направили паралелно сравнение със същия парфюм в някой мол или просто са достатъчно добре запознати с дълготрайността на въпросния аромат. Peace Просто е излишно да се пише, защото едва ли някой би допуснал нещо различно.

# 394
  • Sofia
   Между другото, точно Parfumi-shop бяха изключително компрометирани преди време. Още помня един случай, в който съфорумка беше получила откровено менте от тях и след споделяне в темата, май тук се беше включил служител на въпросните Parfumi-shop, който най-нагло се разправяше с момичето. Измекярска история. Оттогава, само като чуя името им, настръхвам. Камо ли да пазарувам оттам.

# 395
Абсолютно подкрепям. Има различни варианти за възприемането и усещането на даден аромат – индивидуален нюх, тип на кожата, климатичен пояс (на суха кожа ароматите стоят съвсем различно), различни сезони, а при жените влияе и пред и следменструален период. Да не говорим, че някои оригинални парфюми са така създадени, да седят близо до кожата (каквато е съвременната тенденция), без това да означава, че са ментета.
Тъй като работата ми е свързана със сайтове, съм много прецизна на тази тема и преди съм писала – никога не бих си поръчала от сайт, който е ужасен, ако мога да обобщя – евтин дизайн, нефункционален, хаотични менюта и изскачащи прозорци, липсват основни атрибути по менютата (за нас, адреси, възможност за контакти или обратна връзка, неграмотни описания и текст).
Няма кой да ме убеди, че магазин, който си позволява долнопробност, предлага оригинални продукти.Simple Smile 

# 396
 От тук някой да е поръчвал, впечатления newsm78   https://www.google.bg/url?sa=i&rct=j&q=&esrc=s&s … =1493234887939472

# 397
Здравейте. Някой да е поръчвал скоро la nuit tresor на Lancôme ?

# 398
  • Хасково
Здравейте , на първа страница не видях дали е вписан този сайт parfium.bg и искам да ви питам , дали сте поръчвали и дали са оригинални  Hug Hug

# 399
  • София
Здравейте , на първа страница не видях дали е вписан този сайт parfium.bg и искам да ви питам , дали сте поръчвали и дали са оригинални  Hug Hug
Този сайт си е сменил визията, преди беше с едни рози най-отгоре на главната страница, аз съм поръчвала от тях преди това, всичко беше наред.

# 400
Здравейте , на първа страница не видях дали е вписан този сайт parfium.bg и искам да ви питам , дали сте поръчвали и дали са оригинални  Hug Hug
Една колежка поръчва само от този сайт, казва, че е много доволна.

# 401
  • Хасково
Благодаря ви, момичета  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 402
Здравейте. Чета темите от време навреме да се ъпдейтна и смятам, че трябва верно една анкета да се направи най-накрая... Така магазините с най-много доволни и съответно - недоволни ще блеснат още на първа страница.
Първата ми поръчка от енцо за парфюми беше две от най-лошите ментета, парите ми върнаха за 3 дни.
От parfumi-shop.net имам доста поръчки - повече на евтини неща като Lagerfeld, Davidoff i Moschino, както и един Ейнджъл в кутия - бяха съвсем ок. Обаче относно вторият Ейнджъл (комет, тестер) имах сериозни съмнения, а минитата са им наистина фалшиви. Затова сменям магазина.

Искам да попитам запознатите, какъв е режимът на посещение на Париж 4 - работя наблизо и мога да прескоча до там. Дават ли да се пробват ароматите - имат и двата, които съм харесала: Acqua di Gioia и Императрицата на D&G. Има ли положение, в което тестерите да са ментета, а опакованите пафюми - истински ... И ако някой си е купувал споменатите парфюми от някъде наскоро и няма съмнения, моля да сподели. В краен случай отивам в Сефора и изсипвам куп пари... пък децата без сладолед през лятото Simple Smile

# 403
Какво означава режим? Работят си стандартно - от 9.00 до 17.00. Всички парфюми имат тестери и могат да се пробват. Няма вариант тестерът да е менте, а кутията оригинал и обратно. Купувал съм многократно последните години какво ли не. Напоследък заредиха с Монтал и Амуаж, като ги лансират с лентички в драйдаун режим подредени да се тестват. Абсолютно оригинално е всичко. Относно трайността - огромна част от парфюмите са реформулирани, и ако на някой му се струва, че не е "толкова траен", като предишния от 2013г да кажем, от това е. И пак зависи от марката, но реформулират яко, щом и Шанел, и Диор го правят, какво остава за малките евтини брандове. Като купувам винаги гледам бач кода, за да видя годината от която е, било тестер или "с кутия". На някои брандове бача е 6 цифрен, като на Каролина Ерера да кажем Ch Men Prive, не четирицифрен, като на повечето брандове.
Нещо друго - баш в идеален център до Герберската Община и институциите мислите ли, че някой ще си позволи да продава ментета? Клиентите не падаме от марс или поне аз, де.

Последна редакция: вт, 23 май 2017, 20:17 от FragranceFanatic

# 404
Навсякъде има ментета. Peace И тези неща с бачовете и непрекъснато ровене, проверяване, съпоставяне, питане, попитване, запитвания и т.н. са някаква обсебваща мания, която изглежда смешно отстрани.

Общи условия

Активация на акаунт