Изпитани сайтове за парфюми - 10

• 207 754
  • 737
  •   2
Отговори
# 540
Всъщност аз не твърдя, че е менте. Ще върна заради много отдавнашния срок.
От този сайт съм купувала много парфюми и всички до един са били оригинални. Нямах никакви опасения и сега като поръчах.
Просто заради цвета може би станах предубедена и към аромата.
Исках да придобия Coco mademoiselle EDP, но те нямат тази концентрация. Въртях, суках да търся нещо дамско дървесно, някакви ветивери, мъхове, мен та и  т.н. И след 10 дни чудене и пълнене и празнене на кошницата пуснах това Womanity.
Сега, ако се разберем с тях ще си доплатя за Poison girl EDP , макар да не мога да го нося лятото и ще мирясам.

Т.е. моето доверие към тях не се е разлатило.

# 541
Препоръчайте моля, откъде мога да поръчам в България със сигурност оригинален този парфюм (поръчвала съм го от perfum-bg.eu, но е изчезнал за жалост): https://www.fragrantica.com/perfume/Paco-Rabanne/Black-XS-L-Exce … or-Her-13804.html.
Не искам да пазарувам от чужбина. Може и физическа парфюмерия да препоръчате, стига да е в София.

# 542
Препоръчайте моля, откъде мога да поръчам в България със сигурност оригинален този парфюм (поръчвала съм го от perfum-bg.eu, но е изчезнал за жалост): https://www.fragrantica.com/perfume/Paco-Rabanne/Black-XS-L-Exce … or-Her-13804.html.
Не искам да пазарувам от чужбина. Може и физическа парфюмерия да препоръчате, стига да е в София.

https://dolce.bg/Paco-Rabanne/paco-rabanne-black-xs-l-exces-%D0% … 0-ml-54287?page=1

https://parfium.bg/paco-rabanne-black-xs-l-exces-30-50-100-damsli-parfium

# 543
Благодаря, endji123!:) Ще имам предвид, цените са горе-долу същите на които съм поръчвала.

# 544
По моя казус - собственикът се оказа много точен и с половин дума се разбрахме.  Без никакви обяснения от моя страна дори. Даже и ще направим размяна по супер удобния за мен начин -като ми доставят Poison girl EDP на същия куриер да дам върнатия парфюм. Отпадна ми ангажимента да си  поръчвам  куриер от врата до врата .
Аз - много доволен   Grinning

# 545
Радвам се. И аз когато им връщах парфюм стана много безболезнено. Simple Smile

# 546
Значи, за мен parfium.bg отпадат категорично. Току що пробвах Gucci FLORA Eau Fraiche и Диор SAUVAGE - не стават. Като диора го душа всеки ден, а гучи съм ползвала - от това което тествах в момента ми става лошо (сещате се - ОНАЗИ гадната миризма...). Взех си от там преди месец една L'Imperatrice - горе долу ставаше. Но за горните два предупреждавам, че не са и евтини особено...
Нали някой се чудеше в темата за "легендарните" дубайски ментета. Може би са точно по такива места.

# 547
Значи, за мен parfium.bg отпадат категорично. Току що пробвах Gucci FLORA Eau Fraiche и Диор SAUVAGE - не стават. Като диора го душа всеки ден, а гучи съм ползвала - от това което тествах в момента ми става лошо (сещате се - ОНАЗИ гадната миризма...). Взех си от там преди месец една L'Imperatrice - горе долу ставаше. Но за горните два предупреждавам, че не са и евтини особено...
Нали някой се чудеше в темата за "легендарните" дубайски ментета. Може би са точно по такива места.

Диор SAUVAGE /например и конкретно/ - Бутилката на оригинала се различава от ментето / дори и най-доброто такова/ и очевадно само по външни белези .
На това, детайлно, обърнахте ли внимание?

# 548
Не съм задълбавала толкова. Миризмата ми беше достатъчна. Този парфюм се запомня - де седмици ми стоя на ръкава на едно сако, целия гардероб миришеше...

# 549
Проверката на Batch code не винаги върши работа. Подариха ми парфюм купен от Beauty zone, при проверката на кода в един сайт ми излезе:

Batch code   06G14G049
INFORMATION OBTAINED FROM THE BATCH CODE
Production date   2000-12-09
Age   16 years 8 months
В друг:
Date of manufacture:
18 of February, 2016

# 550
Може и така да е. Но в моят случай беше видимо променен. Едва тогава проверих кода.
 Инак вярвам, че на добре  съхраняван парфюм,  срокът на годност не играе роля.

# 551
  • София
Да, не може да се разчита напълно на сайтовете за проверка на бач кодове, но аз съм проверявала доста неща от любопитство успоредно в 2-3 различни сайта и съм получавала идентични резултати - странно защо се е получило такова разминаване при Меган.
Включих се само да вметна, че съм чела, че бач кодовете се повтарят на всеки 10 години. И да, при правилно съхранение, един парфюм има много по-дълъг живот от 3-5 години.

# 552
  • Хасково
Получих от Венера Ко3метикс  менте на тестер Black XS 80 ml Simple Smile  Купих го от мага3ина им преди няколко месеца , не бях посягала към него , докато един ден не го пробвах и нулева трайност и 3абеля3ах , че ги няма цветята които са преплетени в надписа на шишето + това на шишето пишеше Made in Spain , a на то3и в Douglas Made in France.... верно , че е EDT , но то3и траеше буквално 20-тина минути Simple Smile
Не съм се 3анимавала с връщане , 3ащото когато го купувах даже не получих касов бон ( а3 съм си шматка и че от бър3ане 3абравих да си го поискам ... ама беше някакъв пра3ник и в мага3ина им в Пловдив беше някаква лудница... ) Тааа.... не бих купила отново парфюм от тях Simple Smile

# 553
Здравейте,
Дали някоя от Вас е поръчвала парфюм от е-маг? Дали са оригинални, че в момента имат много изгодни оферти?

# 554
  • София
Влюбих се в аромата на chanel chance eau tendre , от къде мога да се сдобия с оригинален тестер на този парфюм, ще съм благодарна , ако сподели някой ако ползва този парфюм от къде го купува?

Общи условия

Активация на акаунт