Изпитани сайтове за парфюми - 10

• 205 835
  • 737
  •   3
Отговори
# 120
  • София
Особено Амуажа е на "уникална" цена направо! Laughing Да им се ненарадва човек #2gunfire

# 121
# 122
  • при морето
За пореден път поръчвам парфюм от www.perfume-bg.eu и съм отново много доволна от обслужването и условията по доставка. От този месец забелязвам, че и ценовите им предложения са отлични, а промоциите са в голяма част на актуални аромати. Не съм попадала на менте за сега. ...топ сайт са за мен /пу пу да не ги урочасам/. Като недостатък им е слабото предлагане на ниш парфюмерия.

Този сайт и за мен е най-сигурен, но проблема при тях е че фирмата им доставчик няма офис в моя град и това не ме устройва.  Crossing Arms Ако направят безплатна доставка със Спиди, Еконт или някоя друга по-голяма фирма ще е супер. Ще поръчвам доста по-често.  smile3521

А коя е фирмата им доставчик,ако не Спиди  и еконт,че и мен ме заинтригува сайта,но и аз съм от малък град/макар вече да не е толкова малък Laughing

# 123
  • от един красив град
Много странно беше името на фирмата, MBM expres, или SBM не помня точно някакви такива букви бяха. Но аз им изпратих едно запитване, дали е възможно да ми изпратят пратката с друга фирма и отговорът беше, че могат, но аз трябва да си платя транспорта ( а иначе доставката е безплатна ), което за мен не е проблем, но така и не съм поръчвала скоро от тях. Последно исках един парфюм и го поръчах обаче ми се обадиха, че е изчерпан и така.

# 124
  • Стара Загора
D & D ми ги доставят на мен.

# 125
  • от един красив град
D & D ми ги доставят на мен.

Точно така.  Peace

# 126
[quote author=Divina. link=topic=955348.msg34403459#msg34403459 date=1484938492

А коя е фирмата им доставчик,ако не Спиди  и еконт,че и мен ме заинтригува сайта,но и аз съм от малък град/макар вече да не е толкова малък Laughing
[/quote]
Winter, доставят до цяла Бг. Divina  имаше предвид, че нямат офис....аз така разбрах  Thinking На мен са ми доставяли и в малък град.

# 127
https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=17910040411116 … =1593550247523673
Поредните ментета, с различна трайност, но все пак "внос от Англия" звучи гордо!

# 128
https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=17910040411116 … =1593550247523673
Поредните ментета, с различна трайност, но все пак "внос от Англия" звучи гордо!
Във фейсбук е пълно с реклами на фалшиви парфюми, въпреки че според условията им за рекламодатели
"Рекламите не трябва да създават, улесняват или популяризират незаконни продукти, услуги или дейности."

# 129
  • от един красив град

Winter, доставят до цяла Бг. Divina  имаше предвид, че нямат офис....аз така разбрах  Thinking На мен са ми доставяли и в малък град.
[/quote]

Точно това, имах предвид.  Peace В моя град няма офис фирмата D&D и това е проблем за мен, тъй като няма как да си стоя в къщи цял ден да чакам пратка.

# 130
  • при морето

[/quote]

Еврика!Значи доставят до адрес,не е фатално,че няма офис на фирмата доставчик.Много благодаря,Фръц,както и на Дивина! bouquet

# 131
  • Козлодуй
Никога не съм си падала по CAROLINA HERRERA, но една лоша жена ми донесе GOOD GIRL, и аз неочаквано се влюбих в него Grinning Сега се чудя от къде да го придобия. Бихте ли ме посъветвали в кой сайт е на най-добра цена и съответно няма да е менте Praynig
P.S. Избрах get.bg, досега не са ме разочаровали, ще споделя като пристигне.

Последна редакция: ср, 15 фев 2017, 15:22 от Lunen_sun

# 132
  • при морето
Малко лаишки въпрос,но да попитам тези,които са поръчвали онлайн от енцо на другия ден винаги ли им се обаждат по телефона,за да се потвърди поръчката,
понеже аз досега винаги по телефона съм поръчвала всичко,снощи поръчах онлайн,но днес никой не ми е звънял за потвърждение...и се чудя да звъня ли  и по телефона утре т.е днес newsm78

# 133
  • София
Енцо не звънят. Трябва да имаш мейл, че поръчката ти е уредена. Peace-

# 134
  • Бургас
Енцо не звънят,да,Парфимо звънят.

Общи условия

Активация на акаунт