Изпитани сайтове за парфюми - 10

• 207 854
  • 737
  •   1
Отговори
# 465

Съжалявам, дано сега се виждат

# 466
  • Бургас
Много кофти,че така се случи,аз с Парфимо издънки нямам,но съжалявам за теб. Tired По-добре за тях беше да ти бяха върнали парфюма без много шум,сега доста хора ще спрат поръчките от тях. Thinking

# 467
На който му се игра на "руска рулетка", т.е. оригинал-менте ли ще улучи, може да продължи с покупките си от  "Парфимо"  и "Енцо"
Моля, подръжниците на горепосочените сайтове да не ме нападат и да се опитват да ме опровергават, тъй като личният ми злощастен опит с тези мошеници е изключително и по-достоверен.
Факта, че съм им върнала боклуците и са ми възстановили парите, без КЗП и двупосочни доставки за тяхна сметка, не ги прави по-малко долнопробни продавачи на ментета и козметични продукти с изтекъл срок на годност / за България поне/.

# 468
Три парфюма съм вземал от там, и трите ментаци. Имам позната, при която всичко е ОК, според нея. Според моя нос не е. Та зависи от гледната точка. Друга пък ми казва-"нали го взех на половин цена, ще си го фъскам, менте, не менте" #CrazyТааа, всекиму според потребностите и възможностите, и настроението Joy

# 469
Три парфюма съм вземал от там, и трите ментаци. Имам позната, при която всичко е ОК, според нея. Според моя нос не е. Та зависи от гледната точка. Друга пък ми казва-"нали го взех на половин цена, ще си го фъскам, менте, не менте" #CrazyТааа, всекиму според потребностите и възможностите, и настроението Joy

Е три!?
Да не си прекалено хазартен тип......или си в очакване на оригинала от тях  Laughing

# 470

Е три!?
Да не си прекалено хазартен тип......или си в очакване на оригинала от тях  Laughing
Взех ги наведнъж от Аксаков, не съм мазохист да чакам дали ще ми падне Joy Подарихме ги на баби, деди, и не повторих Joy

# 471

Е три!?
Взех ги наведнъж от Аксаков, не съм мазохист да чакам дали ще ми падне Joy Подарихме ги на баби, деди, и не повторих Joy
Има разлика м/у двата сайта: "парфюмо бг" и парфюм бг" нищо, че фейса и на двата си прилича.
Странно ми е, че от физически магазин / шоурум/ можеш да се излъжеш и да вземеш менте!? Там тестваш и си проверяваш на място.

# 472
Не намирам в темата коментари за https://www.adore.bg и http://www.parfumsbg.com
Има ли някой с опит с тези сайтове?

# 473
Ми то в шоурум, какво тестваш, и какво ти слагат в торбичката #Crazy И някоя дългокрака кака да те омае с подаръче и бла-бла.

# 474
Ми то в шоурум, какво тестваш, и какво ти слагат в торбичката #Crazy И някоя дългокрака кака да те омае с подаръче и бла-бла.

А, това с каката  ...  да си гледал където трябва  Grinning
В моята торбичка си беше това което тествах и проверих, а подаръците си ги избирах....ама нали съм жена  Simple Smile

# 475
DARI_76, има си отделна тема за въпросният онлайн магазин.
Тази тема е за останалите магазини. Освен това, там ще го видят и повече хора Peace

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=963040;topicrefid=20

То там като чета колко хора се оплакват, че са получили на промоция козметика с изтекъл срок но годност ooooh! и пак продължават да пазаруват от там, трябва да си мазохист!
Извинявай, аз малко се пообърках, помислих си че това е тема за изпитани и препоръчани сайтове за парфюми...пък то не било за Енцо и Парфюмо.  И защо ли си мисля, че тук срещнах линка parfimo.bg и направих грешката да поръчам? Ама какво разбирам аз,  то аз си мисля че парфюма ми е менте...пък хората се сърдят, че им развалям имиджа и че си измислям

# 476
Dari, съжалявам и аз за лошия ти опит. Търсиш си правата, както и правиш, това мога да кажа. Няколко са вариантите търговец да наглее:
1. Има чадър - разбирайте някой е взел дялове от фирмата и/или му цакат процент за този чадър.
2. Толкова са напред с материала, че им е все едно и са самозабравени.
3. Мислят си, че вечно ще е така, да, ама не.
4. Не са попадали на този или тази, които също не са вчершани и да им спретнат едни проверчици и одит.

По въпроса за тестването във физическия магазин и каките:
Какво да тестваш? Тестваш тестера, който е сложен, опаковката не можеш да я отвориш и да тестваш, и после, ако не ти хареса да затвориш и да го оставиш.
Второ - не може да бъде излъган този, който е запозант и знае какво да гледа, както и след това самия сок, като го пръсне и аромата, развитието и трайността, въпреки че вече с трайността при много брандове е различно заради реформулировки. Но потребители, като мен и някои други оттук колко са? Малко.
Трето - преди покупка винаги, правейки си приказчици с девойките оглеждам, гледам кодове, гравирани надписи, целофаните и т,н. Така че на мен мили очи, тоналност и усмивки не минават, както и подаръчета  да ми пробутат - не става. Плюс това видът ми е сериозен, както и начина на говорене и явно не смеят, което е също  плюс.
Разбира се най-добрият вариант е да се пазари очи да видят, ръка да пипне. Онлайн само нещо, което се познава много много добре.
И нещо друго - пазете и взимайте касовите бонове или фактури(ако е на фирма), до и след напускането на обекта и след като тествате сока два-три пъти. Ако всичко е ок, тогава изхвърляйте кутията и бележката..
Онлайн по същия начин - задължени са да ви приложат касов бон.
Препоръчително е да пише "вносител" еди си кой...Ако ли не питайте - "Вие ли си ги внасяте"?
parfum.bg.com нямат такива етикети, но те сами си ги внасят и нямам забележки така и така. Вече през какви схеми откъде, като произход няма как да се знае, въпреки че последно ми казаха откъде е въпросния парфюм, който взех, но пак няма гаранция. Важното да получаваме качествен продукт - оригинал. Друго не е важно в случая.
Париж 4 залепят - "вносител Клео 2001 ЕООД".  Едно от малкото места, където гледаш, пипаш, сравняваш, решаваш.
Скоро ще тествам perfume.bg.eu, за който няма негативен коментар, защото асортимента им е много богат и искам да си взема комплект. Разбира се, ще дам отзиви. Дано успеят по телефона да ме впечатлят с компетентност и поне адекватни отговори преди да се стигне до покупка.

Последна редакция: вт, 27 юни 2017, 09:32 от FragranceFanatic

# 477
  • от един красив град
FragrancFanatic
Цитат
Препоръчително е да пише "вносител" еди си кой...Ако ли не питайте - "Вие ли си ги внасяте"?
parfum.bg.com нямат такива етикети, но те сами си ги внасят и нямам забележки така и така.

Да не би да имаш предвид www.parfum-bg.com?
На другото което си написал ми излиза някакъв чужд сайт.

# 478
Да, Божествена, него имам предвид. Спестявам допълнителното писане на дубълве.дъбълве.дабълю WinkSimple Smile. Многократно го коментираме сайта.

# 479
Скоро ще тествам perfume.bg.eu, за който няма негативен коментар, защото асортимента им е много богат и искам да си взема комплект. Разбира се, ще дам отзиви. Дано успеят по телефона да ме впечатлят с компетентност и поне адекватни отговори преди да се стигне до покупка.
При мен засега засечка няма, а винаги съм скептична и преди да пазарувам онлайн много ги пресявам. Peace
Пазарувам оттам доста широк диапазон от парфюми: от Mugler, Laferfeld, през VAN CLEEF & ARPELS, Paco Rabanne, GIANFRANCO FERRE, LAURA BIAGIOTTI  до Valentino.
Всичко е 6, върнах само един, защото се оказа, че е преформулиран и направо ме шокира новия аромат.Simple Smile Взеха го обратно без обяснения.

Пиши после отзиви, ще е интересно. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт