Изпитани сайтове за парфюми - 10

• 207 824
  • 737
  •   1
Отговори
# 480
  • от един красив град
Да, Божествена, него имам предвид. Спестявам допълнителното писане на дубълве.дъбълве.дабълю WinkSimple Smile. Многократно го коментираме сайта.
Да, за www- то ми е ясно, но разликата е в чертичката и точката след името на сайта. Като е точка излиза нещо съвсем различно.
Благодаря за бързия отговор, може би ще ги пробвам с един Аква ди Джо на Армани.  Peace

# 481
  • от един красив град
Днес ми пристигна Acqua di Gio, поръчана от www.parfum-bg.com. Изглежда добре, пробвах го нямам съмнения за оригиналност, НО според сайтовете за проверка на кодове е произведен 09.13 година. Тоест срока на годност е изтекъл. Това не ме притеснява особено, не е чак толкова много време, а и аз ще го изпръскам до месец, но все пак. Не знам може би е спрян от производство и няма по нови партиди, нямам идея.
Единствения сайт, който до сега не ми пращал парфюм с изтекъл срок е www.perfume-bg.eu но там за съжаление този парфюм го нямат.

# 482
Днес ми пристигна Acqua di Gio, поръчана от www.parfum-bg.com. Изглежда добре, пробвах го нямам съмнения за оригиналност, НО според сайтовете за проверка на кодове е произведен 09.13 година. Тоест срока на годност е изтекъл. Това не ме притеснява особено, не е чак толкова много време, а и аз ще го изпръскам до месец, но все пак. Не знам може би е спрян от производство и няма по нови партиди, нямам идея.
Единствения сайт, който до сега не ми пращал парфюм с изтекъл срок е www.perfume-bg.eu но там за съжаление този парфюм го нямат.

Нищо му няма,че е 9.2013. Щом е неразпечатван и съхраняван на сянка и хладно.
Аз дори есента мисля да си взема от Париж 4 Шанел Sport Extreme EDT, понеже имам EDP, и искам да имам и него. Със сигурност партидата ще е 2013 или 2014,тъй като вече се произвежда само EDP,който е чудесен и винаги ще има място на етажерката ми. Ползва се отлично три сезона макс до 22-23 градуса. За жега е тежък и застава плътно до кожата бързо, като всички Шанели на топло слънчево време.

# 483
  • София

Нищо му няма,че е 9.2013. Щом е неразпечатван и съхраняван на сянка и хладно.
Аз дори есента мисля да си взема от Париж 4 Шанел Sport Extreme EDT, понеже имам EDP, и искам да имам и него. Със сигурност партидата ще е 2013 или 2014,тъй като вече се произвежда само EDP,който е чудесен и винаги ще има място на етажерката ми. Ползва се отлично три сезона макс до 22-23 градуса. За жега е тежък и застава плътно до кожата бързо, като всички Шанели на топло слънчево време.

Може ли приятелски въпрос? Защо ако един аромат, който е бил успешен и популярен, е спрян от производство, не се предлага никъде в реномирани интернет международни магазини, ще се предлага в малък български такъв? Искам просто един разумен довод, защото аз все още не вярвам, че това е реалност и истина.Къде и каква е логиката?

# 484
  • от един красив град
Acqua di Gio се предлага на доста места, включително и на сайта на Армани, но не знам дали още се произвежда или е до изчерпване на количествата. Една съфорумка ми каза, че и в Германия го има. Тъй че не е само тук.

# 485
твърде често започвам да срещам споменаването на един и същ магазин "Париж 4"
до колкото схващам, това дори е физически адрес на реален магазин със сайт
ще замоля това споменаване да се ограничи, защото ще взема обичайните мерки, които се налагат при нерегламентирана реклама
благодаря за разбирането!

# 486
Няма никакъв проблем Bubanka. Това е едно от местата, откъдето аз пазаря последните 3-4г. Щом ти звучи, като реклама, каквато не е, аз давам решението - спирам да коментирам и споменавам каквото и да било, не само за него, а за каквото и да е Wink. Защото, ако ме четеш, ще видиш, че не коментирам само него, а още 2,3, но както и да е Simple Smile. На мен ми е все едно общо взето Wink.
И за каква реклама да става дума, като от близо месец не бях писал в темата. И този ми пост е безсмислен, но все пак да се знае Simple Smile.
Последно ще напиша следното - доста марки позволяват и има възможност клиент да получи стоката им на т.нар дискаунт(намаление) от цената за крайния потребител, респективно да кажем цените на "официалните" вносители, като Нотос, Бюти зоун, Сефора, Дъглас. Това също е коментирано през годините.
Ориентировъчно 5 до 15% по-ниска цена е нормално, а не че е менте въпросния артикул. И именно тук идват т.нар. сайтове, позволяващи това, както БГ, така и международни. Това, че някои се опитват да пробутват ментета, е друг въпрос, и трябва да знаем как да ги разпознаваме. Това е.

Последна редакция: ср, 28 юни 2017, 18:20 от FragranceFanatic

# 487

Срока на годност от дата на производство / според задължителния регламент, всяка стока си има определен срок на годност/ за парфюми е 5 години, за бялата козметика - 3 години и т.н.
Не е лошо преди това да прочетете цялата ни предоставена информация на сайта за проверка и тогава заявявайте кое е в срок и кое не  Simple Smile

# 488
  • от един красив град
Я по спокойно, самия сайт за проверка ми изписва, че продукта е с изтекъл срок на годност не съм си го измислила аз.
http://makeup-review.com.ua/decoder.php
кода е 38K91S ARMANI
И пак казвам за мен 3 години не са чак такъв проблем, а и аромата не е променен. Пък и колко са надеждни тези сайтове е друга тема за разговор.

# 489
Я по спокойно, самия сайт за проверка ми изписва, че продукта е с изтекъл срок на годност не съм си го измислила аз.
http://makeup-review.com.ua/decoder.php
кода е 38K91S ARMANI
И пак казвам за мен 3 години не са чак такъв проблем, а и аромата не е променен. Пък и колко са надеждни тези сайтове е друга тема за разговор.

http://www.checkfresh.com/
А, супер спокойна съм си аз, не ме мислете - подобни нелепи "терзания" не ме вълнуват  Grinning

# 490
  • Sofia
   Да, бе, много нелепо терзание – да ти пробутат парфюм с изтекъл срок на годност. Чудничко. Simple Smile

# 491
   Да, бе, много нелепо терзание – да ти пробутат парфюм с изтекъл срок на годност. Чудничко. Simple Smile

Да, защото мястото за уреждането на въпроса, при подобни съмнения, е с изпращача на стоката, а не тук.

# 492
  • Sofia
   Как да не е тук? Та, нали темата е именно за обсъждане на това – покупките от онлайн магазини и доколко надеждни са те.

# 493
  • от един красив град
   Как да не е тук? Та, нали темата е именно за обсъждане на това – покупките от онлайн магазини и доколко надеждни са те.
Напълно съгласна съм.  Peace Точно тук е мястото и понеже сайт www.parfum-bg.com беше доста похвален, реших да го пробвам. Оказва се не толкова надежден, естествено, че ще го споделя. Харесва ли се или не na някой, не ми пука изобщо. Нека хората да знаят.
Както казах мен това не ме притеснява изобщо и терзания нямам, ще си го изпръскам с кеф. Но да се знае, всеки си преценя, аз лично повече едва ли ще поръчам от там, понеже другия път може и да още по- стара партида.  Naughty

# 494
Напълно съгласна съм.  Peace Точно тук е мястото и понеже сайт www.parfum-bg.com беше доста похвален, реших да го пробвам. Оказва се не толкова надежден, естествено, че ще го споделя. Харесва ли се или не na някой, не ми пука изобщо. Нека хората да знаят.
Както казах мен това не ме притеснява изобщо и терзания нямам, ще си го изпръскам с кеф. Но да се знае, всеки си преценя, аз лично повече едва ли ще поръчам от там, понеже другия път може и да още по- стара партида.  Naughty

Явно не сте ме разбрали  Simple Smile
Нямах пред вид споделянето тук на сай,т продаващ ментета или продукти с изтекъл срок. А търсенето на права по рекламация и връщане на продукт, с конкретния продавач.
Едва ли обаче някой търговец ще приеме рекламация за изтекъл срок на парфюм " ...е произведен 09.13 година" и му остават още 1год. и 3 месеца до изтичане на годността. Отново написвам / пък който иска да го прочете/ - за парфюмите срока на годност е 5 години от дата на производство, маркиран като задължителен такъв.
Успешно намиране на "вашия" надежден сайт!

Общи условия

Активация на акаунт