Ин витро в Истанбул - тема 20

• 96 314
  • 716
  •   1
Отговори
# 435
Момичета, в Мемориал правят ли ин витро с хроничен хепатит Б при мъжа?
Нали се води американска болница, а в Америка е забранено.

# 436
Викториа, нямам представа, но Мемориал е турска, а не американска болница, поне доколкото аз знам.

# 437
Някъде бях чела, че е американска болница, както и да е не е важно каква е... а дали правят инвитро в такъв случай. Направо ми реве душата момичета. Чувстваме се в капан. В България 2 г нищичко не свършиха, освен да ми правят няколко лапароскопии, да ме тъпчат с противозачатъчни и ред други безсмислици. Сега сме в Америка и летяхме от щастие, че за пръв път си харесахме доктор и правят всичко както трябва, докато не се озъбихме буквално, след като ни отказаха категорично да правят инвитро с наличие на хроничен неактивен хепатит Б при съпруга ми. А той практически не се лекува, макар че назначиха някакво лечение от което щял да се чувства зле и ние от своя страна решихме да не рискуваме с това.Така или иначе дават 20% успех в лечението на неактивен хроничен вирус. Асоциацията им забранявала, не че вреди на бебенцата. Това е много неетично, защото има десетки хиляди случая сигурно като нашия по света. Много ми е тъжно, времето лети, а в Америка няма да ни стигне цял фертилен живот да обиколим всички клиники и да питаме "извинете, приемате ли еди си какви пациенти!?".Писахме на няколко по избор, но отговор едва ли ще ни пратят.
Писах на Севда, но все още чакам отговор от нея. Не може да си позволим да пътуваме насам и натам да  питаме тук и там. Искаме категорично да ни се каже.
Направо нямаме силички вече. От друга страна трябва да се работи... така ни забиха и занулиха с надеждите, че още гледаме със зяпнала уста.
Съжалявам за хаотичното словоизлеяние или зов за помощ и съдействие Cry

# 438
Съжалявам Викториа за всичко през което преминавате. Сигурна съм, че е ужасно и отчайващо. Предлагам ти да пишеш и на Кюбра в Бахчеджи и да ги питаш и там.
Ако в Турция ти откажат, защо не пишеш на клиниката в Чехия, в която е ходила и забременяла Амини. Пиши й на лични, тя ще ти помогне с инфо. Ако никъде не се съгласят да ви приемат като пациенти при тези условия, в Чехия или Гърция можете да пробвате с донорски сперматозоид.
Мисли различни варианти и пиши на няколко клиники, така ще увеличиш шансовте си.
Севда със сигурност ще ти отговори, но вероятно не веднага. Желая ти успех. Hug

# 439
Благодаря, Дънди, ще се свържа и с двете клиники в Турция. До колкото прочетох с Кюбра от Бахчеджи се комуникира на английски така и писах...Надявам се, че не съм объркала "роуминга"  Hug
От няколко дни пощата ми седи отворена на телефона и чакам с широко отворени очи отговор от някъде Shocked

# 440
Да, Викториа - на английски с Кюбра. Но изпрати запитвания в Гърция и Чехия. Там можеш да пратиш изследванията и директно да ти отговорят дали, как и при какви обстоятелства можете да направите процедура. Стискам ти силно палци да намериш изход от ситуацията.

# 441
И това ще направя. Гадни асоциации и измислици... да си продават хапчетата, какво ли не измислят! Опират ти пистолет в главата и ако искаш. Така да се подиграваш с нещастието в собствените мечти на хората е отвратително. Малко отклонение, но ми идва да крещя и псувам наред...
Поне съм положително настроена за изход от ситуацията.

# 442
Викториа, горе главата и това ще мине. Знаеш това което не ни убива ни прави по-силни. Стискам палци и не се отказвай. Mr. Green Heart Eyes А за псуването е полезно, прави го на воля, поне ще освободиш напрежението. Mr. Green

# 443
И правят ли с хепатит б инвитро в истанбул?

# 444
И правят ли с хепатит б инвитро в истанбул?

Не знам, но Викториа прави запитване и ще разберем. Wink

# 445
Здравейте момичета. Следя ви от доста време и се реших да ви пиша. Решили сме с ММ да правим инвитро в Турция.  Още не съм писала за час. От форума разбрах доста неща, като това че ФСХ ми следва да е до 15, а ТСХ до около 2,5.  И двата хормона са ми проблем. В БГ клиниките само ме мотаят, не съм правила още процедури тук, защото виждам как работят на парче. Трябва да съм половин доктор, за да си назначавам сама изследвания - така сама си открих проблема с ТСХ малко преди стартиране на инвитро на естествен цикъл. Но както и да е. Ще се радвам, ако момичета споделят дали в клиниките в Турция изписват някакви препарати за смъкване на ФСХ. В една от БГ клиниките ми предлагат да го смъкнат с прием на Фемостон преди процедура със стимулация. Аз не смея да го вземам. Та и за това реших да ви питам как се случват нещата в Турция, и какво да очаквам. Моето ФСХ варира около 14. На 36 съм, с намален яйчников резерв и ендометриоза. Предполагам, че вече доста се чака за първоначален преглед.

# 446
Здравейте момичета. Следя ви от доста време и се реших да ви пиша. Решили сме с ММ да правим инвитро в Турция.  Още не съм писала за час. От форума разбрах доста неща, като това че ФСХ ми следва да е до 15, а ТСХ до около 2,5.  И двата хормона са ми проблем. В БГ клиниките само ме мотаят, не съм правила още процедури тук, защото виждам как работят на парче. Трябва да съм половин доктор, за да си назначавам сама изследвания - така сама си открих проблема с ТСХ малко преди стартиране на инвитро на естествен цикъл. Но както и да е. Ще се радвам, ако момичета споделят дали в клиниките в Турция изписват някакви препарати за смъкване на ФСХ. В една от БГ клиниките ми предлагат да го смъкнат с прием на Фемостон преди процедура със стимулация. Аз не смея да го вземам. Та и за това реших да ви питам как се случват нещата в Турция, и какво да очаквам. Моето ФСХ варира около 14. На 36 съм, с намален яйчников резерв и ендометриоза. Предполагам, че вече доста се чака за първоначален преглед.

Здравей,абсолютно със същия пробме съм,и на твоите години бях,като ходихме,със същите проблеми.За тсх взимах постепенно от 25 до 100мг,и сега е 0,09,което за ин витро е идеално,а фемостона е тежък препарат,ако няма кой да ти вземе от Турция циклопрогинова,вземи си да пиеш климонорм(дано не греша името).За три цикъла ще си в норма,не си толкова зле,моето фсх беше над 20.Успех! Simple Smile

# 447
Здравейте момичета аз съм нова във форума искам да ви благодаря за споделените впечатления мнения които много ми помогнаха за избора на клиника.И така на 15 02 17 ми е първия преглед във Мемориал дано всичко мине добре и имам успех след 1 неуспешен опит тук в България.

# 448
jare, благодаря за инфото. Дадоха ти това лекарство в Турция или лекар от БГ ти го изписа.

diddy666, ще чакам да пишеш впечатления. Много ли чака за дата за преглед?

# 449
jare, благодаря за инфото. Дадоха ти това лекарство в Турция или лекар от БГ ти го изписа.

diddy666, ще чакам да пишеш впечатления. Много ли чака за дата за преглед?

турците ми го изписаха,че е по-лек вариант,и върши работа,ако няма кой да ти донесе-климонорм,както казах.Аз правих опит точно преди година,неуспешен,сега ще ходим отново.Всеки различно казва за чакането.Доколкото разбирам,ако в мейла до Севда зададеш някакъв приблизителен период,когато ти е удобно,гледа да те вмести,тъй че искай си ! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт