Ин витро в Истанбул - тема 20

• 96 314
  • 716
  •   1
Отговори
# 450

diddy666, ще чакам да пишеш впечатления. Много ли чака за дата за преглед?

Не не чаках дълго на 6 02 17 изпратих email  на кординационния център които са  го припратили на Севда и докато си пътувах към работа ми звънна тел разговарях със Севда и така...  Grinning Grinning Grinning Задължително ще пиша всички мои впечатления.

# 451
Sunny, за ФСХ-аз пих 7 месеца Циклопрогинова, която нищо не свърши и въобще не ми повлия.Загубих ценно време и останах без вени и нерви да следя и чакам да падне цифрата...беше ужасно.
По съвет на бг ми лекарка сменихме с Фемостон-не съм съгласна, че е тежък или носи някакви неразположения. Благодарение на него от 26, ФСХ падна на 14. С 14 в Мемориал ще те приемат и сега. Това е шанс!
ТСХ се манипулира лесно, чрез корекция в дозата Л тироксин или Еутирокс.
Късмет на всички, отиващи към прекрасния Истанбул!!!

# 452
Момичета, благодаря ви за споделения опит.
CAFFEDELMAR, мислиш ли, че с това ми ФСХ в Турция ще ме карат да пия медикаменти за сваляне или дуректно ще пристъпят към действия.
Успех желая на всички
diddy666, стискам палци за 15.02.

# 453
 sunny_f, мисля че ще пристъпите към опит с това ФСХ в Мемориал, но имай предвид, че съществува риск, който ти ще трябва да заплатиш, ако опита е неуспешен. В този случай, аз лично бих пила медикамент известно време, за да го смъкна ФСХ-то и чак тогава да тръгна към опит. В крайна сметка парите за процедурата там не е евтин и не е добра идея да се рискува крайния резултат.

# 454
Dundy Skadurska, виж това за заплащането на риска при неуспешен опит (предполагам по неуспешен опит имаш предвид, ако изобщо не се стигне до пункция или трансфер) не го знаех. Има ли някъде повече инфо за това?

# 455
Sunny, за ФСХ-аз пих 7 месеца Циклопрогинова, която нищо не свърши и въобще не ми повлия.Загубих ценно време и останах без вени и нерви да следя и чакам да падне цифрата...беше ужасно.
По съвет на бг ми лекарка сменихме с Фемостон-не съм съгласна, че е тежък или носи някакви неразположения. Благодарение на него от 26, ФСХ падна на 14. С 14 в Мемориал ще те приемат и сега. Това е шанс!
ТСХ се манипулира лесно, чрез корекция в дозата Л тироксин или Еутирокс.
Късмет на всички, отиващи към прекрасния Истанбул!!!
-

Не мисля ,че има нужда от фемостон ,не е толкова висок фсх.Аз пиша как стояха нещата при мен,не се опитвам да си наложа мнението!

# 456
Нямам инв. опит с ФСХ под 12. Последният ми е с 14.3...но аз не съм критерий-никога не съм вярвала в този хормон. Имам приятелки, забременели естествено с ФСХ-20 и 23.
В същото време други, с ФСХ 5-7 и безброй опити ..
Въпрос на лично усещане е-аз използвах винаги , когато е под 15 и не сбърках.

# 457
Момичета, благодаря ви за споделения опит.
CAFFEDELMAR, мислиш ли, че с това ми ФСХ в Турция ще ме карат да пия медикаменти за сваляне или дуректно ще пристъпят към действия.
Успех желая на всички
diddy666, стискам палци за 15.02.

Моя опит беше при фсх 14,и тсх 2,52-неуспешен,и на това го отдадоха,след това ми писаха,че на завишеното фсх се дължи неуспеха,и целта ни е да падне още надолу.На трети месец след цикло,падна на 8,83.Точните им думи бяха,че фемостон е тежък препарат,за жени в същинска менопауза,и няма нужда да си пресирам прекалено яйчниците.

# 458
sunny_f, вслушай се в съветите на Кафенцето и Jare, но послушай и сърцето си. Аз лично нямам особен опит с ФСХ, но имам няколко опита и тези при които нещата са изглеждали с по-висок шанс  ФСХ ми е било 8. При 9 не бяха толкова розови, но не бяха и зле. Като че ли ситуацията и тук е много индивидуална. Важното е да знаеш, че все пак има риск при ФСХ 14  - разбира се, че можеш да пробваш и при тази стойност, но има риск. Желая ти успех, каквото и да решиш.

# 459
къде в турция сбъдват мечтите дайте съвет

# 460
Dinko,какво пита въпросът ти?
Sunny,ти трябва да прецениш-моят опит е такъв-ФСХ около 14 винаги и прекрасни ембриони, топ качество.
А отговорите при неуспех...хм..винаги се съсредоточават върху проблема, какво друго да кажат?! Ако си с високо ФСХ е то, ако си над 37 г е това, ако мъжът ти има проблем е това, ако си дебела е това....не съм чула някой , доволен от отговора на клиниката си при неуспех...

# 461
дайте съвет коя болница в турция ще ни посъветвате да се посетим къде е най надежно ние сме с три неуспешни опита в Щерев и вече тотално отчаяни

# 462
Dundy Skadurska, виж това за заплащането на риска при неуспешен опит (предполагам по неуспешен опит имаш предвид, ако изобщо не се стигне до пункция или трансфер) не го знаех. Има ли някъде повече инфо за това?
При започване на процедура се заплаща само 30% от цялата сума за опита. В деня на пункцията се доплаща останалата част. Ако по някаква причина не се стигне до пункция, клиниката ти връща тези 30%, които са платени.

# 463
Динко, най-добре направете консултация на няколко места и така ще ви е по-лесно да изберете доктора и клиниката на която да се доверите. Иначе всеки ще ви препоръча клиниката в която е успял, много ясно, но въпросът е къде вие ще усетите, че е вашето място. Желая ви успех.
Iliana_84_Nik, така е, но в крайна сметка при мен трансферираха ембрион, който откровенно не ставаше за трансфер. В този случай, трябваше да канселират опита и да ни върнат част от сумата, но не го направиха. В последствие като се разрових за снимки видях, че шансовете ни са били никакви с този ембрион. Така че, ясно какъв е принципа, но какво реално се случва в действителността е съвсем отделен въпрос. Човек трябва да е подготвен. Всеки път съжалявам когато се предоверя на лекар, всеки път. Затова вече си връзвам гащите с натрупване на знания и търсене на мнения поне от няколко места.

# 464
Dundy,аз исках само да кажа на момичето какъв е принципа на плащане. На нас още веднага преди започването ни информираха най-подробно как стои въпроса с плащането и че при нестигане до трансфер няма връщане на пари. Оставиха ни да си помислим и тогава да предприемаме каквото и да е. Предполагам това си е политика на клиниката.

Общи условия

Активация на акаунт