Ин витро в Истанбул - тема 20

• 96 326
  • 716
  •   1
Отговори
# 510
Здравейте, мили момичета !
Интересувам се от актуален номер за контакт с Фатма от болница Бахчеджи (доколкото разбрах тя е координатор за пациентите с бълг. език). Моля, която от вас има контакт или информация да сподели с мен, може и на лични. Simple Smile

# 511
Здравейте!
Имам нужда от лекарства от Идил и молбата ми е към тези, които са в Истанбул или в близките дни им предстой да ходят до там, дали биха ми ги закупили?

# 512
Здравейте искам  да споделя моя първи опит през януари тази година в Бахчеджи при д-р Карлъкая.Отидох на 4 ден от МЦ,но на 2 ден бях си направила хор.изследвания.Прегледа ме и каза ,че  резултатите са ок и може да започнем.Изненадах се,бях отишла на контролен преглед,но реших да му се доверя.Като видях,че ми изписа Гонал225 направо му казах,че тази доза е малка за мен.В България дозите бяха много високи/с два неуспешни опита в болн.на Щерев бях,погледна ме и каза,че няма смисъл да ме стимулира с високи дози,защото се отразявало на качеството на яйцеклетките.Изкара ми 8 яйц.като 6 се оплодиха и 3 стигнаха до 5 ден и ги замразихме.Сега съм на естрофем и на 27 ме вика на контролен преглед.Стимулацията въобще не я усетих,но веднъж не ми направи кръвни изследвания.Там се запознах с още едно момиче от Бълг.и тя беше учудена,че не са и направили по време на стимулацията кръвни изследвания както и ниските дози Гонал.Разбрах,че се прави нов тест от няколко месеца за да се види колко са енергични ембрионите и да се избере най добрия.Общо отидох 5 пъти на преглед по време на стимулацията като включва и събирането на яйцеклетките.

# 513
 hani78, благодаря за споделения опит и сега ще стискаме палци за успешно забременяване. Много интересно звучи за този тест, разкажи малко повече за него?

# 514
hani78, благодаря за споделения опит и сега ще стискаме палци за успешно забременяване. Много интересно звучи за този тест, разкажи малко повече за него?
Теста се казва Mitoscore и от март 2016 се прилага в Bahceci,чрез този тест се разбирало кой ембрион е по динамичен така ми го обясниха,но моя доктор каза,че за да се направи този и другия NGS трябва да има повече яйцеклетки и добави,че няма нужда.Много е спокоен и уверен.което ме притеснява,че ме взима за лесен случай,каза ми ,че няма нужда и от Ера тест,защото при втория опит при мен в Щерев имаше имплантиране,след което спря да се развива.Ако има други момичета,които са правили опит при Карлъкая без да са пускали кръвни изследвания по време на стимулация нека да споделят.

# 515
hani78, не се притеснявай - той не пусна изследвания! Не си единствената в тази ситуация. Въпросът е, че дори и без хормони да следите по време на стимулацията сте извадили добра бройка яйцеклетки и още по-добра бройка сте замразили ембриони.
Сега спокойствие, хубави мисли и скоро да си бременна. Hug

# 516
hani78, не се притеснявай - той не пусна изследвания! Не си единствената в тази ситуация. Въпросът е, че дори и без хормони да следите по време на стимулацията сте извадили добра бройка яйцеклетки и още по-добра бройка сте замразили ембриони.
Сега спокойствие, хубави мисли и скоро да си бременна. Hug
Благодаря много Dundy  Simple Smile Simple Smile

# 517
Здравейте, тестът Митоскор се предлага в България само в клиниката на д-р Владимиров, той ми предложи да го направим след поредния неуспешен опит, но като се разтърсих установих, че няма достатъчно големи проучвания, които да потвърдят ефективността на този тест и освен това в БГ цената е доста висока- над 1000лв. на ембрион. В Турция не знам как е. Иначе ето повече инфо за самия тест в случай, че някой проявява интерес: http://ivf.bg/en/kakvo-predlagame/mitoscor

# 518
Да споделя с вас една хубава новина.
Приятелка, която не пише тук е забременяла  от инвитро в Турция още първия път. Аз й споделих за моето ходене в Мемориал.

# 519
Браво на твоята приятелка Герда. На теб кога ще ти излезе резултата от изследването?

# 520
Рано е още.На 24 февруари ще се прегледам при д-р Михова, за да видим колко се е повдигнала матката и сигурно след 13 г.с ще се бодем за хорионбиопсия.

Приятелката сподели, че с нея имало още жени, които са забременели.

# 521
Браво Герда, важното е такива новини да се чуват. Стискам палци и на твоя тест всичко да е наред и да си имате живо и здраво детенце. Hug

Последна редакция: ср, 15 фев 2017, 20:11 от Dundy Sladurska

# 522
Здравейте, мили момичета !
Интересувам се от актуален номер за контакт с Фатма от болница Бахчеджи (доколкото разбрах тя е координатор за пациентите с бълг. език). Моля, която от вас има контакт или информация да сподели с мен, може и на лични. Simple Smile

00905340654451-Фатме

# 523
Здравейте момичета  някакви отзиви спрямо Inofolic combi вчера бях на първичен преглед в Мемориал и ми го изписа д-р Емре Тургут и за съпруга ми Proxeed plus.

# 524
Здравейте момичета, надявам се малкото слънчице, което се показва тези дни, да ни зареди с енергия и да продължим с борбата и да си имаме много бремелинки тази пролет Simple Smile
Записах си час за ЦС в Ехомар, обаче ми изникна въпроса, там искат ли да им покажеш излседване за уреа и микоплазма и микробиология? Как така правят ЦС без тях?
При вас как беше?

Общи условия

Активация на акаунт