Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как мога да откажа поръчка от Amazon?
Как да спра преобразуването на плащанията, след като вече съм маркирал, че ще платя в евро или в левове?
Как мога да върна артикул, който не ми харесва или не ми става?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как мога да откажа поръчка от Amazon?
За да откажете поръчка от Amazon, първо проверете страницата за преглед на поръчките си за бутон „Редактиране на поръчка“. Ако е наличен, можете да промените или анулирате поръчката. Ако бутонът не е достъпен, парите вече са блокирани и поръчката се обработва. В този случай опитайте да се свържете с чат поддръжка или изпратете имейл до банката си за по-бързо отблокиране на средствата.
-
Как да спра преобразуването на плащанията, след като вече съм маркирал, че ще платя в евро или в левове?
-
Как мога да върна артикул, който не ми харесва или не ми става?
За да върнете артикул, който не ви харесва или не ви става, трябва да го направите в рамките на 365 дни. Влезте в профила си, отидете в менюто за връщане, изберете артикула и разпечатайте баркода със снимката. Поставете артикула в кутията и изпратете с Български пощи препоръчано, без приоритет. Пощенските разходи не се възстановяват в тези случаи. При връщане на дефектен артикул VIP членовете поемат пощенските разходи. За целта трябва да снимате разписката от пощата и да я изпратите на имейл.
-
Как мога да се свържа с отдела за обслужване на клиенти на Amazon?
-
Какво представлява складовата стока на Amazon - Warehouse Deals?