Пазаруване от Amazon - тема №58

• 94 076
  • 743
  •   1
Отговори
# 240
Carrier: BPostInternational, Tracking #: LVS2016933380216854N1

Може ли да ми помогнете - как да проверя този номер до къде е стигнал, не ми излиза. Благодаря ви предварително.

IN TRANSIT
Nov 15, 2016
01:00 pm
Arrival at export hubbpost international
Nov 14, 2016
09:09 pm
Item is at the shippers warehousebpost international
Nov 14, 2016
07:48 pm
Item is ready for transportbpost international
Nov 14, 2016
06:48 pm
Item is announced / bpost received the informationbpost international

https://www.aftership.com/courier/bpost-international

# 241
Здравейте. Simple Smile Поръчах си тези дънки на Mexx, 26 номер
http://es.buyvip.com/?ref_=pe_1088251_162474211#page=d&asin= … amp;ref=qd_ic_t_d
но се колебая дали няма да са ми големи  Thinking Моля някой, с опит с тази марка, да сподели кака са размерите.
Извинявам се, но пак да си побутна питането... Simple Smile

# 242
За колко време ви пристигат пратките по  пощата от тук до Англия? Пратих една преди 10дни с приоритет и още не е пристигнала  Confused

Последна редакция: чт, 08 дек 2016, 13:30 от Kisses{P}

# 243
  • София
е как за 1 ден с пощата? то и ДЧл е 2-3 дена... поне седмица мисля...

# 244
  • Sofia
За колко време ви пристигат пратките по  пощата от тук до Англия? Пратих една преди 1дни с приоритет и още не е пристигнала  Confused

Около седмица - 10 дни по принцип, но покрай празниците нещата винаги се случват по - бавно.

# 245
  • Sofia
За колко време ви пристигат пратките по  пощата от тук до Англия? Пратих една преди 1дни с приоритет и още не е пристигнала  Confused

Няколко работни дни (поне), но сега, предвид декемврийските поръчки и натовареността на пощите, може би и по-дълго. Приоритетът не е нещо особено и не нагиздя пратката ти с "крила", ако ме разбираш. Laughing

Макар че, като се загледам в поста ти, ти може би си искала да напишеш "10 дни"...

# 246
Да попитам откъде да намеря дребни неща в английския Амазон, че да се класирам за безплатна доставка? Не ми достигат около 4 паунда, макар че ако не харесам нищо, ще платя доставка.

# 247
За колко време ви пристигат пратките по  пощата от тук до Англия? Пратих една преди 1дни с приоритет и още не е пристигнала  Confused

Няколко работни дни (поне), но сега, предвид декемврийските поръчки и натовареността на пощите, може би и по-дълго. Приоритетът не е нещо особено и не нагиздя пратката ти с "крила", ако ме разбираш. Laughing

Макар че, като се загледам в поста ти, ти може би си искала да напишеш "10 дни"...

Пропуснала съм 0-та, 10 дни исках да кажа Simple Smile Ще чакам значи.

# 248
  • София
Да попитам откъде да намеря дребни неща в английския Амазон, че да се класирам за безплатна доставка? Не ми достигат около 4 паунда, макар че ако не харесам нищо, ще платя доставка.
Търси add-on продукти.

# 249
Момичета, като вещи в занаята искам да ви попитам. Моля, препоръчайте ми сайт за Бяла козметика, който ползвате и за който знаете, че е Ок. Искам да си взема крем за лице, следя в Амазон, но виждам, че са от различни продавачи и не знам дали и на кой да се доверя. Извинявам се за спама, ще съм благодарна на отговор.

Аз от години пазарувам от pharmashopdiscount.com

Цените в сайта изглеждат доста изгодни.
С превозвач ли поръчвате или до България.
Ако е с превозвач, бихте ли казали кой ползвате от Франция до България?
Благодаря предварително! bouquet

# 250
Търся обувки/боти/ботуши от исп вип за момиче с по пухкаво краче 33 номер може и маратонки , моля помагайте, търся колкото знам, но още не съм добре запозната с випивете  Praynig

# 251
В какво състояние ви дойдоха уредите?
Само аз ли изтеглих късата клечка?
Кашона беше преопакован от ДХЛ, а вътре всичко беше..  Sick
От 4 неща само едното беше оцеляло. Другите са с нарушено покритие, одрасквания, вдлъбнатини..
 Shocked
Тостерът ми е с повреда - голяма вдлъбнатина. Иначе работи. Още се каня да им пиша и да приложа снимки. всичко беше преопаковано.

# 252
  • Пловдив
Момичета, като вещи в занаята искам да ви попитам. Моля, препоръчайте ми сайт за Бяла козметика, който ползвате и за който знаете, че е Ок. Искам да си взема крем за лице, следя в Амазон, но виждам, че са от различни продавачи и не знам дали и на кой да се доверя. Извинявам се за спама, ще съм благодарна на отговор.

Аз от години пазарувам от pharmashopdiscount.com

Цените в сайта изглеждат доста изгодни.
С превозвач ли поръчвате или до България.
Ако е с превозвач, бихте ли казали кой ползвате от Франция до България?
Благодаря предварително! bouquet
И аз от там,но все по рядко.Вече много хора се оплакват-пратките идват в безобразно състояние-намачкани и разляти.Ето ти темата
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=766829;topicrefid=3
Има доста юк сайтове с прилични цени.

# 253
  • София
от сайта за козметика поръчвам директно до Бг,обикновенно се комбинирам с една-две приятелки и си делим доставката.Относно целоста на пратките,аз досега не съм имала проблем,даже вчера пуснах нова поръчка.

# 254
Поръчах ето това и сега ,четейки ордера нещо не разбирам   newsm78 има ли го наличен тоя Бош или го няма и ще чакам да го доставят и тогава да го пратят? и то срещу допълнително заплащане???  ooooh! нищо им не разбирам на тия немци !!!Пък за гугъл преводача да не говоря  Mr. Green
Парите си ги дръпнаха и за двете неща!

"Delivery estimate: Friday, 9 December 2016
 4
4 of Kärcher Glasreiniger 500 ml WV 50 plus / WV 60 Plus
Sold by: Amazon EU S.a.r.L.
Add-on Item
EUR 3,90
Condition: New
 Изпращане
Buy it Again
Delivery estimate: Friday, 9 December 2016

Bosch MUZ45XTM1 - 5 in 1 MULTI