Пазаруване от Amazon - тема №58

• 94 045
  • 743
  •   1
Отговори
# 450
  • Бургас
И пак е понеделник, и пак имам пратка, и пак да споделя.

Обувки Марко Тоци от склада за 15 евро https://www.amazon.de/gp/product/B017OCWBNU/ref=oh_aui_detailpag … ie=UTF8&psc=1 - много меки, аз съм с малко по-широк крак и реших да рискувам и вместо 38 поръчах 39 номер и не съжалявам. Като пантофки, удобни красиви са.

Чехли Андреа Конти от склада за 17 евро
https://www.amazon.de/gp/product/B00GZGYYCS/ref=oh_aui_detailpag … ie=UTF8&psc=1 - също ми харесаха, ама са за по-тесен крак от моя и сигурно ще ги дам на голямата дъщеря. На дължина, обаче са по-скоро към 38 номер.

Обувки Бугати от дневна сделка за 30 евро
https://www.amazon.de/gp/product/B00TUYNK6I/ref=oh_aui_detailpag … ie=UTF8&psc=1 е тук ще си помисля, защото май са ми малко малки. За по-висок свод е този модел явно. На дължина 38 си пасва, но само с обувалка ги обувам. Ще ги мисля.

Издирвам иначе една поръчка. По тракинг номер излиза, че не е пристигнала. Писахме си с продавача - отдавна според него била доставена. В склада в Германия на превозвача я няма и сега вече се търси в централния склад в България. Продавача е китаец само да допълня.

# 451
Не знам дали е пускан, но ето директен линк към всички ваучери на amazon.co.uk: https://www.amazon.co.uk/b?ie=UTF8&node=10372583031&tag=ho01f-21

# 452
Момичет, на рокет дог ботушите тези някой би ли ми измерил стелка 38 или 39 номер?! Благодаря!

38 24.5см
39 25.5см
40 26.5см
И 3те са една идея по-тесни (от нормално) в предната част.

И да похваля този камион с ремарке и багер. Фантастичен е! Бях подготвена от добрите отзиви за всички камиони на марката, но наистина е много хубав и ....голям (Амазон се бяха престарали с опаковката, и кашона едвам влезе на задната седалка) Laughing. Джуджето на дядо Коледа е супер доволно!  Mr. Green

Последна редакция: пн, 12 дек 2016, 20:09 от shrekie

# 453
  • София
GGBG от Германия до събота ли събират (планиран е за 16 - петък)? Не ми се чака до сутринта да ги питам (а преди време ги питах и казаха че до събота...но не беше скоро), понеже да знам коя доставка да избера?!
Има ли значение тази вечер или утре сутринта да ги пусна, работния ден е минал  Thinking

Choose a delivery option:
  Standard Shipping (See details) : get it on Dec 15-17

Premium Shipping (See details)  : get it on Dec 14-16
+8Е ooooh! май ще рискувам.
https://www.amazon.de/gp/help/customer/display.html?ie=UTF8& … 2410&pop-up=1

Нещо интересно за поне 10Е, за да мина 50Е и да си приспадна ваучера за 10Е от немския  newsm78 bouquet

Последна редакция: пн, 12 дек 2016, 21:29 от Starrydream

# 454
  • гр. София
GGBG от Германия до събота ли събират (планиран е за 16 - петък)? Не ми се чака до сутринта да ги питам (а преди време ги питах и казаха че до събота...но не беше скоро), понеже да знам коя доставка да избера?!
Има ли значение тази вечер или утре сутринта да ги пусна, работния ден е минал  Thinking

Choose a delivery option:

https://www.amazon.de/gp/help/customer/display.html?ie=UTF8& … 2410&pop-up=1
Щом е планиран за петък, значи събират до четвъртък вечерта. Най-много петък сутрин.  Peace

# 455
  • София
Утре ще питам със сигурност, понеже 8Е е премиум доставката.
Има ли значение тази вечер или утре сутринта ще ги пусна, работния ден е минал  newsm78

PS: Май ще е тази, сега виждам кода за 10Е е до 12ти...
Но защо не мога да го приложа за два разнородни продукта, а като цъкнах две бройки от маратонките и стана?!
Уж не е от долоописаните.  #Cussing out
ето грешката: The promotional code you entered cannot be applied to your purchase.

Какво да сложа за 10+ евро  newsm78 /моята идея не я приема, сега ще пробвам от друг търговец, подобен артикул  Heart Eyes)

До 00:00ч или до 01:00ч имам време?

Скрит текст:
Liebe Kundin, lieber Kunde,
 Sie suchen noch ein passendes Geschenk? Wir schenken Ihnen einen 10-EUR-Gutschein*. Mit folgendem Aktionsgutschein erhalten Sie, ab einem Bestellwert von 50 EUR, einen 10 EUR Rabatt auf Ihre Bestellung. Bitte beachten Sie, dass es sich um einen persönlichen Gutschein handelt, der nur in Ihrem Kundenkonto, das mit der E-Mail-Adresse stargate1@mail.bg verknüpft ist, eingelöst werden kann. Der Gutschein ist gültig bis zum 12.12.2016 und kann nicht für Bücher, eBooks, Artikel von Drittanbietern, digitale Produkte, Warehouse Deals oder Geschenkgutscheine eingelöst werden. Bestellen Sie jetzt Geschenke für Weihnachten.

# 456
  • Luxemburg
До 23.59 немско време.

А защо не ти приема кода, не мога да кажа тъй като не си показала продуктите които поръчваш. Кода би следвало да е за всяка поръчка направена през сайта, но без споменатите вече Bücher, eBooks, Artikel von Drittanbietern, digitale Produkte, Warehouse Deals oder Geschenkgutscheine. Ако си поръчаластоки от склада, тогава кода не важи. 

Чели ли сте за новия пилотен проект на амазон - Amazon Go - http://www.capital.bg/biznes/tehnologii_i_nauka/2016/12/09/28789 … ta_v_turgoviiata/ . Мен малко ми идва в повече. Има супермаркети които имат доста тобре измислени услуги забързо пазаруване, като Драйв, където поръчката се прави по интернет и само отиваш на драйва да си я получиш, дори момчета ти я слагат директно в багажника и несеналага да слизаш от колата. Или варианта с бързите селф скан каси и селф скан мобилни устройства. Чак пък да ме следи какво взимам, пък връщам. Почва да ме плашат всички тези нови технологии. Имам чувството че нещо ни наблюдава нонстоп. 

# 457
Моля за малко съдействие във връзка с регистрацията на акаунт на фирмата ни в Амазон. Регистрирани сме по ДДС и се интересувам от закупуване на офис консумативи през определен период от време, които искам да минават като разход на фирмата. За плащане ще използвам фирмената карта.
Спомням си, че наскоро имаше няколко поста по темата, но не мога да ги открия.
Предварително благодаря на отзовалите се.

# 458
  • София
До 23.59 немско време.

А защо не ти приема кода, не мога да кажа тъй като не си показала продуктите които поръчваш. Кода би следвало да е за всяка поръчка направена през сайта, но без споменатите вече Bücher, eBooks, Artikel von Drittanbietern, digitale Produkte, Warehouse Deals oder Geschenkgutscheine. Ако си поръчаластоки от склада, тогава кода не важи. 

Мдам, било е външен търговец (трета страна)... е как да разбера кои са техните?#Crazy  Или подскажете за нещо, не ми се пускат два чифта, а за първи път ще мога да се възползвам от код (преди ги зарязвах).  От чата ми го казаха.
Ясно, 1час имам.

# 459
  • Vienna
До 23.59 немско време.

Мдам, било е външен търговец (трета страна)... е как да разбера кои са техните?#Crazy  Или подскажете за нещо, не ми се пускат два чифта, а за първи път ще мога да се възползвам от код (преди ги зарязвах).  От чата ми го казаха.
Ясно, 1час имам.
Гледай да има Prime иконка и да пише Verkauf und Versand durch Amazon.

# 460
  • София
Скрит текст:
До 23.59 немско време.

Мдам, било е външен търговец (трета страна)... е как да разбера кои са техните?#Crazy  Или подскажете за нещо, не ми се пускат два чифта, а за първи път ще мога да се възползвам от код (преди ги зарязвах).  От чата ми го казаха.
Ясно, 1час имам.
Цитат
Гледай да има Prime иконка и да пише Verkauf und Versand durch Amazon.
[/quote]
Така съм съгласен (не само Prime е ориентир).

Иначе, ако сега я пусна на standart (безплатна) и утре в 10ч реша, че ще трябва да забързам да дойде до петък най-късно - мога ли да я променя на Премиум (да доплатя с +8Е, за разлика от един ден,,,)  - затвориха ми чата.. newsm78

# 461
  • Бургас
Сега се чудя за Прайм-а...  Thinking
Искам да поръчам разни неща от англ. Амазон (там няма код, нали?), но ако не използвам Прайм, няма да пристигнат нещата на адреса на превозвача до 15-и. Обаче, сега няма пробен Прайм, нали? Преди време бях активирила Прайм и после го дезактивирах. Но, ако сега го активирам пак и го ползвам само за тази доставка, ще ми начислят таксата, нали? Уффф....  Rolling Eyes

# 462
  • София
Пуснах в 1:00 с един powerball за 11Е и взех отстъпката Laughing

Това да го коригирам ли:
Group my items into as few deliveries as possible (currently selected)
  Dispatch my items as they become available (at extra postage cost).

То ли е по-бързото, не искам да се забавя едното за сметка на другото.

# 463
  • при моите любими

cydonia, ако си ползвала прайма ще ти върне една част от сумата, а ако не си - цялата. Аз съм била в такава ситуация. Ползвах за една поръчка и ми върнаха почти цялата сума. Задържаха си 2 лири беше при мен.

A в какъв срок ви върнаха парите?

# 464
  • Пловдив
Деа,влез си в акаунта и там има VAT регистрация.Записваш си в полето дан номер и страната в която е регистрирана фирмата. Амазон проверяват номера и след 2до 5 дни акаунта е подтвърден.
Само да знаеш,че ако пускаш до превозвач ДДС-то няма да ти бъде приспаднато.Трябва да пуснеш до БГ. И в двата случая си принтваш фактурата и това е.

Общи условия

Активация на акаунт