Дългото чакане след трансфер 57

• 68 990
  • 738
  •   1
Отговори
# 630
Жана, кръвен пуснах, резултата е <0.100 mIU/ml... Ембриончетата бяха 4-дневни, но щом и на 3-дневни би показало, значи няма смисъл...
Някой ако се сеща, медрола по схема ли се спираше? Бях на 2 х 1.
Стела, успех и дано по-бързо да превъзмогнеш ситуацията!

# 631
Стела,

Може пък да се съберете- има бебета във фризера все пак !  Rolling Eyes

# 632
Портокалова коричка, съжалявам, но резултатът ти си е отрицателен  Tired
Пожелавам ти много сили и късмет при следващият трансфер  Hug

# 633
 Здравейте момичета, първо за много години!!! Пожелавам ви чудото, за което се борите да се случи точно през тази година, вярвайте!  Hug

Аз пиша в друга тема, но ви чета редовно ! Интересува ме, някоя от вас да има впечатления от докторите в АГ Варна, да е правила опити там - успешни или не, при кой доктор? Всичко, което сте чували?

# 634
Здравейте, моля за помощ, след като се установи, че ембрионът е спрял развитие в 5 с.+5  дни, а трябваше да отговаря на седма, д-р Персенска реши все пак да изчакаме няколко дни и след това да преминем към медикаментозно предизвикване на контракции, т.е да пробваме да го изхвърля без кюретаж. Някой има ли опит с тези лекарства и кое според вас е по-доброто, лекарства или кюретаж на такъв ранен етап? Нормално ли е при тази ситуация ЧХГ да продължава да расте с 1000 на ден, в момента е 12500, много съм объркана и изплашена, спряла съм и всички лекарства по препоръка на док.

# 635
  • София
моето чхг растеше с малко, но накрая се разминах без кюретаж и лекарства.
но моите стойности бяха доста по-ниски и в по-малка седмица, даже не броихме седмиците още  Rolling Eyes
отчаках си обаче повече от седмица.
и ходих на два прегледа през тази седмица.

# 636
По- добре е да се изчистиш с лекарства,  много по- щадящо е за организма, отделно и няма да има травмиране на лигавицата на матката, няма и принудително отваряне на шийката на матката, което го приближава до естественото изчистване. За съжаление, не винаги е успешно и се налага все пак абразио.

# 637
  • Димитровград
На мен ми правиха кюртаж и след 16 дни на обилно кървене и отиването на друг лекар ми даде три хапчета цитотек, защото се оказа че имам останало парче и за да не ме кюртира втори път...едно в дупето и две в устата да ги изсмуча след час започнах да изпитвам контракции и организма ми ме караше леко да сенапъвам....парчето падна и за сега съм добре.
Съвет от мен в много ранна седмица си и затова опитай медикаментозно по добрия вариант е повярвай ми. И наистина съжалявам за това което ти се е случило. Болката ми е позната преди три седмици и аз минах през същото. Но право напред и рано или късно и на нас ще ни се случи най голямото щастие на света, а именно да станем МАМА. Пробвай с хапчетата нищо няма да загубиш можеш само да спечелиш да не минеш през това стъргане на магарето. Успех и всичко ще се оправи Hug Hug Hug

# 638
И моят аборт беше медикаментозен, нямах никакви последствия след това, изчисти се всичко както трябва от раз. Както са ти писали момичетата, това е най-щадящия вариант.
Успех, дано всичко е наред.

# 639
Благодаря много за отговорите, аз с този растеж на ЧХГ се бях филмирала да не би единият от двата ембриона да се е имплантирал в тръбата, но явно и след мисед е нормално да продължи да расте известно време. Опитвам се да се успокоявам, че щом веднъж е станало, ще стане пак, но съм разбита, ние сме с много висок процент ДНК фрагментации, отделно и при мен има проблеми и за седем опита досега стигнахме едва за втори път до трансфер на ембриончета, които уж изглеждаха добре, предишните пъти все спираха развитие и не стигаха до бластоцист. За първи път видяхме положителен тест, но имаше повече страх, отколкото радост, а краят настъпи бързо и надеждата постепенно ни напуска вече. Надявам се никой тук повече да не преживява такива емоции и да не чувства такава убийствена празнота.

# 640
Благодаря много за отговорите, аз с този растеж на ЧХГ се бях филмирала да не би единият от двата ембриона да се е имплантирал в тръбата, но явно и след мисед е нормално да продължи да расте известно време. Опитвам се да се успокоявам, че щом веднъж е станало, ще стане пак, но съм разбита, ние сме с много висок процент ДНК фрагментации, отделно и при мен има проблеми и за седем опита досега стигнахме едва за втори път до трансфер на ембриончета, които уж изглеждаха добре, предишните пъти все спираха развитие и не стигаха до бластоцист. За първи път видяхме положителен тест, но имаше повече страх, отколкото радост, а краят настъпи бързо и надеждата постепенно ни напуска вече. Надявам се никой тук повече да не преживява такива емоции и да не чувства такава убийствена празнота.

Каквото и да ти кажем, болката си е твоя и ти трябва да намериш сили да се изправиш и да продължиш. Разбирам те, защото и при мен броя на трансферите е голяма бройка. Аз пък реагирам на стимулации, вадят Я, които уж се делят и развиват и все уж хубави ембриони връщаме, но не става и не става. Няма имплантация при мен, освен първия път когато бях с 5 и нещо ЧХГ. Доктора каза, биохимична и това беше. И аз вече губя надежда и не знам накъде да поемам. Така че, усещането за празнота и непълноценност ми е много познато. Пожелавам ти да си дадеш време, колкото ти е нужно, и да се върнеш отново на старта. И нека е за последен път.

# 641
Лиляна,

Колко % са ви фрагментациите на ДНК , ако не е тайна ?
Ние сме с 20 % и 2% морфология.

Кураж !  bouquet

Алексия,

На теб какво ти казва док. за неимплантирането - аз 3 ембрита върнах и нищо не се захвана.
А пък преди това имах мисед в някоя си седмица.. ама отдавна.

# 642
Жана, а ти с какви медикаменти се изчисти, гледам има различни варианти...

# 643
  • София
Алексия, на вас как ви е спермограмата, кариотипа, инс. резистентност имаш ли? Тя страшно страшно пречи на деленето а ембритата след връщане.

Мая, какво стана с вашия кариотип, звъня ли и на Въжарова?

# 644
Мая, при нас DFI е 16%, HDS-52.4%, а вторият индекс има връзка със спонтанните аборти и миседите, доколкото знам.

Общи условия

Активация на акаунт