Дългото чакане след трансфер 57

• 68 999
  • 738
  •   1
Отговори
# 615
  • пазарджик
Е това е вярно,направо мобе да изперкаме Crazy

# 616
Мерита,  Praynig

Много съжалявам, за притеснение си е .
Няма смисъл да ходиш на друг преглед, изчакайте 10 дни или 2 седмици и ще се види накъде върви.
В момента няма какво друго на направиш- или ще се нормализира сърдечната дейност или ще спре. Няма трети вариант.

Реджина,

Сетих се за тебе ! Simple Smile
Станало е сложно ...
И аз чакам кариотип.
 bouquet

Последна редакция: пт, 06 яну 2017, 19:20 от Maya Bee

# 617
Rigina, предположих, че е нещо генетично и имах предвид каква транслокация Simple Smile Извини ме за любопитството Hug В Малинов не съм сигурна, че правят ПИД newsm78

Мерита, успех с прегледа и да пишеш как сте Hug

# 618
Cristi, транслокация между 4 и Х хромозома, не е тайна  Laughing даже съм го писала в други теми.
В сайта на Малинов видях, че има в ценоразписа ПИД, но не знам дали в самата клиника си правят изследването или го изпращат някъде.

# 619
Дано да се справите с проблема бързо Hug

# 620
Да , има ПИД в Малинов, а дали работят в събота ?

Днес са ми пратили парзен имейл за резултата от кариотипа. Tired

# 621
  • Димитровград
Ех Мая и ти като мен голям карък ще излезеш....ако това ти е истинското име то сме и адашки Laughing bouquet Hug

# 622
Дано, Cristi!
Мая, пробвай ги утре  Wink

# 623
Сладка,

Истинско , дам .  Laughing
Аз съм карък, но вече имам друга гледна точка - живота е "забавен", някои неща са извън мой контрол  ( като имейла на Малинов  Rolling Eyes )

# 624
Момичета, аз трябваше през януари да правя ЗЕТ, но с моя приятел се разделихме тези дни и всичко пропада. Много ми е тежко! Беше ми приятно в темичката, имах много надежда. Пожелавам успех и късмет на всички!

# 625
Момичета, аз трябваше през януари да правя ЗЕТ, но с моя приятел се разделихме тези дни и всичко пропада. Много ми е тежко! Беше ми приятно в темичката, имах много надежда. Пожелавам успех и късмет на всички!

Ех, Стела. Съжалявам да чуя това. Надявам се, да откриеш човека за себе си, който безрезервно да те подкрепя и обича. Имай предвид, че това е най-важното - има ли компромис - нещата се чупят в даден момент. И това ще мине. Hug Heart Eyes bouquet

# 626
Стела, съжалявам! Дано скоро срещнеш човек, който да те подкрепя и да е с теб във всичко  Hug

Момичета, как сте с чакането? Някой няма ли да пуска скоро тест, че да ръсне малко прашец?  Mr. Green

Честит празник на имениците днес ако има такива!  bouquet

# 627
Здравейте, честито на всички празнуващи днес! 
При мен отново отрицателен резултат... Днес е 11 ден след ЕТ, ако имаше нещо щеше да си покаже, нали? Дали да се застраховам утре и с един пиклив или направо да спирам лекарствата, как мислите?

# 628
Портокалова коричка, кръвен ли пусна ? Колко е ЧХГ ?
На 11 ден ще покаже със сигурност, независимо на три или на петдневни.
Стели, много неприятна ситуация...дано бързо го превъзмогнеш и продължиш напред  Hug

# 629
Благодаря ви, момичета! Но толкова боли...  Cry

Общи условия

Активация на акаунт