Дългото чакане след трансфер 57

• 69 004
  • 738
  •   1
Отговори
# 600
За много години момичета! В навечерието на Богоявление пожелавам за всички ни здраве и успешно зачеване,бременеене и щастлив финал!
От доста време не съм писала, но пък ви следя и се вълнувам за всяка от вас.
Жанче, Сладка, съжалявам много за всичко, през което минахте! Вярвам, че нещата ще си дойдат на мястото.
Сладка, бъди смела, не се страхувай от промяната или от някаква си самота фантом, която съм сигурна ще преодолееш много по-бързо и лесно отколкото връзката с неправилен човек.
Жанче, браво за ембриончетата и стискам палци те да са вашите бебчета!
Буена, за генетичните и аз чаках доста. На ММ му излезнаха за около месец, а мен даже ме викаха пак да дам кръв, че не им стигнала #Crazy и резултатът излезе след около 5 седмици от пускането на изследването.
За всички дами с положителни тестове, сакчета и пулсации, много се радвам и пожелавам нещата да вървят гладко  Hug
Извинявам се, че не пиша за всеки поименно, но бая материал изчетох и ще стане много дълъг поста  Laughing bouquet
Ние сме с нова стратегия за действие след последните резултати и нови обстоятелства. Надявах се да започнем стимулация този месец, но ще трябва да почакам още месец-два, ще пия разни добавки, за да си отгледам по-хубави яйцеклетки после. След това IMSI и PGD ще правим.
Съжалявам, че не съм знаела по-рано за SDI тестовете и че не си пуснах генетични още след първия или втория опит, щяхме да спестим много разочарования, мъки, а и средства, но каквото такова. Ще направя и една консултация в друга клиника, така за второ мнение, че досега не сме получавали такова.
Това е, действаме смело и дай боже да имаме късмет!  Flowers Four Leaf Clover

# 601
Rigina, благодаря ти  Hug Heart Eyes
Стана ми интересно къде си решила да направиш друга консултация и с кой лекар ? От все сърце ти желая успех. Един-два месеца забавяне още не е нищо на фона на мъките, през които минахте и вие с ТМ  Hug
Аз чакам цикъл, за да започна ЗЕТ, естествено никакъв го няма както всеки път когато трябва и ми е най-важен Tired

# 602
Риджина, а какво налага да правите ПИД?

# 603
  • Пловдив
Момичета,
две седмици да чакаш за две черти изглежда много по-добре от две седмици да видиш дали се развива плода.
Вчера бях на преглед в 8.0 г.с. На апарат излезна 7.1 г.с. Чухме сърчице, но док каза че е малко притеснен че пулсациите са бавни. Каза след 2 седмици да ме види пак. Много се притесних и не спах цяла нощ. Знам че е божа работа но... На някой да му се е случвало и евентуално какъв е шанса да се нормализира?

# 604
  • Димитровград
Риджина благодаря за подкрепата...дано тази година е нашата Hug
Мерита как може да чуе сърчице биещо по бавно и да те викне чак след 2 седмици на преглед. Още повече че и изостава с една седмица, но това не е критерий като цяло защото може да навакса много бързо. Според мен отиди и на второ мнение недей да оставяш нещата така. Прегръщам те и чакам да пишеш като идеш и при друг доктор Hug Hug Hug
Ако си от Пловдив мога да ти дам координати на много добър доктор.

# 605
  • Пловдив
sladkatakaka1988 от Пловдив съм. Кой препоръчваш и дали ще ме вземат така бързо. Всичко ще е заето

# 606
  • София
Момичета,
две седмици да чакаш за две черти изглежда много по-добре от две седмици да видиш дали се развива плода.
Вчера бях на преглед в 8.0 г.с. На апарат излезна 7.1 г.с. Чухме сърчице, но док каза че е малко притеснен че пулсациите са бавни. Каза след 2 седмици да ме види пак. Много се притесних и не спах цяла нощ. Знам че е божа работа но... На някой да му се е случвало и евентуално какъв е шанса да се нормализира?

Никога не бих чакала за такова нещо, а без при друг лекар. Пловдив е голям град, все трябва да има къде да отидеш да те видят Rolling Eyes Стискам палци за добър развой Praynig

# 607
  • София/Севлиево
И аз не бих чакала, а веднага ще отида за второ, а доколкото си се познавам, дори за трето мнение...Когато бях бременна със сина ми той също изоставаше около 10 дни, но в по-късна седмица.Преди да го родя лежах 3 седмици в МД-София и на всеки преглед ми казваха, че бебето ми е малко, ама не познаха-родих го 3.850 кг. и 54 см. Надявам се всико да бъде наред  Praynig

# 608
Жанче, ще дойде и всичко ще е наред. И после едно леко и спокойно трансферче с успешен финал! Hug

В Малинов ще направя една консултацийка. Доста се чудих къде и реших там да ида, защото така или иначе не съм решила засега да сменям клиниката и не ми се чака за Надежда примерно, а Щерев не ме влече Simple Smile Всички близки ми надуха главата да сменям клиниката, а аз се запъвам. Ще ида поне на една консултация, та да мирясат и да видят, че проблемът не е в клиниката и се съмнявам, че ще ми предложат нещо различно като план и процедури Laughing

Cristi, оказа се, че имам генетичен проблем, транслокация на хромозоми, а пък ММ е с не особено добър SDI тест, та явно съвкупно от тези неща (особено моето) спират развитието си ембриончетата и PGD сякаш е най-доброто решение. Моля се само да има здрави и хубави ембриончета, че и този тест е доста скъп  Praynig

Merita, съгласна съм с другите, задължително искай второ мнение и не чакай две седмици!

# 609
Момичета, имам прерязващи болки ниско долу, чак имам чувство, че единия крак започва да ми изтръпва. На какво може да се дължи? Днес цял ден лежа, пих и но шпа. Явно не ми е ден! Дано не стане беля...

# 610
  • пазарджик
Звънни на спешния

# 611
Дани, сутринта бях на преглед (малко претупан), но уж всичко беше наред. От спешния ще ми кажат да си пия лекарствата и но-шпа, няма смисъл да звъня. Ако продължи утре сутринта се зареждам пред кабинета на доктора. Но се чудех, на какво може да се дължи, освен на най-лошото...

# 612
  • Димитровград
CLEAR веднага им звънни и ги питай какво да правиш, ако не сме нахални в тоя живот никой няма да ни обърне внимание. Наблюдавай се за кървене. Стискам палци всичко да е наред Hug  Hug Hug при мен имаше такива спазми от самото начало на бременността когато ми се дохождаше по голяма нужда....така че не се паникьосвай причини много bouquet

# 613
Клиър, възможно е да са болезнени газове. Аз имам такива от време на време и наистина са доста стряскащи, ако не знаеш от какво са.

# 614
Мисля си, че яйчниците вече ми поспадат, защото и корема не е чак толкова подут, и се опитват да се наместят. Не съм предполагала, че е такъв кошмар между пол.тест и установяване на жив плод.  ooooh! Чакането след трансфер е песен!

Общи условия

Активация на акаунт