Снежец тихичко вали,вали , АПРИЛче в коремчето ни спи - Тема 9

• 51 396
  • 741
  •   1
Отговори
# 210
И на мен ми се хапва сладко, но не шоколад, а сиропирани нещица и кремове. Трябва да спирам обаче, че глюкозата ми беше 5 и нещо последно и е близко до горната граница.
А с мм сме се разделяли преди няколко години за 5 месеца, много криво ми беше наистина. А той не издържа и се върна. После много трудно намери работа тук, но поне си бяхме заедно.

# 211
  • Пловдив
Момичета, радвам се, че мъжете ви се възстановяват  Hug поглезете ги малко  baby_neutral ние вкъщи се редуваме с глезенето, много е добре Simple Smile
Да си кажа и аз бабешките оплаквания - в събота бях на коледно фирмено парти и четири часа седнала на едно сепаре ми докараха ужасни болки в таза след това - болката напомняше първото ми качване на кънки на лед, при което за около час успях да си падна поне 30 пъти на д-то  hahaha имам и едни много неприятни схващания, най-вече при слизане от кола - изправям се и около 5 секунди не мога да продължа наникъде... а не е като да не пия магнерот... от известно време се събуждам доста рано -6-7 часа и към 9-10 съм труп  ooooh! снощи даже гледахме Хобит и едва дочаках Билбо да тръгне да пътешества, т.е. съм заспала към 20.30, но пък нали сега от 6 съм будна и се чудя какво да правя...  hahaha Joy

# 212
  • Варна
Добро утро!
Ева, Твоя мъж сигурно го е страх от игли, и си е въобразил че усеща нещо явно. Laughing Моя се притесняваше, и аз покрай него, не за друго а не знаехме как по точно се слага упойката. Дума не ми беше обелил след операцията във връзка с упойката, после като го питах каза, че само леко боцкане усетил, и че не боли. Така че, не, няма да припадаме Laughing.
ММ днес се прибира Ура!
Снощи заспах в 2:30, но пък спах до 7:15. По добре от снощи. Сигурно защото спах на пуснат телевизор Simple Smile
Frozenka, и моя по същия начин, не издържа, беше заминал за 4 месеца май, но се върна края на 2рия. Аз бях полудяла за тия 2 месеца също. Нямаше не изтъркано ъгълче и неизгладена дрешка в къщи - всичкото ми свободно време го ползвах за това, въпреки че то беше малко - намирах 23.00 - 0.00 ч. през ден, залисана в чистене и преподреждане  Crazy

# 213
Добро утро. smile3525

July , моля те не ме питай за апетита!!!  newsm45 От началото съм качила 8 кила. Последните 4 са от ноември до декември.Откачих на консултацията като видях  4кг + .  smile3511 Аз бях доста слаба,сега съм 52кг не ме притесняват,радвам се.Рода на баща ми са клечки за зъби и приличам на тях,но никога не съм удряла петдесетака.

# 214
и  на мен ми се струва,че много съм качила този път Sad и аз съм 8 + . Аз също бях  доста слаба, но вече не съм Sad Дори на йогата видях едно момиче с корем на половината на моя а горе долу с моя термин( само че с първо дете) и много се депресирах.
Първият път се оправих за 2,3 месеца, но бях по-млада.

# 215
Аз лошото е, че имам апетит не само за сладко... Не съм се теглила скоро, но сигурно съм към +4. Трудно ги свалих 16-те предния път, сега ще е още по-трудно...
Аз се наредих да чакам с малкия за педи, но има 1000 човека...

# 216
Manhamanha какво му е на малкия?
Моята имаше някаква лека кашлица сутринта, но я пуснах на градина и сега я мисля. Няккаъв гаден вирус върлува със суха кашлица и висока темп.Внимавай там, че е пълно със зарази,сложи си маска.

# 217
Вирус, този път с баща му го донесохме. Супер експресно се развива с кашлица и температура. И аз съм болна.

# 218
Вирус, този път с баща му го донесохме. Супер експресно се развива с кашлица и температура. И аз съм болна.
И моят калпазанин от вчера подкашля нещо... Sad ooooh!

# 219
  • София
Вирусът е ужасен. Моят големият, уж вече голям и ги кара по-леко - за 2 часа вдигна до 39 градуса, а на третия ден беше пред пневмония, десети ден вече е на АБ и още подкашля Confused Пазете се, а вече болните - ходете редовно на слушалка, защото много бързо се влошава тая гад!

# 220
  • Бургас
Belinda, чудесно е това за йогата. И аз си мислех за йога, но съм голямо шубе, а и като гледах в брошурата за какви чупки и стойки става въпрос и съвсем се отказах. Много ме е страх, че ще направя някоя беля. Още не съм се престрашила и да правя секс. Равнозначно ми е на обезвреждане на бомба  Laughing

# 221
Болните да оздравяват, а здравите да не се разболяват  Hug
Вчера гледах да си купя нещо с преспектива за корема - е, останах разочарована от моята фигура  hahaha hahaha hahaha Все пак успях да се набутал в размер L и има мегдан за растеж на корема. Доста е шашкащо, като от S/M скащаш на L   #Crazy Живи и здрави - за съжаление нямам време за йога и за никакъв спорт(а и ме е страх). Та се очертава, че до пролета ще се дебелее, после ще го мисля на какво да ходя за да свалям килата.
Да се похваля - капарирахме количка(Пег Перего).С Коледното намаление ни излезна над планувания бюджет, но много ни легна на сърцето. Та затворихме очи за +200лв. Дано и на бебока му допадне избора ни  Flutter

# 222
Здравейте. bouquet наистина,болните да оздравяват,здравите да не се разболяват. Аз изкарах безсънна нощ,много неудобно ми беше,много се въртях и кокорих. Tired
А иначе снощи моя мъж сложи уше на корема ми и каза,че чувал бълбукане като от аквариум Joy

# 223
  • Бургас
А иначе снощи моя мъж сложи уше на корема ми и каза,че чувал бълбукане като от аквариум Joy
Поне е споделил невероятния момент по храносмилане на вечерята ти  Mr. Green

# 224
  • Пловдив
 Joy еййй мис с теб няма скука  Joy

Общи условия

Активация на акаунт