Снежец тихичко вали,вали , АПРИЛче в коремчето ни спи - Тема 9

• 50 545
  • 741
  •   1
Отговори
# 600
Два пъти съм била под пълна упойка.Първия път се себудих и бях като нова,а втория път... Shocked толкова замаено,буквално не можех да си вдигна главата он възглавницата.Все едно имах завързана торбичка с камъни.Аз също съм с лапаро. , много ме болеше. Сега като се настройвам за раждане,като мисля за секцио и съм по-спокойна.Знам какво е операционна,катетър и дренаж,не е като непознато.  Grinning
Аз много умалях,чак не ми се празнува.Не че ще празнуваме.  #Cussing out Тук така го натрупа,а и продължава да вали,че нито с кола,нито пеша можем да отидем до нашите приятели.Направо ми е болно...Искам да спяяяя...  Close

# 601
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА НА ВСИЧКИ! ПОЖЕЛАВАМ ВИ ЗДРАВЕ И КЪСМЕТ ПРЕЗ 2017-ТА! bouquet bouquet bouquet

# 602
  • Варна
Честита Нова Година !!!
Тази година е годината на петела - Много благоприятна за бракове и раждане на дечица! Направо сме уцелили в десетката  Mr. Green
Пожелавам на всички леко раждане през април, много семейно щастие, усмивки, любов, здраве и каквото се сетите още  Grinning Tada

Какво ви се падна от баницата??? На мен ми се падна домакинската работа и да инвестирам пари в бизнеса, че там ще ми върви..., а пък на ММ  мързела и пътешествия  Thinking Не ми харесва тая работа  Crossing Arms Laughing

# 603
Честита Нова Година и от мен !!! С надежда и пожелания тя да бъде по-щастлива и спокойна от 2016 !
На мен ми се падна повишение в службата  Joy, хич не ми е до това сега Simple Smile.
На ученика в първи клас му се падна учение, а на мъжа ми почивкааа  Mr. Green

# 604
Честита нова година, момичета! Първо ви пожелавам едно от най-важните неща, които ни чакат- лека оставаща бременност, леко раждане и здрави и пухкави бебета! На вас и вашите семейства много здраве, щастие и сбъднати мечти през 2017!
На мен ми се падна общ късмет с всичко- здраве, любов и пари. Ето повече какво да искам Simple Smile

# 605
  • където мечтите се сбъдват
Честита Нова Година,момичета  ura
Желая ви леко раждане,бързо възстановяване,здрави бебечета и много семейно щастие!
Ние снощи си бяхме вкъщи,защото на мен не ми се ходеше никъде.Паднаха ми се разпускащи почивки от баницата с късмети  Simple Smile

# 606
ЧНГ!!Здраве,щастие и късмет да са с вас занапред!!
Пожелавам ви ги от сърце  Heart Eyes и най-вече живи и здрави априлски бебчета.  Hug

# 607
  • София
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА, МИЛИ МОМИЧЕТА Hug

Да сме здрави и щастливи, и да дарим с живот напролет най-добричките, послушни, здрави и сладки бебенца Heart Eyes

Ние снощи също си бяхме вкъщи, много хубаво си изкарахме с децата. Вече се убеждавам, че покрай бременността имам много силна нужда да си заздравявам връзката с тях. Никой и нищо друго сякаш не ми е важно. Много ми е интересно да се наблюдавам Simple Smile

От баницата ми се паднаха парите Confused Не че нещо, ама точно в годината, в която ще съм в майчинство - надали. Ама може пък да спечеля от тотото, знаеш ли Whistling

# 608
  • Пловдив
ЧНГ и от мен Simple Smile Нека 2017 носи здраве и радост за всички ни!
На мен ми се падна нова кола, на ММ - професионални успехи. Имаме си една количка, която много обичам, та няма да откажа ММ да се сдобие с нова, а настоящата да бъде моя  Mr. Green Той от известно време се оглежда за по-добра работа, т.е. - доволен е от късмета.
На мен покрай коледните и новогодишни празнувания ми дойдоха в повече социалните контакти и имам нужда да се позатворя у дома. Коледа беше приятна, но сега вече ми се усамотява.

# 609
Честита нова година, момичета bigdance2 От питката паричката отиде при мм, от баницата при него се падна късметчето да изкарва повече пари отколкото жена му може да похарчи Grinning любовта и семейна хармония Simple Smile На мен ми се падна нова кола (предвид че сега карам шофьорските курсове много се зарадвах) , а също пътешествия и веселби Simple Smile Много хубаво си изкарахме на празника, само тримата.Без нерви, без скандали с други хора. Една спокойна вечер с вкусна храна и много усмивки, дано следващата година ни бъде такава

# 610
  • Бургас
Честита нова година!
Ние бяхме у нашите. Имаше и нещо като шоу програма, ама няма как да минем без нея щом баща ми и баба ми са на масата. За какво ми е телевизия, като си е друго да ги гледаш как разискват теми от световно значение, седнали в двата края на масата, като например потните жлези на Веско Маринов /баща ми се чудеше какво е това потене, а баба ми му вика "Той преди се потеше повече, сега е добре" и несъгласието на баща ми "Ма как ще е добре. Виж го целия е вир вода"/. После преминаха на тема "Що пък гимнастичките ни трябва да взимат пенсия". Майка ми, прикривайки силното си желание да си забие вилицата в ръката на мъжа си, му обясняваше, че са световни шампионки и заслужават, след което се изкоментираха и Станка Златева, Борис Годжунов и що е това животно "почетен гражданин" и има ли почва у нас. После мъжа ми и баща ми спориха нещо за Слави Трифонов и концерта му и мъжа ми обясняваше, че бил добър шоумен, а баща ми му вика "Добър бил, на, учете си децата на чалга", при което мъжа ми му вика "Абе песента "Свети Георги" Каква чалга е?!" /така и не се научи да не се връзва на баща ми/. Аз вече реших да пийна няколко глътки вино, за да издържа до 24 часа, ама нещо дребното май ще го раздава трезвеник като баща си, защото после ми разказа играта. Даже от ръката на баща си не се трогна и си дивя до 5 часа.

Последна редакция: нд, 01 яну 2017, 14:54 от miss july

# 611
  • София
Честита Нова година и от мен, момичета! Много здраве на вас и семействата ви и една вълшебна година за всички ни пожелавам!
Ние посрещнахме годината с компания у кума. Той е страхотен кулинар и трапезата, както винаги беше прекалено изобилна. Като късмет ми се падна нещо много забавно - успешно отслабване Grinning Май за първи път в живота си след април наистина ще се сблъскам с нуждата от отслабване.  hahaha

# 612
  • София
Ох, Мис, трябва да пишеш смешки за вестниците Joy Joy Joy Потните жлези на Веско Маринов Joy

# 613
И мен много ме развесели разказа на Мис за прекарването им на нова година, особено за Веско Маринов.
Пумичка, за първи път чувам за такъв късмет, но без съмнение е практичен в нашия случай, че много или малко все ще си имаме за сваляне Simple Smile
Моята бебка снощи я забелязах, че се развълнува по едно време. Не знам дали от самата заря понеже при нас не спря няколко часа или от кучето, което се побърка от шума.

# 614
Честита Нова година на всички! Пожелавам ви, много здраве,щастие и на пролет да родите здрави и прекрасни бебчета😘😘😘

Общи условия

Активация на акаунт