Тест за овулация - въпроси / тема 5 /

• 55 475
  • 754
  •   1
Отговори
# 105
Аз и вчерашният тест пропуснах. От суетене по трапезата  Rolling Eyes 
След малко ще се тествам  и ще поработим  luvbed На бебе ,момичета , пожелавам на всяка една от нас ,чудо заченато на този светъл ден  Peace
Дано ,стискам палци на всички и да се похвалим след 2-3 седмици Wink с 2 черти  EFP

# 106
Дай Боже!
Не мога да се похваля с хубава чертичка ,бледа колкото първата е(от 10 ден)  Rolling Eyes . Днес ми е 16 ден ,освен да е била вчера О.  Cry
Момичета , тук (ако не греша) ,разисквахте употребата на лубриканти. Аз ползвам при всеки акт  Embarassed ,от необходимост разбира се. Знам ,че не е контрацептив ,НО все пак не затруднява ли зачеването ?  newsm78 Глейтгелен е .

Последна редакция: нд, 25 дек 2016, 21:03 от tanya27

# 107
  • Varna
И ние ползваме лубрикант, но той е за зачеване и затова не ме притеснява. За този незнам дали пречи

# 108
  • София
всички лубриканти, освен тези за зачеване, вредят, т.е водят до смърт на сперматозоидите. Е, може да остават живи, но малко

# 109
Е ,значи трябва да сменя Глайдгелена. Можеш ли да ми препоръчаш подходящ?

Последна редакция: пн, 26 дек 2016, 16:50 от tanya27

# 110
  • Varna
Ние ползваме Conceive plus от този месец, но знам че пре- сийд е по-добър.

# 111
Много е скъп !  Money
Май, по-добре да огранича лубриканта !  Mr. Green Едва ли ще си купя този .  Скептична съм ,не мисля,че ще се получи с него.

# 112
Много е скъп !  Money
Май, по-добре да огранича лубриканта !  Mr. Green Едва ли ще си купя този .  Скептична съм ,не мисля,че ще се получи с него.
  здравей! Аз бях питала преди време за лубрикантите за забременяване. И аз първо потърсих този но и на мен ми се стори ужасно скъп. За щастие бях отишла и за тестове за овулация точно тогава и аптекарката ми предложи тестове към които имаше подарък такъв лубрикант на спортекс. Ползвах го през всички дни на бебеправене и може да е съвпадение но сега съм бременна. Не пречи да опиташ. Тестовете заедно с лубриланта струваха 10 лв. Успех Wink

# 113
Много е скъп !  Money
  здравей! Аз бях питала преди време за лубрикантите за забременяване. И аз първо потърсих този но и на мен ми се стори ужасно скъп. За щастие бях отишла и за тестове за овулация точно тогава и аптекарката ми предложи тестове към които имаше подарък такъв лубрикант на спортекс. Ползвах го през всички дни на бебеправене и може да е съвпадение но сега съм бременна. Не пречи да опиташ. Тестовете заедно с лубриланта струваха 10 лв. Успех Wink
Ааа,дали се предлагат все още? С моята М ,няма да са ми ненужни .  bowuu

# 114
Мисля че да. Аптекарката каза че са нови при тях така че може би тъпърва ги пускат. Четохме какво пише на тубичката на присайд и на спортекс общо взето почти едно и също. Но ако си купуваш погледни задължително срока на годност че моя е до 13.01.17

# 115
  • Varna
Аз те съветвам да не го ползваш,като цяло продуктите на Спортекс не са добри.Имам 3 пълни тубички вкъщи,но за нищо на света не бих ползвала пак Peace

Последна редакция: пн, 26 дек 2016, 14:50 от Valentina Dragancheva-Encheva

# 116
Ето го лубриканта Консийв плюс който ние ползваме http://kondomi.bg/lubrikant-za-zachevane-conceive-plus-75
75 мл е и струва 39.90 лв с безплатна доставка.
Глайтгелен - http://apteka.framar.bg/30000982/%D0%B3%D0%BB%D0%B0%D0%B9%D1%82% … D0%B0%D0%BC%D0%B0 - 20 грама 6.40. Мисля че си струва да дадеш 20 лв отгоре, но да знаеш че поне не вредиш, ако не помагаш. Освен това, 75 мл отиват за минимум 2 месеца..при мен и за доста повече  Peace

# 117
  • Varna
Днес теста ми се вижда по-положителен,но все пак ако може второ мнение
http://www.prikachi.com/images/244/9003244l.jpg

# 118
Днес теста ми се вижда по-положителен,но все пак ако може второ мнение
http://www.prikachi.com/images/244/9003244l.jpg

Второ мнение: Положителен е💞
Може да започвате бебеправенето от днес, три поредни дни, според мен утре вече ще е по-бледа втората чертичка!

# 119
И аз го виждам положителен, успех  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт