ЧААТАЙ УЛУСОЙ e "ВЪТРЕ" ["Içerde"] - TEMA 14 [230]

• 43 258
  • 732
  •   1
Отговори
# 450

Hug Hug Hug bouquet bouquet bouquet

Едно поздравче с "Так так така так"  Heart Eyes  народа в турско полуде по "Ичерде"  Joy

http://www.youtube.com/watch?v=27F80Xq34l8

hahaha hahaha hahaha hahaha

Party Party

Последна редакция: сб, 17 дек 2016, 00:11 от Ани (Aniska)

# 451
  • Sofia, Bulgaria

Добър ден на всички! Hug Hug Hug

# 452
Мераба  Tired 

пак експлозия в Турция  Sick  Sad

Heart Eyes Heart Eyes

# 453
Мераба  Tired  

пак експлозия в Турция  Sick  Sad

тц, тц, тц  ooooh! ooooh!

Скрит текст:

Цитат

Heart Eyes Heart Eyes

Как им се кефих на тия сладури нощес  Heart Eyes Heart Eyes  Heart Eyes Страхотна сцена бяха спретнали на малкия бонбон.

Последна редакция: сб, 17 дек 2016, 11:28 от g_georgieva08

# 454
Добър ден Ято Hug
Имаме си преведен епизод Heart Eyes Hug bouquet
Истински цветя, по късно, че пиша от телефона! Почерпката от мама, също Wink
Спомни ли сте си за Делибал.
Преди... някъде около седмица, го изгледах пак!
Чаатай, е уникален Баръш!  
Скрит текст:
Любими те ми моменти са; Началото/краия на Баръш! Сбогуването му със всичко любимо. Тъгата, че се разделя със света, който така много обича, но и смиреност, че е взел правелното решение!!
Другият момен е писмото/ клипче до Фейсюн. Всеки път, когато го гледам плача и настръхвам!
Мисля, че ако филма беше американски, Чаатай щеше да бъде, най малко номиниран за Оскар bouquet
Иначе, между тези два момента, има какво да се желае от филма и останалите актьори!!!
[/i][/b]

# 455
Привет  Hug Hug Hug Hug

# 456
  • Sofia, Bulgaria

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Вай бе много са Вътре сичките  Crazy Crazy Crazy Crazy

https://www.instagram.com/p/BN7gSjGgDdt/?tagged=i%CC%87%C3%A7erde

Joy Joy Joy Joy Joy

Последна редакция: сб, 17 дек 2016, 13:27 от Iskra Pandova

# 457
Как им се кефих на тия сладури нощес  Heart Eyes Heart Eyes  Heart Eyes Страхотна сцена бяха спретнали на малкия бонбон.

много готина сцена  Peace  тъмнината, сенките, силуетите  Crazy   малките ръчички на ... голЕмата глава  Joy  големите прекрасни ръце  Crazy  обгърнали малката главица, малкото телце  Heart Eyes Heart Eyes  СтраОтно!  Heart Eyes
тук ще захваля Байрактаров  Mr. Green  
 Party

а на Джиджито гласчето  Heart Eyes Heart Eyes Crazy
ти размазва сърчицето  Grinning

# 458
Здравейте  Hug Hug

Навън Simple Smile

Последна редакция: сб, 17 дек 2016, 14:15 от Анонимен

# 459
  • Яко в Матрицата...

много готина сцена  Peace  тъмнината, сенките, силуетите  Crazy   малките ръчички на ... голЕмата глава  Joy  големите прекрасни ръце  Crazy  обгърнали малката главица, малкото телце  Heart Eyes Heart Eyes  СтраОтно!  Heart Eyes
 Party

Наистина беше трогателна сцената Heart Eyes

Мераба Party Hug Hug

# 460
  • София

Party

Голям рев му дръпнах, още като се качваха малките крачета по стъпалата и като знам какво следва, направо си ревнах  Sad Sad

# 461
Оказва се, че група потребители (вероятно избрани на случаен принцип) могат да тестват алфа версията на новата визия на маммата.  Peace Ето обясненията на татиPeace
аз съм много любопитна как изглежда новата визия. Обичам промените.  Joy Joy Хубаво ще е да се придаде на маммата някакъв по-модерен вид.  Joy Като чета обаче .. има мноУ недоволни  hahaha както и предния път.  Joy

Ако някой от пишещите тук е сред избраните за теста, моля да сложи малко снимки, да видим как изглежда.  Hug

Crazy Crazy Crazy Crazy

# 462
Оказва се, че група потребители (вероятно избрани на случаен принцип) могат да тестват алфа версията на новата визия на маммата.  Peace Ето обясненията на татиPeace
аз съм много любопитна как изглежда новата визия. Обичам промените.  Joy Joy Хубаво ще е да се придаде на маммата някакъв по-модерен вид.  Joy Като чета обаче .. има мноУ недоволни  hahaha както и предния път.  Joy

Ако някой от пишещите тук е сред избраните за теста, моля да сложи малко снимки, да видим как изглежда.  Hug

Crazy Crazy Crazy Crazy

Heart Eyes Heart Eyes

мноУ е готина  Party Party Party
мноУ обичам когато има недоволни  rotfImbo rotfImbo

другата ми любима сцена от епизода  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 463

Crazy Crazy Crazy Crazy

Heart Eyes Heart Eyes

мноУ е готина  Party Party Party
мноУ обичам когато има недоволни  rotfImbo rotfImbo

другата ми любима сцена от епизода  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

hahaha hahaha ей, фена си бе, джадъ  hahaha hahaha

# 464
и това голям смях  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт