ЧААТАЙ УЛУСОЙ e "ВЪТРЕ" ["Içerde"] - TEMA 14 [230]

• 42 387
  • 732
  •   1
Отговори
# 720
# 721
  • Яко в Матрицата...
Joy Joy Joy Joy Ох, нИ могаааааааа  hahaha hahaha

пак ще се върна на наградите GQ  Mr. Green - четох в една друга тема някакви изказвания, цитиращи постове от нашата тема. И честно казано се изумих. Не очаквах такова нещо.

Тогава аз няма да мълча и ще си кажа.  Mr. Green Не разбирам с какво Киво е заслужил наградата.  newsm78 Тази година освен, че се ожени и в края на годината започна сериал, който не започна с висок рейтинг и постоянно се понижава, май друго не е направил. Или бъркам?  Peace
Не казвам, че Чачо я заслужава, въпреки че направи повече неща от Киво.  Peace Джадъ ги изброи днес, няма да повтарям.  Joy
Не знам на какъв принцип ги дават наградите у комшиите, но откак за ПО Сера взе повече награди от Чачи, съм много подозрителна спрямо тях.  Mr. Green

Значи, аз ще продължа темата Laughing Защото цитатът с финикийските знаци е мой. Интересно как потребителката, фенка на Киво, е видяла моят пост, но не е видяла кого съм цитирала hahaha Нейсе, ще кажа следното:

1. Ако някой иска да чете само суперлативи за любимците си, да не ходи по чужди теми.
2. Все още мога и сама да чета, наградата е за актьор на годината, повтарям на годината.
3. Ако някой иска нещо да ми каже, ето ме тук, не съм се скрила.
4. Но не последно по важност - Киво ми е много симпатичен, нищо, че е рус Laughing, играе човекът, за мен е остарял, някои наричат това състояние възмъжаване, но пък красиво го прави, дай Боже всекиму.

Айде добро утро! Party Hug Hug

Супер е рейтингът Party Party Party

ПП И вместо да четат избирателно фенките на Киво, по-добре да влезнат и да кажат едно благодаря за превода на сериала, който уж не гледат Laughing

# 722
Joy Joy Joy Joy Ох, нИ могаааааааа  hahaha hahaha

пак ще се върна на наградите GQ  Mr. Green - четох в една друга тема някакви изказвания, цитиращи постове от нашата тема. И честно казано се изумих. Не очаквах такова нещо.

Тогава аз няма да мълча и ще си кажа.  Mr. Green Не разбирам с какво Киво е заслужил наградата.  newsm78 Тази година освен, че се ожени и в края на годината започна сериал, който не започна с висок рейтинг и постоянно се понижава, май друго не е направил. Или бъркам?  Peace
Не казвам, че Чачо я заслужава, въпреки че направи повече неща от Киво.  Peace Джадъ ги изброи днес, няма да повтарям.  Joy
Не знам на какъв принцип ги дават наградите у комшиите, но откак за ПО Сера взе повече награди от Чачи, съм много подозрителна спрямо тях.  Mr. Green

Значи, аз ще продължа темата Laughing Защото цитатът с финикийските знаци е мой. Интересно как потребителката, фенка на Киво, е видяла моят пост, но не е видяла кого съм цитирала hahaha Нейсе, ще кажа следното:

1. Ако някой иска да чете само суперлативи за любимците си, да не ходи по чужди теми.
2. Все още мога и сама да чета, наградата е за актьор на годината, повтарям на годината.
3. Ако някой иска нещо да ми каже, ето ме тук, не съм се скрила.
4. Но не последно по важност - Киво ми е много симпатичен, нищо, че е рус Laughing, играе човекът, за мен е остарял, някои наричат това състояние възмъжаване, но пък красиво го прави, дай Боже всекиму.

Айде добро утро! Party Hug Hug

Супер е рейтингът Party Party Party

hahaha hahaha hahaha hahaha Все още вика мога сама да чета  hahaha hahaha

Ренка  Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes ама мноУ хубаво си казала.  Party Party всички станахме фена .. покрай най-фената  джадъъъъъ  hahaha hahaha hahaha

Много ви обичам бе  love001 love001 love001 love001

рейтинга е супер, както и серията беше супер.  Party Party Party за Чачи да не говорим.  Party Party Joy

# 723
  • Яко в Матрицата...
Ани Hug Heart Eyes Heart Eyes, доживях и аз да кажа една много използвана фраза в маммата - цитират се класиците hahaha hahaha hahaha

Не знам дали съм фена, но всяко нещо си има граници, дори и фенщината Peace

И аз много обичам нашето ято  love001 love001 love001

# 724
всички станахме фена .. покрай най-фената  джадъъъъъ  hahaha hahaha hahaha

кО бе  Rolling Eyes Joy Joy Joy  ей ще ходя и аз да чета  Laughing 

# 725
  • София
Добро утро, ято  Hug Hug Hug

Прочетох ви  Heart Eyes и благодаря на всички за всичко  bouquet bouquet bouquet
с удоволствие ви прочетох, разгледах и смях с вас   Laughing Laughing Laughing Laughing

Видях и нови попълнения - Софи  wavey

Сетих се на кой ми прилича авУката - на някой египетски фараон  newsm78
http://iskamdaznam.com/wp-content/uploads/2016/07/ana_11.jpg

Или този от Храмът на обречените  Sick

# 726
засипват Букетче с въпроси за ашкъма  Joy Joy Joy Joy   милата  Joy Heart Eyes

Киво ми е много симпатичен, нищо, че е рус Laughing, играе човекът, за мен е остарял, някои наричат това състояние възмъжаване, но пък красиво го прави, дай Боже всекиму.

..........................

ПП И вместо да четат избирателно фенките на Киво, по-добре да влезнат и да кажат едно благодаря за превода на сериала, който уж не гледат Laughing

и да се скъсат от благодарности към Лили  Heart Eyes Heart Eyes   че ако знаят какво й е на душицата  Mr. Green  Joy 
а Киво е остарял  Peace   Mr. Green

# 727
Здравейте момичета Чаатайки Simple Smile
призовахте ни да дойдем тук с отговор, Ани, Рени-БГ Wink
Първо не мога да разбера защо Къванч боде очите на всички, то не бяха фенките на ЕА, сега и вие Whistling
Списанието GQ е преценило, че ще даде наградата си на Къванч за МЪЖ/актьор на годината и не само за актьорските му изяви през 2016-а, а и като ЛИЧНОСТ, което включва-дух, стил, сила, вкус, харизматичност, вдъхновение, джентълменство, ...

На Чаатай предполагам, че ще му връчат други награди, по-престижни, според актьорските му заслуги през 2016 год!!

На Лили Heart Eyes Hug сме благодарили там , където трябва и сме й изключително признателни!!

Ако вашия любимец прочете какво пишете за приятеля му (Киво) дали ще му хареса? Wink

И последно -Киво бил остарял, ами така го виждате вие, за мен е възмажал, ама и Чачо изглежда по-възрастен от реалните му години(мое мнение Wink)

Знам, че сте с чувство за хумор и предлагам тези наши престрелки да спрат до тук Peace
Нека да се радваме на любимците си, за това, че снимат в момента и да им пожелаем още повече успехи и хубави роли!!

Последна редакция: вт, 20 дек 2016, 11:10 от Airra

# 728
Първо не мога да разбера защо Къванч боде очите на всички, то не бяха фенките на ЕА, сега и вие Whistling
Списанието GQ е преценило, че ще даде наградата си на Къванч за МЪЖ/актьор на годината и не само за актьорските му изяви през 2016-а и като ЛИЧНОСТ, което включва-дух, стил, сила, вкус, харизматичност, вдъхновение, джентълменство, ...

На Чаатай предполагам, че ще му връчат други награди, по-престижни, според актьорските му заслуги през 2016 год!!

На Лили Heart Eyes Hug сме благодарили там , където трябва и сме й изключително признателни!!

Ако вашия любимец прочете какво пишете за приятеля му (Киво) дали ще му хареса? Wink

И последно -Киво бил остарял, ами така го виждате вие, за мен е възмажал, ама и Чачо изглежда по-възрастен от реалните му години(мое мнение Wink)

Знам, че сте с чувство за хумор и предлагам тези наши престрелки да спрат до тук Peace
Нека да се радваме на любимците си, за това, че снимат в момента и да им пожелаем още повече успехи и хубави роли!!

Здравейте и от мен!  Hug Hug Hug
Айре  Heart Eyes няма какво повече да добавя към твоя пост, всичко си казала, освен това - и аз не очаквах, че точно във вашата тема ще прочета такива изказвания, на другите вече сме свикнали  Mr. Green И ако се плаща за тези и други награди  Laughing Къванч ли е най-богатия турски актьор бре  newsm78 От време оно все се намира някой да пише за него, че си плащал наградите  Joy Joy JoyА той има бая  hahaha  Ами да си платят и други, щом става толкова лесно  Mr. Green Значи, ако Чаги спечели някоя награда след ролята, която снима в момента , да смятам ли, че си я е платил или си я е заслужил с неимоверен труд и талант  newsm78 Стига де, това е несериозно  ooooh! Предполагам, че и вие ако прочетете нещо подобно за него, няма да ви стане приятно, нали ? Нямам нищо против някой да не е съгласен с присъдената награда на Киво, не може да се харесва на всички, не искам да чета единствено суперлативи за него, но и не ми е приятно да го подценяват толкова, признавам си  Mr. Green
Както каза Айрето  Heart Eyes - да си гледаме любимците и да им пожелаем успеха, който заслужават ! И ние гледаме вашия любимец, да, защото харесваме и него  Peace Но, не колкото нашия  Laughing
Хубав ден !  bouquet

# 729
  • Sofia, Bulgaria

Добър ден на всички! Grinning Hug Hug Hug Hug

Благодаря ви мили птички за всичко споделено и коментирано  Heart Eyes Hug Hug Hug Hug

ПП Чачи е в N пъти по хубавот Киво и много повече заслужаваше наградата на GQ и като мъж и като актьор на 2016 год Peace Grinning
Отивам да се разпиша в новата тема Naughty Grinning Grinning Grinning

# 730
Айра,  Hug Hug Hug  прочетох кой ги е писал тези неща за ЛИЧНОСТ на годината. Информация от хора, изказващи се като последна инстанция с болднат шрифт и ползващи по 100 броя удивителни не приемам за достоверна.  Peace И аз съм се осведомила още преди 2 години какви са тези награди. За актьор на годината са си. Сега си сложете ръка на сърцето и кажете, че Киво е актьор на годината.  Rolling Eyes Същото важи за Чачо. Няма как да е актьор на годината след като се снима от два месеца.  Peace Всеки един от тях двамата можеше да вземе наградата, но догодина.  Peace Това имах предвид. Освен това съм убедена, че финикийските знаци по принцип играят при определянето на наградите у комшиите .. и не само при тях.  Peace

И изобщо не ми боде очите Киво.  Peace Нито му гледам сериала, нито ме интересува. Аз се интересувам от Чачо и ако нещо ми попадне докато се ровя из нета го споделям.  Peace

А кой колко е остареял и кой как изглежда е отделна тема. Киво определено с този неестествен тен на лицето на корицата на списанието изглежда странно.

# 731
Списанието GQ е преценило, че ще даде наградата си на Къванч за МЪЖ/актьор на годината и не само за актьорските му изяви през 2016-а и като ЛИЧНОСТ, което включва-дух, стил, сила, вкус, харизматичност, вдъхновение, джентълменство, ...

Здравейте и от мен!  Hug Hug Hug
Айре  Heart Eyes няма какво повече да добавя към твоя пост, всичко си казала, освен това - и аз не очаквах, че точно във вашата тема ще прочета такива изказвания, на другите вече сме свикнали  Mr. Green И ако се плаща за тези и други награди  Laughing Къванч ли е най-богатия турски актьор бре  newsm78 От време оно все се намира някой да пише за него, че си плащал наградите  Joy Joy JoyА той има бая  hahaha  Ами да си платят и други, щом става толкова лесно  Mr. Green Значи, ако Чаги спечели някоя награда след ролята, която снима в момента , да смятам ли, че си я е платил или си я е заслужил с неимоверен труд и талант  newsm78 Стига де, това е несериозно  ooooh! Предполагам, че и вие ако прочетете нещо подобно за него, няма да ви стане приятно, нали ? Нямам нищо против някой да не е съгласен с присъдената награда на Киво, не може да се харесва на всички, не искам да чета единствено суперлативи за него, но и не ми е приятно да го подценяват толкова, признавам си  Mr. Green
Както каза Айрето  Heart Eyes - да си гледаме любимците и да им пожелаем успеха, който заслужават ! И ние гледаме вашия любимец, да, защото харесваме и него  Peace Но, не колкото нашия  Laughing
Хубав ден !  bouquet

За наградите на япъмските актьори, било то Чачо, било то Киво плаща Клунито.  Laughing Ако плаща разбира се.  Peace
Но съгласи се, че (ще се повторя)  - снимат се от 2 месеца. като има хора, които са работили цяла година. Не е реално.  Peace както казах - може да му дадат 100 награди, но догодина. Когато ще е минал сезона или приключил сериала.  Peace

Аз харесвам Киво, не колкото Чачо, но го харесвам. Все пак не смятам, че някой от тях двамата заслужава наградата.  Peace

И викам наистина да спрем, защото на фона на случащото се в света направо си говорим глупости в момента.  Peace

# 732
Айра,  Hug Hug Hug  прочетох кой ги е писал тези неща за ЛИЧНОСТ на годината. Информация от хора, изказващи се като последна инстанция с болднат шрифт и ползващи по 100 броя удивителни не приемам за достоверна.  Peace И аз съм се осведомила още преди 2 години какви са тези награди. За актьор на годината са си. Сега си сложете ръка на сърцето и кажете, че Киво е актьор на годината.  Rolling Eyes Същото важи за Чачо. Няма как да е актьор на годината след като се снима от два месеца.  Peace Всеки един от тях двамата можеше да вземе наградата, но догодина.  Peace Това имах предвид. Освен това съм убедена, че финикийските знаци по принцип играят при определянето на наградите у комшиите .. и не само при тях.  Peace

И изобщо не ми боде очите Киво.  Peace Нито му гледам сериала, нито ме интересува. Аз се интересувам от Чачо и ако нещо ми попадне докато се ровя из нета го споделям.  Peace

А кой колко е остареял и кой как изглежда е отделна тема. Киво определено с този неестествен тен на лицето на корицата на списанието изглежда странно.

да слагам си ръка на сърцето и казвам, че може би си права Peace
Но така са решили от списанието и точка по въпроса  Wink Peace

така са и решили да го направят с бронзов тен, ами художествена фотография Wink
И аз призовавам да спрем с престрелките и да запазим добрия тон !!

за това кой е по-красив, хич и няма да влизам в спорове, Iskra Pandova  Mr. Green Laughing

пожелавам ви весели празници!!

Общи условия

Активация на акаунт