ЧААТАЙ УЛУСОЙ e "ВЪТРЕ" ["Içerde"] - TEMA 14 [230]

• 43 256
  • 732
  •   1
Отговори
# 495
Ето го с хубавото яке  Laughing Laughing

Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Joy
като я няма чак тоя до него стана симпатИк  hahaha hahaha

# 496

Heart Eyes Heart Eyes

# 497

Heart Eyes Heart Eyes

Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

# 498
А, в тази компания е най-добре  Laughing Laughing Laughing Crazy Crazy Crazy Crazy Heart Eyes Heart Eyes

# 499

Чудно му се отразява времето  Heart Eyes Heart Eyes

# 500
  • Яко в Матрицата...
Изет Пинто, изпълнителен директор на Global Agency - водещ в света независим дистрибутор на ТВ съдържание, бил дал интервю. Питали са го дали сценарият или актьорът е важен един сериал да се продава в чужбина... Сценарият е първо, но после е и актьорът. А кои са "имената гаранция" за продажба? И нашето е в списъка Party Laughing

# 501
Изет Пинто, изпълнителен директор на Global Agency - водещ в света независим дистрибутор на ТВ съдържание, бил дал интервю. Питали са го дали сценарият или актьорът е важен един сериал да се продава в чужбина... Сценарият е първо, но после е и актьорът. А кои са "имената гаранция" за продажба? И нашето е в списъка Party Laughing

Туй пък дете на природата Мерием къде са го наредили и него до големичките  Rolling Eyes

# 502

Чудно му се отразява времето  Heart Eyes Heart Eyes

smile3521 smile3521 някак става по-свеж  Laughing и по-готин.  Heart Eyes

Туй пък дете на природата Мерием къде са го наредили и него до големичките  Rolling Eyes

Joy Joy Joy абе те повечето им актриси са ... ади да не казвам.  Joy

# 503

и по-тежък  Mr. Green

# 504
Добра ви вечер, Ято Hug
Обещаната почерпка, за превода 13ти епизод!

Скрит текст:

и цветя за всички, от сърце newsm51

Ама много пестелив Чачи Wink или е ...скръндза Joy Joy Joy

# 505
# 506
Добра ви вечер, Ято Hug
Обещаната почерпка, за превода 13ти епизод!

Скрит текст:

и цветя за всички, от сърце newsm51

Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Диди, благодаря за почерпката и китките!  Grinning Grinning

Чачи пестелив? Laughing Laughing  не мисля,  Peace  Naughty по- скоро мързелив  Grinning Grinning

Изгледах си епизода с превод  Party  Началото тотално ми се губеше  Rolling Eyes   А татко Джелял искал таксиджията и кебапчията да се срещнат да поиграят на атари  hahaha hahaha

Йешимката и Мелек направо ми липсват, бе  ooooh! Cry Cry  Тези кочове, особено като тръгнат в група, ми идва претестостеронено...  Joy  Joy  добре, че във вторник дават Майка  Mr. Green  hahaha hahaha hahaha 

Адвокатът продължава да ме кефи  Laughing  А Рижака как си забрави името от страх- като се криеше зад шкафа и адвокатът го извика на Хасан   Laughing hahaha

Heart Eyes

Вени  Hug Hug  Обраха паяжините на подземен Истанбул с тези снимки  Peace Grinning

Ей го, метнаха едно старо видео, сега, от заснимането на тийзъра. Чачи голямо тъкмене се тъкми  Heart Eyes

https://twitter.com/cuablove/status/810558638662316032

# 507
Тези кочове, особено като тръгнат в група, ми идва претестостеронено...  Joy  Joy  добре, че във вторник дават Майка  Mr. Green  hahaha hahaha hahaha  

а баш!!  rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Чачи пестелив? Laughing Laughing  не мисля,  Peace  Naughty по- скоро мързелив  Grinning Grinning

тц, изгуби интерес   Mr. Green  Whistling Whistling

Heart Eyes Heart Eyes

по ТВто пуснали реклама на Каролина Херера и същото муз.парче като Колинс, пък аз се почупих да видя гмуркащ се Чачи   ooooh! ooooh! Crossing Arms Crossing Arms hahaha

# 508
тц, изгуби интерес   Mr. Green Whistling Whistling

Heart Eyes Heart Eyes
Crazy Crazy Crazy Crazy Flutter

ПиснА му да се конти, казваш,  Laughing Laughing  ма няма нужда, моля ви,  Flutter hahaha

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

по ТВто пуснали реклама на Каролина Херера и същото муз.парче като Колинс, пък аз се почупих да видя гмуркащ се Чачи   ooooh! ooooh! Crossing Arms Crossing Arms hahaha
Joy Joy Joy Joy

# 509
аз изгледах 12 и 13 с превод, че не бях ги гледала. 13-та с превод ми беше тамам.  Party И дааа, имаше подсказки, че наЩУ е шефа, ама .. кой да ги види.  Mr. Green Аз докато се опитвам да превеждам онлайн почти нищо не виждам, а тук иска гледане.  Crossing Arms

и по-тежък  Mr. Green
smile3534 smile3534 smile3534 smile3534
и преди е бил тежък, ама не е изглеждал толкова свеж,  Party Party Party спокоен и уверен в себе си.  Party Party Party Изглеждаше такъв по време на Делибал и сега.  Party Party Party Знае какво може и не носи никого на гърба си.  Party Party Party Въпреки че като е такъв як и тежък  hahaha hahaha може да носи мноУ народ, ама не му се налага.  Party Party Party hahaha

Общи условия

Активация на акаунт