ЧААТАЙ УЛУСОЙ e "ВЪТРЕ" ["Içerde"] - TEMA 14 [230]

• 43 256
  • 732
  •   1
Отговори
# 525
Добро утроооооооооооооооо  Hug Hug Hug
 Crazy Crazy Crazy Crazy

hahaha hahaha hahaha Ренкааа, нЕма да и даваш таблет на джадъ, щото е фена  Naughty Naughty Naughty

Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

newsm09 newsm09    newsm45  не съм бееее  Crossing Arms
цяла година слушах и от  чок фена, вече съм само фена  rotfImbo

# 526
  • близо до брега на морето
джадЪ Hug Heart Eyes Рени Hug Heart Eyes Ани Hug Heart Eyes-много бързо говореше господина,ма ще подписвам договор.Моб.интернет там с някакви екстри (чакам доставка с куриер и ще чета Joy Joy Joy)-някакви карти щяло да има..Бе ще се чуе

# 527
 Crazy Crazy Crazy Crazy

hahaha hahaha hahaha Ренкааа, нЕма да и даваш таблет на джадъ, щото е фена  Naughty Naughty Naughty

hahaha hahaha вярно имаш напредък  hahaha hahaha ади, на ти чичек  hahaha

# 528
Бе ясно ми е,че безплатен обяд нема-ма така ме убеди тоз човечец,видиш ли г-жа.....била чок онемли за тяхната компания и ето и подарък...а питаме дали ми е празнично,аз му викам ощи не Joy Joy Joyи кат почна Joy Joy Joy :35:10 минути Laughing

# 529
Бе ясно ми е,че безплатен обяд нема-ма така ме убеди тоз човечец,видиш ли г-жа.....била чок онемли за тяхната компания и ето и подарък...а питаме дали ми е празнично,аз му викам ощи не Joy Joy Joyи кат почна Joy Joy Joy :35:10 минути Laughing

rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImao rotfImao и викаш, стана ти празнично  hahaha hahaha

# 530
 Crazy Crazy Crazy Crazy

hahaha hahaha вярно имаш напредък  hahaha hahaha ади, на ти чичек  hahaha

Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

Мимче, абе обуха те  rotfImbo   ама гледай кардото и не мисли за таксите  Joy Joy Joy

# 531
  • Яко в Матрицата...

rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImao rotfImao и викаш, стана ти празнично  hahaha hahaha

hahaha hahaha hahaha

Много го умеят облъчването, ето защо много, ама много трябва да се внимава Peace

# 532
Иве Hug верно ме обуха hahaha hahaha hahaha сега говорих с мъжО  hahaha hahaha hahaha и му разказах:-Демек вика,ти искат едни пари Joy Joy Joy(за таксите),ма да е хаберлия като плаща сметките...Ще има още една hahaha hahaha hahaha

# 533

Joy Joy Joy

Голяма си порция  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug Hug

Да си го ползваш със здраве нека  Hug Hug Hug С два пръста на таблета такъв зум може да дадеш на кардото, че чак неговото кардо да видиш  Laughing

# 534
Иве Hug верно ме обуха hahaha hahaha hahaha сега говорих с мъжО  hahaha hahaha hahaha и му разказах:-Демек вика,ти искат едни пари Joy Joy Joy(за таксите),ма да е хаберлия като плаща сметките...Ще има още една hahaha hahaha hahaha
Те сметките нали са за това, да се плащат  hahaha hahaha hahaha
Пък ти му се радвай на таблета  Party Party Party Party и си го ползвай със здраве  Party Party Party и с Чачко  Crazy Crazy Crazy Crazy

# 535
Гале Hug Heart Eyes бе чак такъв зум неща Laughing...само кардото ми стига,е моа вметна некой дру ашкъм ощИ Joy Joy Joy Joy
Вени Hug Heart Eyes
Сега като го получа евентуално и кат ми почне дизи- около мен ще има толкова техника Joy Joy Joy,че ще се чудя де да гледам и чета....щот аз още не моа ви стигна,как успявате да гледате на компютър и да сте толкова активни по време на онлайн Rolling Eyes
Аз докато чета и съм отървала половината епизод hahaha hahaha hahaha

# 536
  • София
Мимка  Hug Heart Eyes хайде, на хаир да е

А аз не обичам да ме облъчват по тел. Дори сметките не плащам на каса  Crossing Arms

Ани  Hug Heart Eyes много се радвам за интервюто на Рижавия  Peace С нетърпение ще го очаквам  bouquet

Добър ден, ято  Hug Hug Hug

# 537
  • Яко в Матрицата...
Мими, ползвай си го със здраве таблета, щом има кой да плаща сметките, хич не го мисли Party Party

Не съм видяла, че този лудият фотограф е от мъжете на годината hahaha

Скрит текст:

# 538
  • София
Мими, ползвай си го със здраве таблета, щом има кой да плаща сметките, хич не го мисли Party Party

Не съм видяла, че този лудият фотограф е от мъжете на годината hahaha

Скрит текст:

Ренка  Hug  Heart Eyes  добре казано - лудият фотограф  hahaha hahaha hahaha

# 539
Усмивки  Laughing Laughing Laughing

Общи условия

Активация на акаунт