Една по-весела тема: какво искате да ви подари партньорът за Коледа?

• 66 681
  • 376
  •   2
Отговори
# 315
Ооо, имаше преди тема за оплакване от подаръци- големи бисери имаше.
Аз съм получавала прахосмукачка, и то бяхме пресни гаджета. Не съм от най- големите чистофайници,а и съм свикнала да си действам с метличката, ама.. прахосмукачка.

Точно за такава група си мислех.
Относно прахосмукачката - сигурно с най-добри чувства е искал да те улесни в чистенето и затова се спрял на прахосмукачка.Smiley

# 316
Да де, ама беше за свети Валентин подаръка. ooooh!

# 317
Извинявам се за отклонението, но видях пижамата подарък и реших да се включа. Моя муньо за миналия 14 февруари ми подари нещо като "секси нощница" от някой китайски сайт... Първо, че грозно, ама карай реших да се облека колкото да се изкефи, че нося подаръка. Тя ми стигаше до пъпа тази "секси нощница", а той ме гледа тъпо и ми вика "Ми много добре си ти седи" Grinning

# 318
Моят ми даде пари и си купих подарък. Просто почти никога не улучва, толкова ли не ми научи вкуса за 30 години?! Той иначе има вкус, има и добри попадения, но не много често. Миналата зима ми се прибира един ден с една блуза, ей така, без повод, просто му харесала и ми я купил, викам, за толкова години не разбра ли, че аз плетени фанели не нося, че и с плетеници. Не му стана хубаво, ама бил се разбрал да я сменя ако не ми харесва. То пък хвана големият студ, а пък тя -
една мекичка, топличка, че я облякох няколко пъти. Обикновено пазаруваме двамата, а преди и с децата, като бяха по-малки, много ми беше смешно, щерката като беше тийнейджърка, тръгнем за обувки, и той: "Виж, тати, какви хубави обувки" - направо пенсионерски, ама той човека гледа да са здрави и да са топли. Мъжка им ражота!

# 319
Радвайте се, че има кой да ви подарява

# 320
Aко пижамата е дебела и S размер - искам я Joy

# 321
Aз получих мечтания подарък, който ми беше обещан - целувка на Карлсплац във Виена и "виенско" кафе. Още по тъмно ме изрита от леглото в хотела, полуспяща и чорлава ме набута в метрото, паркира ме пред едно кафене, освести ме с кафето и ме целуна, както беше обещал. Цял живот ще го помня.

# 322
  • Вестерос
Aх , че хубаво!

# 323
Aз получих мечтания подарък, който ми беше обещан - целувка на Карлсплац във Виена и "виенско" кафе. Още по тъмно ме изрита от леглото в хотела, полуспяща и чорлава ме набута в метрото, паркира ме пред едно кафене, освести ме с кафето и ме целуна, както беше обещал. Цял живот ще го помня.
Аз се надявам за Великден да получа такъв подарък. А дано, ама надали, че ММ хич не е по романтиката, добре, че аз се погрижих за пътуването до Виена. Останалото с целувката зависи от него...

# 324
  • на правилното място, в точното време
Аз се надявам за Великден да получа такъв подарък. А дано, ама надали, че ММ хич не е по романтиката, добре, че аз се погрижих за пътуването до Виена. Останалото с целувката зависи от него...
Ако не се сети, награбвай го ти! Вълшебно да си изкарате! Gift Heart

# 325
Какво дами подари ли?Хм,благодарна съм ,че ще искарме заедно празниците!От тази работа просто не ни остава време да сме заедно!

# 326
Аз вече си получих подаръците , които исках : обеци с черни диаманти и vintage гривна  на Титани....много си ги обичам и ми отива .

# 327
Ех, че хубава тема!
Аз избрах книга и мултикукър за моя любим, остава да реша и третия подарък. Ако имате идеи давайте ги, само без парфюми, машинки за подстригване на косми от уши, нос и други места, обувки и яке - всички тези вече ги има Grinning

А иначе аз не знам какво имам под елхата, но са три кутии.

# 328
Вярно хубава тема!😍
Аз съм си поръчала подаръците от всекиго според възможностите, като зададох основни параметри , но съм оставила и известна свобода на избор 😊 Като че ли с най-голямо  нетърпение очаквам комплекта Таро карти от половинката, не, че имам много свободно време, но защо да не си завъдя хоби.. Иначе моите подаръци лесно ги избрах, само малката ме изненада 5 дни преди коледа с желание за 100 евро, но все пак ще си получи ховърборда под елхата навреме ☺

# 329
  • София
Искам гардероб!
Малките неща си ги поръчахме и накупихме заедно. Вече ми писна от шопинг.
Аз съм му приготвила един халат.

Общи условия

Активация на акаунт